Benefietconcert met Douzi

Benefietconcert met DouziOp zondag 24 juni is er in Paradiso Amsterdam een benefietconcert voor gehandicapte kinderen in Marokko. Het concert is georganiseerd door de leerlingen van klas Z40 van het Montessori College Oost. Naast zanger Douzi treden dj Saif en dekka Marrakchia band Ali Baba op.

De leerlingen van MCO willen tijdens de benefietavond geld ophalen voor een bus die verstandelijk gehandicapte kinderen in Berkane (Noord Marokko) naar school kan brengen. Deze bus is nodig omdat de kinderen niet met het openbaar vervoer kunnen reizen en veel ouders niet over voldoende middelen beschikken om hen zelf te brengen. De actie van de leerlingen wordt gesteund door het Marokko Fonds.

Plaats: Paradiso Amsterdam
Tijd: zondag 24 juni 18.00-22.00
Entree gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.