Interesse Feyenoord voor El Ahmadi

El AhmadiFeyenoord heeft zich bij FC Twente gemeld voor Karim El Ahmadi. De middenvelder van Marokkaanse afkomst moet samen met Giovanni van Bronckhorst het hart op het middenveld in De Kuip worden.

FC Twente is vooralsnog niet van zins mee te werken aan een transfer van haar Marokkaanse international, temeer daar het eerste bod van Feyenoord de Tukkers maar weinig kon bekoren meldt De Telegraaf vandaag.

6 REACTIES

 1. @ Fatima,

  Wel opgemerkt, maar niet gekocht!
  Dit zijn twee grote verschillen.

  Maar je hebt natuurlijk wel gelijk dat waar je ook speelt, ALS JE GOED BENT, dan kun je t maken!!!

 2. In mijn ogen is Karim veel beter dan Afellay. Karim speelt zo rustig en zo breid, hij heeft gewoon talent, ik had ook gelezen dat Marco van Basten hem bij het Nederlandse elftal wou toevoegen maar de Marokkaan wilde niet omdat hij zich puur van hart en neer Marokkaan voelt.
  Karim heeft inshAllah een zeer goede toekomst als hij nou zou blijft presteren, en voor diegenen die zeggen dat het kiezen voor Marokko een nadelige effect hebben op de carriere van de speler zal ik wijzen naar Drogba, Essien, Eto’o, Diara…………. Het spelen voor jou nationale elftal is een eer, voor geld gaan boven jou principen is een schande!!

 3. […] middenvelder van Marokkaanse afkomst maakte het afgelopen seizoen veel indruk en de Rotterdammers zouden interesse hebben in de […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.