EL HEMA, de Arabische Hema

Arabische HemaDe Amsterdamse culturele instelling Mediamatic organiseert van 25 augustus t/m 26 oktober 2007 EL HEMA, een Arabische Hema. Dit tijdelijke warenhuis toont nieuwe uitdrukkingsvormen van de hedendaagse Arabische identiteit.

In de El Hema zijn Arabische versies van typische Hema producten te zien en te koop zoals bijvoorbeeld halal rookworst, gordijnen bedrukt met arabische poëzie, gegraveerd duralex glaswerk, Arabische chocolodeletters, make-up en Arabische mode.

Vanaf 25 augustus start ook de El Hema ontwerp-wedstrijd voor nieuwe producten. El Hema is gevestigd op de begane grond van het PostCS gebouw, naast de nieuwe Openbare Bibliotheek.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.