Bakkal in basis Jong Oranje

Otman BakkalOtman Bakkal maakt zaterdagavond in de finale van het Europees kampioenschap onder 21 deel uit van het basiselftal van Jong Oranje. De aanvallende middenvelder is zaterdag fit bevonden voor het duel tegen Jong Servië.

Bakkal was het enige vraagteken in de selectie van Foppe de Haan. Hij liep woensdag in de halve finale tegen Jong Engeland een knieblessure op. Centraal achterin neemt Arnold Kruiswijk de plaats in van de geblesseerde Ron Vlaar.

Opstelling Jong Oranje: Waterman; Zuiverloon, Donk, Kruiswijk en Pieters; De Ridder, Maduro, Bakkal en Drenthe; Babel en Rigters.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.