Interreligieuze ontmoeting

Moskee Ummah organiseert in samenwerking met de Nederlandse Moslim Raad (NMR) en de Unie van Marokkaanse Moskeeën Amsterdam en Omstreken (UMMAO) een interreligieuze ontmoeting in een informele, leerzame en spirituele sfeer. Deze bijzondere bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 30 juni tussen 16.00 uur en 20.15 uur en zal starten in El Kadisia school, Postjesweg 154, 1061 AX te Amsterdam. Een rondleiding in de moskee Ummah maakt deel uit van het programma. Met genoegen nodigen wij u uit om de bijeenkomst bij te wonen.

De bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting en het belang van samenleven, omdat wij hebben gemerkt dat mensen met verschillende culturele en religieuze achtergronden graag ‘de ander’ willen ontmoeten. In het dagelijks leven gebeurt dit te weinig. En dat terwijl ontmoeting de basis is voor echte kennismaking, respect voor elkaar en verbondenheid; de basis is om samen invulling te geven aan het leven. Deelname aan de interreligieuze ontmoeting is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.