Bod van Roda JC te laag voor Hadouir

Anouar HadouirWillem II-trainer Dennis van Wijk verwacht dat Anouar Hadouir het komend seizoen het shirt van zijn club zal dragen. Het bedrag dat Roda JC voor de Marokkaan wil betalen is veel te weinig, schrijft SoccerNews.

“In het geval van Hadouir zitten Willem II en Roda in bedragen mijlenver uit elkaar, dus ga ik niet uit van een transfer”, gaf Willem II-trainer Dennis van Wijk aan in het Brabants Dagblad.

Hadouir, die uit Tilburg wil vertrekken en reeds persoonlijk akoord is met Roda, houdt zich voorlopig op de vlakte. “De situatie is ongewijzigd. Ik kan nu niet anders doen dan rustig af­wachten. Nee, met de motivatie heb ik geen problemen, ook al komt het niet rond. Ik sta immers onder contract bij Willem II”, aldus de creatieve voetballer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.