Wilders ontloopt moslimjongeren

anti-islam politicus Geert Wilders doet varken naAnti-Islam politicus Geert Wilders heeft geweigerd in te gaan op de uitnodiging van de NMO voor een dialoog met jongeren van het discussieplatform Meetingpoint. De integratiekampioen die de christelijk-joodse oorsprong van de Nederlandse bevolking in de grondwet wil vastleggen, handelt hiermee in strijd met christelijke beginselen. ‘Als een ayatollah zonder tulband, zo vaardigt Wilders fatwa’s uit wat Nederlanders wel of niet mogen geloven’. Dit stelt Meetingpoint-gast Peyman Jafari (Internationale Socialisten), zelfverklaard atheïst uit Iran.

De discussie over de PVV zal bij Meetingpoint niettemin doorgang vinden. Gasten zijn Tweede Kamer-kandidaat Lucas Hartong (PVV), Fatma Koser Kaya (D66) en Peyman Jafari (Internationale Socialisten) en het jongerenpanel. Gastheer is Abdellah Dami. Na de televisieregistratie gaat de discussie verder op de website.

Begin mei liet Wilders al weten dat hij zou weigeren naar programma’s te gaan met een multicultureel publiek. Wilders, die als enige lid is van de PVV lijkt veel moeite te hebben met tegenspraak schrijft het Allochtonen weblog in haar artikel ‘Geert Wilders is een lafaard’.

Meetingpoint
Uitzending: zondag 01 juli 2007 van 12.00 tot 12.30 uur op Nederland 2
Herhaling: dinsdag 03 juli 2007 van 09.40 tot 10.10 uur op Nederland 2

15 REACTIES

 1. Ik snap niet dat ze nog met deze lafaard Nog willen praten, Deze lage wezen die het niet verdient om nog niet eens een Adem te blazen hier op aarde maar toch doet door allah genade en hem laat leven tot de dag desoordels en dan zal hij zien wat hij heeft aangericht en wat de waarheid is maar hij gaat dan de Oven in voor de eeuwigheid ze moeder

 2. Piet, henk, klaas of hoe je ook mag heten. Je zegt tegen ons (als een rasict) dat wij MAROKKANEN deze land moeten verlaten terwijl het in onze bezit is? Beetje groot lopen praten achter je beeldscherm maar zodra een marokkaan voor je staat loop je anders te janken. Maar hoe dan ook, we blijven hoe we zijn, we passen ons zeker niet aan de NEDERLANDSEVERNEUKTE samenleving, en trouwens jullie moeten zich aanpassen.

 3. piet en jij neemt ook jou familie mee naar duitsland. wat lul je now. je hebt geen recht om zo tegen ali te praten. als je echt een man bent . moet je afspraak met ali maken en in zijn gezicht zeggen. dat durf je niet. jij krijgt zeker klapen van hem.
  jou vriend wilders durft niet eens met jongeren te discuseren laat staan ons geleerd.

 4. ik denk niet dat ik veel woorden vuil hoef te maken, wilders is duidelijk een mietje, lafaard en debiel die niet eens een discussie aankan. Wie weet is ie bang hard op zn bek te vallen. Normaal gesproken wordt hem alles voorgekauwd..!!

 5. Mensen,
  We nu al heel lang dat wilders gewoon te lafois om een openlijke discussie aan te gaan,want hij weet dat hij dit niet aankan bij gebrek an echte argumenten.
  Hij moet het hebben van het roepen van wat heilloze kreten en werking op de onrust gevoelens in de samenleving,
  gedurende de hele erioden dat deze zakkenvuller en Israelvriedn in de politiek zit is er nog geen enkel zinnigvoorstel uit gekoemn behalve oproepen tot haat tegen het geloof dat niet het zijne is en et verdedigen van de Bezetter Israel.
  Zo ook deze week zijn zwakzinnig,stomzinnig voorstel om Iran maar vast preventief te bombarderen.
  Dit bewijst zijn totale onvermogen om in een samenleving te functioneren.
  Als hij deze Bokitokreten slaakt staan er direct wat van die maatschappelijke stukken onbenul op die met een erectie verschijnen om op de site gaan lopen zoeken om hun “steun te bertuigen”aan deze geestelijke onvermogende zakkenwasser.
  Door op deze stukken uitschot van de samenleving te reageren hebben ze hun zin,laat ze barsten want het verval begint al in de PVV,er zijn al kleine scheurtjes zichtbaar en straks pleuren net als al die voorgaande imbecielenpartijen die tegen de samenleving zijn in hun eigen valkuilen.
  Laat zien dat de Marokkanen trots hebben en een volk is van samenleving en laat je niet vereiden door dat rapalje van Wilders en zijn aanhang.

 6. Ik zou wensen,dat degenen die reageren op deze site zich beschaafd zouden
  gedragen en “last but not least””, pardon my English, schrijf in correct Nederlands.

 7. DVDHAAS,
  Regelmatig komen er op deze site figuren zoals U langs die menen te moeten gaan vertellen hoe de deelnemers zich dienen te gedragen,
  Juist dat is nu de oorzaak van de tweedracht in dit land.
  Het zich verheven voelen boven een ander !!!!!!!!!!!!!
  Elkaar in zijn waarde laten en accepteren met zijn goede en mindere goede kanten is een 1e vereiste voor een samenleving met elkaar.
  En met betrekking van het correct Nederlands/Engels kan ik u het NTI aanbevelen voor een een cursus Nederlandse of Engelse Taal.

 8. (le chien qui aboie ne mor pas)
  een blaffende hond bijt niet
  geef geen aandacht aan deze ziek mannetje
  wilders de couchon wil aandacht , ga er niet in
  laat die mesirabel maar blaffen ,tot dat ie ontplooft van de haat .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.