Nieuwe ‘miljonair’ in De Gouden Kooi

NadiaDe Gouden Kooi verwelkomt vanavond een nieuwe Miljonair: de 22-jarige Nadia, dochter van een Hollandse moeder en Marokkaanse vader. Met de komst van de Amsterdamse zijn alle beschikbare plaatsen ingevuld. Het luxueuze landgoed wordt dan bewoond door acht Miljonairs meldt MediaCourant.

Nadia kijkt volgens de site uit naar de uitzending vanavond. “Ik ben een luxepaardje en weet zeker dat ik me helemaal thuis zal voelen in de Villa. En als ik eenmaal van het Miljonairsleven geproefd heb laat ik het niet meer los. Die Villa wordt van mij.”

38 REACTIES

 1. Ik heb dat programma gezien. Het is een walgelijk programma. Als ik haar was zou ik hiernog eens goed over nadenken. Je kunt wel een villa winnen. Maar weegt dat op tegen je reputatie en imago en zelfrespect. Mensen die daar tot nu toe in zitten doen de meest walgelijke mensen. (intimiteit met elkaar (mannen vs mannen, vrouwen vs vrouwen). Mijn advies aan haar doe het niet. Je zult er jezelf en mensen in je dierbare omgeving mee schaden.

 2. Ik snap niet waarom maghreb.nl dit op de homepage zet. Dat mens is op en top een Hollandse. En al was ze een Marokkaanse, lekker belangrijk dat ze in de Gouden Kooi komt, wie kijkt daar nou naar.

  Ze is dus half marokkaans maar natuurlijk je raad het al ze heeft haar marokkaanse vadre nooit gekent die is van haar moeder gescheiden toen ze nog heel jong was.

  Alsof dat zo representatief voor ons volk is.

 3. Ik ga me woorden niet aan haar vuil maken als zij denkt dat ze in de villa wilt winnen door je te laten uit schelden me anderen in bed te duiken en zegt dat veel over haar en haar op voeding en misschien hoort ze ook daar deze mensen zijn ziek die alles doen voor geld en luxe en hun kostbare tijd verspillen die ze zeker niet terug krijgen,

 4. En met dit soort programma’s vinden we het toch niet gek meer dat onze jeugd naar de klote gaat.
  Sex wordt gepropagandeerd als iets wat tussen de lessen door moet.
  Heel modern schijnt te zijn om sex te hebben als je 12/13 jaar bent terwijl je vrienden toekijken,of later ook even mogen.
  Maar als het uit de klauwen loopt vooral overal zoeken naar wie we de schuld kunnen geven,maar ons zelfrespect in het omgaan van de sexuele relatie met elkaar is gezonken tot een absoluut dieptepunt voor vele inwoners van dit zich zelf modern noemde land.
  Dat met de Nederlanders voorop liepen toen de maatschappij naar de klote ging met het z.g.partnerruil/groepssex in de 60e jaren wil we niet meer horen.
  Een land dat ruimte wil scheppen op grond van idioterie voor een partij van pedofielen is bezig zijn eigen toekomst te vernietigen.
  Nogmaals geef kinderen een toekomst en verbiedt dit soort programma’s

 5. Fatima,

  Hoe zo heb je een bloedhekel aan haar. Zij heeft niks met jouw gemeen. Ze is wel van jou afkomst. Voel jij je aangesproken door haar. Herken je jezelf in haar. Laat het gewoon gaan. Zij doet haar ding jij de jouwe. Je kent haar helemaal niet. Niet meteen gaan oordelen over haar op basis van haar deelname aan programma gouden kooi

  En zohra. Hoe kom je daarbij dat haar vader gescheiden is van haar moeder. En dat ze haar vader nooit heeft gekend. Vind ik een beetje raar.

  Zij is een individu. Zij mag doen wat ze wilt. Vergeet niet mocht ze haar vader nooit gekend hebben dan zegt dat ze volledig nederlands door haar moeder is opgevoed. en dat ze geen geintje marokaans of islamitisch in haar heeft. (dat is te verwijten aan haar vader)

  Ik ga niet over haar oordelen. Ik ken haar niet en weet niet wat ze voor een persoon is. Ik vind het wel jammer dat ze hieraan meedoet. Als ik haar foto bekijk en dan lijkt me dat best wel een leuke meid. Maar goed zij is een individu en haar eigen baas. Ik heb niks over haar te zeggen

 6. ik moet zeggen dat ik de reacties hier van een hoger niveau vind dan op een gemiddeld forum.
  ik snap niet waar het nmeisje zich in gestort heeft, echt een zinkend schip waar RTL eind van het jaar de stekker uit zal trekken

 7. selam

  Marijnt hahahaha ben je lid van de pvda ?
  Hahaha ambities noemt hij dat, hahahaha een vrouw die zich gedraagt als hoer noemt hij :
  Een vrouw met ambities hahahaha,
  Ya rab wat is er gebeurt met de mens?

  Waarom kan een vrouw niet opvallen doormiddel van haar hersens?
  Of hebben jongetjes zoals Marijnt dat liever niet ?

 8. abdel,

  Ik denk dat je moeite hebt met lezen. Iedere persoon heeft ambities en doelen in het leven. Dus ook zij. Wat jij weer schrijft is weer typisch een reactie wat je kunt verwachten van iemand met weinig hersens. Je kunt niet op basis van een deelname aan een programma zeggen dat iemand geen ambities heeft .

  En for the record het wordt dat jullie marokaanse ayatollahs eens een keer goed gaan definieren wat het woord hoer betekent.

  Een vrouw die zich niet wil houden aan jullie ideologie is in jullie ogen altijd een hoer: Dat weet ik dat is bekend namelijk. Het woord hoer koppelen jullie aan de volgende type vrouwen:

  – Een vrouw die hoogopgeleid is een eigen wil en mening heeft
  – Een vrouw die duidelijk laat weten aan jullie dat ze geen interesse heeft
  – Een vrouw die zeer mondig is en weigert onderdanig te zijn aan jullie.
  – Een vrouw die ambitie heeft

  En trouwens who cares wat jullie van haar vinden. Ze lacht alleen maar om jullie mening. Ze zal denk ik niks anders gewend zijn van de marokaanse gemeenschap.

  Het enige wat voor haar belangerijk is dat haar moeder achter haar staat. (Haar marokaanse vader heeft ze nooit gekend. Die is hem natuurlijk gesmeerd toen hij haar nederlandse moeder zwanger had gemaakt.)

  – Ze is als klein meisje volledig nederlands door haar moeder opgevoed. Hoewel ze marokaans bloed heeft. Ze is alleen op papier marokaans.

 9. Voor deze ene keer ben ik het volledig met Marijnt eens!

  Laat haar doen wat ze wil…
  a) ze is geen marokkaanse (ja het is een halfje, maar volledig nederlands opgevoed!)
  b) al was ze dat wel…iedereen doet wat hem/haar goeddunkt! De reactie die gepast zou zijn: La hawla wala qoewatie bilah! dan ben je pas een moslim en niet door haar te haten of haar uit te schelden voor Hoer!

  Echt typisch om dat woord te gebruiken….want zoals Marijnt al heeft gezegd:
  Voor jongens als Abdel ben je al een hoer, als je niet reageert op hun geroep!

  Denk goed na…door zo’n uitspraak doe je het beeld teniet dat je wilt creeëren!
  (met het beeld bedoel ik dat je zo’n goede en vrome moslim zou zijn!)

 10. Selam

  Marijnt

  Wij mensen hebben de zelfde hoeveelheid hersens, per individu verschilt het qua intelligentie.
  Met mijn intelligentie zit het perfect, als ik je mijn CV toon, en waar ik werk, zal je van jalousie zelfmoord plegen.

  Marijnt
  Nogmaals
  Een man die het accepteert dat een vrouw zich zo door het leven beweegt, en dan bedoel ik, je onfatsoenlijk gedragen, en op tv tonen, en oog voor roem en materialisme, is het leven niet waard, dus iemand zoals jij!

  Een vrouw kan fouten maken in haar leven, dit zal haar vergeven worden, en dat maakt haar geen hoer, want niemand is perfect, behalve als wanneer je volwassen bent en helder kunt denken en weet wat de consequenties kunnen zijn van je handelen.

  In Marokko zeggen ze: Een vuilnisbelt kan zelfs veranderen in een gebedsplaats
  Voor een intelligent persoon zegt dit genoeg.

  In mijn reactie heb ik geschreven:
  Waarom kan een vrouw niet opvallen doormiddel van haar hersens?

  En ja uiteraard dient een vrouw het zelfde salaris te verdienen als een man!
  En ja uiteraard moet het mogelijk zijn dat een vrouw directeur is van een organisatie!
  En ja uiteraard moet een vrouw gerespecteerd worden, en niet vanwege haar billen of borsten!
  En ja uiteraard moeten mensen zoals jy Marijnt verbrand worden omdat jij een vrouw liever in een porno film ziet, dan dat zij een fijn leven heeft met haar man en kinderen
  En ja uiteraard geldt dit ook voor Marokkaanse vrouwen ( Gun het hen liever )
  Etc.,etc,etc.

  Dus Sihem hierbij mijn antwoord op jou reactie, mij karakter is elhamdoe lilah niet het zelfde als die van jou broer.
  Waarom moet ik roepen naar een vrouw? Waarom?
  De straat is er voor iedereen .
  Zoals de Nederlander zegt , Sihem : niet iedereen over 1 kam scheren.

  Groeten

 11. wejoooo dat was nog beschaaafd hoor kijk ik zal het uit leggen eh martijn of hoe je ook mag heten hij zou haar dood neuken snap je het ?? n ab j hebt helemaal gelijk ik sluit me voledig aan bij je keurige mening

 12. Selaam Olekoemm ..

  wel grappig hier… mijn eerste keer op een forum en eerste keer dat ik denk >> ik praat eventjes mee…..

  ik heb niet alles kunnen lezen…
  kwam voornamelijk doordat er veel bullshit word gepraat..

  Ten eerste :: iemand die aan zo’n programm meedoet heeft er zeker 10 keer over nagedacht.. (marokkaans.. of niet marokkaans)

  Ten tweede :: dit programma is puur vermaak… mischien krijgt ze nog fans ook .. en mischien is ze niet zo slecht als dat iedereen denkt….

  Ten derde :: wat in discotheken rondhangt… (marokkaanse hoertjes die met niggers gaan)… die kan je nog geen eens met blonde sletjes vergelijken…

  En laat dit zeker geen verassing zijn ::: want kijk gewoon om je heen !!

  Iedereen doet maar.. tegenwoordig denken mensen dat de islam, ramadan is…
  je vraagt een halfbloedje.. maar ben je moslim dan ??? ja want me ouders doen ook de ramadan …

  Het word nog veeeeeeell erger haha.. en weet je ???? het kan me niets schelen ?? en weet je waarom niet ????
  me zus is al getrouwd hmmdllillahhhh….

  doei broeders en zusters…

 13. Elke moslim kiest ervoor om de islam te belijden. Vaak doen mensen dat op hun eigen manier. Laat het oordeel aan god over en neem elkaar niet als maatstaf. Islam is geen competitiestrijd over wie de beste moslim is.

 14. Ik vroeg alleen maar een uitleg over de gebruikte zinsbouw en wat hier mede bedoeld werdt.
  Het was niet cynisch bedoeld o.i.d.

  Marijnt,
  Dit ben ik met je eens over de reactie van M.A.

 15. Ik las net dat ze het programma misschien gaat verlaten, op verzoek van haar moeder. Zij had wat nare reacties gekregen van de omgeving. Een nederlandse vrouw nog wel. Wat zijn de ouders van tegewoordig een ontzettende stel zwakke lafbekken zeg. In plaats dat ze hun kinderen tot het uiterste verdedigen geven ze toe aan de buitenwereld.

  Ik had haar gewoon daar laten zitten en mijn reet laten zien aan die klootzakken

 16. Marijnt ,
  Weleens aangedacht hoeveel leed en ellende je omgeving kan veroorzaken?
  Weet je dat je het het moeilijkste hebt als je omgeving je vijandig is geworden?
  Misschien verdedigen ze hun kinderen wel tot het uiterste zoals alle ouders dat altijd doen,maar zwichtten ze onder druk van de buitenwereld, en misschien wil een kind dan niet dat hun ouders zoveel leed krijgen en stoppen met bepaalde zaken.
  Het heeft niets met zwakheid te maken,maar met bescherming voor en in de toekomst want dat programma gaat voorbij,maar je leven gaat verder daarna,en dan?
  Denk je echt dat al deze mensen die hier aan meedoen na afloop nog met goed fatsoen zich overal kunnen vertonen.
  Dat heeft niets te maken met geloof of overtuiguing maar met het keiharde afrekenen door de maatschappij.

 17. marijnt zegt: Elke moslim kiest ervoor om de islam te belijden. Vaak doen mensen dat op hun eigen manier…..

  Nee klopt niet, wij volgen de maar 2manieren en dat is koran en sunnah dat is onze manier niet zo als christenen ”eigen manier” ik vraag me af of er nog wel echte christenen bestaan in nederland.

  ONTOPIC: ze moet weg van haar moeder goed gedaan van haar moeder

 18. weet je wat jullie probleem is abdel en boizan,

  jullie moeten je niet zo bezig houden met hoe iemand anders zijn leven moet invullen,
  dat jullie haar een hoer vinden en het leven niet waard vinden enzo..tssss..

  wie geeft jou het recht om te oordelen over andermans leven, ben jij allah ofzo?? als het aan jullie ligt wordt de islamitische rechtstaat hier direct ingevoerd ofniet?
  kunnen de vrouwen weer van de tv, van de straat, uit het openbare leven dus. zoals jullie het graag zien.
  nee, mensen zoals jullie, en helaas zijn die er veel te veel in nederland, zouden zich wat meer met hun eigen leventjes bezig gaan houden ipv het oordelen over dat van anderen..
  tss die schijnheilige leventjes van jullie..
  kijk is wat vaker in de spiegel

 19. moeilijk moeilijk moelijk… welk marokkan turk afghan Iranes ect .(Muslums)
  weten wat hun dochter doet als ze zegt ik ga naar school werk of naar stad met vriendinen

  en god weet wat t ze doet dan…

  geef toe jullie muslim jongens dat jullie alemaal muslima vriendin hebben gehad of hebben en haar ouders broers of zusen weten niks van, dat ze hele dag in plaat op werk of school maar bij jou was toch

  ik heb het meegaamkt dus en heb gezien en hoor dingen.
  je kan niks aan doen dus maak je zelf maar niet gek!!!

  muslima vrouw ,jodse vrouw christen vrouw etc
  het is wel een vrouw toch, j

  RESPECT WARDE NORMEN en EER dat is belangrijk NIET dat ze Marokkan is…

  Qais afg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.