Relschopper meldt zich na uitzending

25

relschoppersEen verdachte van de ongeregeldheden rond de voetbalwedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Marokko heeft zich bij de politie gemeld, nadat dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht werd besteed aan de zaak. Na de uitzending kwamen daarnaast veertien tips binnen, laat de politie woensdag weten. Of deze tips leiden tot aanhoudingen van andere relschoppers moet nog blijken.

De man die zich meldde na de uitzending op televisie is opgepakt. In totaal zijn daarmee 28 verdachten aangehouden. De politie vroeg de kijkers in de uitzending van Opsporing Verzocht of zij de relschoppers herkenden van foto’s en video-opnamen, die tijdens de ongeregeldheden werden gemaakt. Volgende week dinsdag besteedt het opsporingsprogramma opnieuw aandacht aan de rellen rond de oefenwedstrijd meldt Nieuws.NL.

4 REACTIES

  1. ja die moeten opgepakt worden, want zulke mensen hebben het voor ons verpest, ze moeten een hoge boete krijgen plus een paar maanden achter de tralies gaan staan.

  2. rot op met paar maanden cel voor wat misschien boete mensen die zware crimes plegen die krijgen amper straf om dat het marokkanen zijn ja sie moeten we hard aan pakken rot toch op mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.