TV: Reizigers Marokko opgelicht

Reizigers Marokko opgelichtVanavond in EénVandaag een item over de honderden Marokkaanse Nederlanders die zijn opgelicht door enkele Nederlandse reisbureau’s en door de Duitse touroperator UFO Flug. De tickets die ze kochten voor een vlucht naar Marokko werden niet geleverd, en de vluchten bleken niet te bestaan. Hun geld zijn ze naar alle waarschijnlijkheid kwijt.

Bij de Rotterdamse politie zijn naar schatting 300 meldingen van gedupeerden binnengekomen. De Consumentenbond waarschuwde al eerder dit jaar voor de Duitse touroperator UFO Flug, die zich voordoet als luchtvaartmaatschappij maar in feite een touroperator is, een aanbieder is van goedkope chartervluchten.

EénVandaag
Nederland 1 / 18:20 – 18:50

6 REACTIES

  1. ik ken paar vrienden van mij die wouden gaan naar marokko kk hard genaait man vakantie helemaal naar de klote

  2. Deze mensen probeerden met een dubbeltje op de eerste rij te zitten, ze zijn vergeten of niet wilden weten dat een medaille twee kanten heeft.
    voor EUR 100 waren ze met RAM waren aan de goede adres ……..
    en nu de volle pond betalen aan RAM …dat noem ik achterlijk

  3. liever opgelicht worden door een duitser voor 100 euro dan door ram uitgezogen worden voor 500 tot 600 euro voor een vlucht van 2.5 uur naar nador weet je wat ram kan krijgen een dikke middelvinger van me vlieg mooi naar malaga .hahahah.180 retour.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.