Moeder kandidate Gouden Kooi bedreigd

NadiaDe 22-jarige Nadia uit De Gouden Kooi zal de kapitale villa in Eemnes mogelijk verlaten, omdat haar moeder bedreigd wordt. Dat liet Nadia vandaag weten aan haar medebewoners schrijft MediaCourant. De moeder van Nadia gaf tijdens het telefoongesprek aan op televisie niet al te veel uit te kunnen wijden over de kwestie. Ze gaf wel aan dat de bedreigingen komen van de kant van Nadia’s vader. Nadia’s moeder komt uit Nederland, haar vader uit Marokko.

“Het komt omdat jij in De Gouden Kooi zit, schat. Beloof me dat ik je kan komen halen, want je moet er echt uit“, liet Nadia’s moeder weten. Nadia: “Maar ik wil er helemaal niet uit. Ik heb het hier naar mijn zin en ik ben hier ook om bepaalde dingen te bereiken. Maar ik laat je ook niet stikken” zegt ze in onderstaand filmpje:

Mijn moeder wordt bedreigd, doordat ik hier zit. Andere culturen, zegt ze“, reageerde Nadia emotioneel, na het telefoongesprek met haar moeder. “Ik ben gewoon half en die Marokkanen van buitenaf, weet ik veel…”

38 REACTIES

 1. Dit is nou waar ik ben al bang voor was. Die vader heeft werkelijk geen enkel recht van spreken. Waar was hij al die tijd he. Die gore smeerlap. Hij heeft vanaf zijn geboorte niet naar haar omgekeken. Alleen omdat zij in dit programma voelt die hufter de hete peper in zijn reet. Hij voelt zich in zijn eer aangetast en is door de omgeving aangesproken. Vuile lafbek dat die is. Nadia moet hem meteen aangeven bij de politie zodat hij aangehouden kan worden.

  Respect voor die moeder. Zij probeert haar dochter te beschermen. Ik wens ze veel sterkte toe

 2. Ik snap werkelijk wat die marokanen nou van haar willen. Echt werkelijk waar dit gaat mij pet ten boven. Dit geeft aan hoe verschrikkelijk ziek onze gemeenschap is. Wat moeten ze in godsnaam van haar. Zij is niet marokaans. Zij is volledig nederlands opgevoed door haar moeder. Hoe halen ze het in hun hoofd om zich te bemoeien met haar leven. Hebben ze dan werkelijk helemaal niks beters te doen. Zijn zij zo verschrikkelijk mislukt dat ze de behoefte hebben om een ander te terroriseren. En dan ook via haar zwakke plek namelijk haar moeder op wie zij stapelgek is. Net als wij

  Sinds wanneer is het een in om elkaar als maatstaf te nemen. Die is goed die is niet goed. Ik stoor mij er totaal niet aan dat zij dezelfde afkomst deelt als ik. Ik wens zij en haar moeder veel sterkte toe. En ik hoop dat de mensen die haar moeder bedreigd hebben opgepakt worden en achter de tralies verdwijnen. (motherfuckers)

 3. Moedertje speelt het spelletje lekker mee met John de Mol. Lekker zo een relletje in je programma, is goed voor de kijkcijfers en aandacht. Plus geeft het die domme kaashoofden weer een reden om te schelden op Marokkanen/moslims (zie voor het bewijs dat gezwam van een leeghoofd hierboven). Amen.

 4. ik kijk het programma niet dus ik weet er niet zoveel vanaf, maar ik hoor verhalen. het zou ook zo kunnen zijn dat de moeder zich schaamt voor haar dochter of J de mol het marketing instrumment marokkanen ook heeft ontdekt!

 5. ja het klopt ze wil stoephoer amanda van de stoot brengen. ze heeft in haar eerste week al gepijpt en afgetrokken. Haar vader kwam hier ook opeens hier achter.

  Martijn fuck you ik weet dat tattas met iedereen willen neuken ook op tv maar je moet ook begrijpen dat het de trots van haar vader heeft geschaad met zulke pijpacties op tv

 6. kijk dit, dat is wat nadia deed :http://www.youtube.com/watch?v=KH9trvZ0p2M&NR=1

  ik kan heel goed begrijpen dat de vader boos wordt, maar lief vader je had beter jou dochter kunnen opvoeden en niet weg gaan. als je jouw dochter goed had opgevoed dan deed zij niet dat. het is niet de schuld van nadia maar het is de schuld van de vader.
  dat is resultaat van trouwen van twee verschillend cultuur. ik denk dat nederland vader zal ook boos worden als hij zijn dochter ziet iemand pijpen op een tv programma. ik weet niet wat nadia wil bereiken. en ik weet ook niet wat de mensen die dit programen hebben gemaakt willen bereiken?

  ik ken nadia niet maar dat doet me ook pijn als ik dat ziet. maar ik ga haar niet bedreigen zij mag zelf weten.

  martijn … je moet de vader ook begrijpen. hij is wel schuldig maar het is wel raar gevoel als je kind zien p-ijpen op tv programma.

  ik snap niet waar gaat het heen deze werld. zijn dat normen en waarden?. waar is schaamte?

 7. Belachelijk! tenminste als de bedreigingen waar zijn!

  En Marijnt: Wil je een beetje op je grammatica letten…het is nogal moeilijk lezen als er woorden missen! Wat maakt jou nou beter dan de mensen die Nadia uitschelden?
  Jij loopt hen toch ook uit te schelden?

  @ de rest die de bedreigingen wel begrijpt: Wat nou die vader is in zijn eer aangetast??? Wat voor eer…hij is toch met een nederlandse vrouw gegaan, hij heeft een kind gemaakt en is hem gesmeerd????? Wat voor eer heb je dan nog, volgens mij heb je je trots achtergelaten op dat moment!

  Normaal gesproken heeft niemand het recht om zulke bedreigingen te uiten, maar hij heeft het in geen geval!

 8. Niet dat ik het normaal vind waar zij zich mee bezighoudt!

  Maar ik ben niet de aangewezen persoon om het al dan niet goed te keuren!
  Alsof zij op mijn (of op een ander) goedkeuring zit te wachten!

 9. Ten eerste. Ik heb duidelijk haar moeder horen zeggen dat het totaal niet aan Nadia ligt. Zij heeft in de ogen van haar moeder niks verkeerds gedaan.

  Ten tweede: Ik val volgens mij weer in de herhaling, maar ik zeg het nog voor de laatste keer:

  Haar vader heeft alle rechten op haar verspeeld. Toen hij hem smeerde en de moeder van nadia alleen achterliet samen met haar. Hij heeft het recht verspeeld om invloed op haar te hebben en het recht om haar duidelijk te maken om iets niet te doen waar hij tegen is. Jarenlang heeft hij totaal niet naar haar omgekeken. Ze zei het zelf. Ze heeft haar vader nooit gekend. En nu omdat zij in het programma zit. En hierboven laster wordt verspreid in de zin al zou zij sexuele handelingen hebben verricht (haar moeder zou dat wel tegen haar gezegd hebben en haar hierop hebben aangesproken) hij nu in 1 keer denkt dat hij zo haar leven kan binnen kan dringen en haar kan vertellen wat zij moet doen. Waar was hij al die tijd, waarom is hij hem gesmeerd. Als hij zo graag wilt dat zij een net meisje is (wat zij in mijn ogen wel is) waarom is hij niet bij de moeder gebleven dan. Misschien had hij het goede voorbeeld kunnen geven haar en haar moeder kennis laten maken met de islam, met de marokaanse cultuur, marokaanse normen en waarden.
  Niks hiervan is terecht gekomen.

  Ik blijf het nog steeds opmerkelijk vinden dat zij toch door de mensen van dit forum als marokaanse wordt gezien. Marokaan zijn zit in je bloed, gedrag en denken. Bij haar zit het alleen in haar bloed en op papier. Zij heeft herhaardelijk gezegd dat zij top en top nederlandse is.

  Ik zou zeggen respecteert dat eens een keer. En ten slotte een oproep aan alle marokanen en moslims neem elkaar in godsnaam niet als maatstaf en hou je met jezelf bezig. Er zijn belangerijke problemen waar wij mee kampen. Hou eens op met die sociale controle. En zie in dat niet iedereen op 1 lijn staat in het leven.

 10. ali,

  Jij roddelt en hebt geen enkel bewijs. Je bent alleen bezig haar zwart te maken. Zoals gewoonlijk

  net zoals jassi die zegt dat ze dennis heeft afgetrokken. Waar is het bewijs dan he

 11. Marijnt,
  Nu alle voor en tegens even in het midden laten,maar hoe regeer jij als uitkomt dat dit inderdaad een stunt is om kijkers te trekken?
  Enig idee al hoeveel kijkers dit programma trekt door de discusssie hier?
  Gewoon allemaal mensen die graag willen zien dat we hier bespreken over wat zij allemaal zou doen bij een ander?
  Het gaat niet goed met het programma om dat het te ver is doorgeschoten,de sponsors gaan afhaken en dat kost geld,dus heb je reclame nodig.
  Dat had men ook met Gordon en zijn billenmaten,telkens z.g. de grootste ruzie en wilde de een niet meer met de ander op het podium,maar het is altijd vlak voor de uitzendingen weer bijgelegd en het klootjesvolk ging weer kijken,en kijkcijfers zijn reclame en reclame is inkomsten.
  Of krijg ik weer geen antwoordt van je?

 12. als je in de goudenkooi miljonair wilt worden, dan moet je gaan acteren en theater spelen, het is allemaal theater wat de moeder en haar tochter doen (wellicht de vader ook), Nadia wil steun hebben van het publiek, vooral in een stuaties als deze, vooral hier in nederland iedereen gaat op je stemmen, en iedereen heeft de medelijden met je, en je komt als de winnaar uit de bus.

 13. Henk-Rotterdam,

  Je krijgt antwoord van me. Ik geloof niet dat dit een stunt is en dat is om de reden dat ik zoiets absoluut verwacht van de marokaanse gemeenschap. Zo ziek zijn we namelijk. Ik heb het ook uitgelegd in mijn vorige reacties.

 14. Ik kan je wel beloven. Stel ik zat in het programma en ze flikten zoiets bij mij dan moet je eens zien wat er gebeurt. Ik zoek die hufters op of ik laat ze opzoeken. Ze zullen spijt krijgen dat ze zoiets ooit hebben gedaan. Niemand komt aan mijn familie niemand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Sjors,

  Heb jij bewijzen dat ze zat te geilen. Of ben je ook met een lastercampagne bezig om haar hier op dit forum zwart te maken. Je bent zelf een hoer

 16. YASSI dank je voor deze bijdrage in deze filmpje is duidelijk te zien hoe ze geil is en hoe ze de dekbed omhooh trekt en hem aftrekt wat een gare hoer zeg zij is van beroep een hoer volgens mij, zij is pas in de goudenkooi en ze is meteen aan de slag, ja dat krijg je als je je kinderen geen goede opvoeding geeft.

 17. Marijnt,
  Je zegt ” ik geloof niet dat dit een stunt is etc”.
  Dus je weet het ook niet zeker.
  Maar een andere vraag ,je stelt in een ander antwoordt van “stel dat ik in zo’n prgramma zat”.
  Zou jij je lenen voor dergelijke programma’s?
  Dit is een gewetensvraag,maar niet af doen met dit doet niet terzake.

 18. Joehoe, dames en heren…. Hier even commentaar voor alle schreeuwende mede “oerhollanders” van een kaaskop: Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maarre, het meerendeel wat in de gouden kooi zit is behoorlijk Hollands en heeft tezamen net het IQ van een dooie garnaal. Dus voordat we gaan schreeuwen over Marokkanen… Please… En buiten dat, wie zou wel willen dat zijn of haar dochter zichzelf te kakken zou zetten voor de volledige natie in een dergelijk mongolenprogramma als dit? Voor alle vingertjes richten de marokkanen: Get a live!

 19. selam

  jonge jonge wat een zeikerd ben je MarijnT , laat het los man en ga door met leven , wat maak je,je druk om een snol.
  Betaalt zij jou huur, jou kleding, jou eten?

 20. Waar ik mij druk over maakt is niet haar in persoon. Immers ik ken haar niet. Waar het mij omgaat is die ziekelijke mentaliteit die er is in de marokaanse gemeenschap. Een mentaliteit waar ik letterlijk van moet kotsen. Een mentaliteit van veroordelen van mensen die ze niet kennen maar puur op basis van iets dat ze aan het doen zijn. Een mentaliteit van het roddelen en belasteren van mensen. Een mentaliteit van het elkaar als maatstaf nemen als het gaat om belijden bijvoorbeeld van de islam. En waar ik al helemaal niet tegen kan is het feit dat de huidige islamitische gemeenschap van tegenwoordig de religie ziet als een ware competitiestrijd over wie het vroomst en diepest religieus is.

  Dit soort dingen moeten veranderen anders gaan er twee dingen gebeuren:

  Moslims raken vervreemd van elkaar. (wat eigenlijk allang aan de gang is maar door de meederheid van de gemeenschap gewoon ontkend wordt)

  Moslims zullen door nare ervaringen die ze meegemaakt hebben zwakker worden in hun geloofbelijdenis en openstaan voor andere geloven (bekering)

  P.S. dit boven slaat gedeeltelijk terug op de topic maar is ook een algemene analyse van mij. En die zuig ik zeker niet uit mijn duim. Ik merk in mijn eigen omgeving waar ik woon dat het al aan de gang is.

 21. selam

  Marijnt

  Wat interesseert het jou dat moslims vervreemd raken van elkaar?
  Lekker belangrijk
  De moslims zijn van elkaar vervreemd na het overlijden van de profeet ( vzmh) dus haal geen oude koeien uit de sloot Marijnt.
  En ik zal je een geheim vertel, de volgende oorlog is tussen moslims, en dan komen christenen aan de beurt!

  Jij kijkt alleen naar nu, en niet naar later, jij hebt totaal niet door dat figuren zoals deelnemers van Big Brother en de gouden kooi een slecht voorbeeld zijn voor de kinderen.
  En kinderen zijn de toekomst van Nederland ( wereld).
  Het enige wat jij doet is moslims beschuldigen, waar is jou bewijs dat moslims werkelijk haar moeder hebben lastig gevallen, waar?
  Als het werkelijk zo was dan zat haar zieke dochter nu thuis.

  Nogmaals maak je niet druk om een persoon die uit is op geld, om dat straks op te strijken op de p.c.hoofdstraat.

 22. hey martijn, ik ben zelf moslim en ben het met jou eens, iedereen heeft zijn eigen leven gekregen maar iedereen bemoeit maar met elkaar. zulke mensen hebben geen eigen leven en bemoeien met iemand die wel een leven heeft. Haar vader had geen respect voor haar , zij heeft nu geen respect voor hem. so wath als ze wil aftrekken nogmaals het is haar leven maar dat begrijpen hun niet dus martijn bespaar je energie en ga er verder maar niet op in……

 23. Wat is dit triestt wat die vader doet !!
  Die vader is gewoon jarloers omdat zijn dochter suc6 vol op tv komt en aandacht krijg!
  En ze is ook nog een vrouw!
  En dat mag niet want mannen horen in de islaam alle aandacht te krijgen en de vrouwen niet !
  Hij geeft zijn dochter nu alleen maar meer aandacht !
  En heel veel aandachtt !

  En dat kunnend e mensen in de goudenkooi goedgebruiken !

  Dus papie laat maar niks meer van je horen !

  Groetjes whitneyy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.