Debuutalbum ‘bedreigers’ Geert Wilders

WildersDe Eindhovense rappers Youssef en Kamal, bekend van hun dreigende hiphopteksten aan het adres van anti-Islam politicus Geert Wilders, brengen hun debuutalbum uit. De rappers beweren een Nederlands-Marokkaans duo te zijn, maar volgens bronnen binnen de Nederlandse hiphopscène gaat het om een blanke jongen uit de lichtstad meldt De Pers.

Precies twee jaar geleden haalde het duo het landelijk nieuws nadat politicus Geert Wilders aangifte tegen hen deed. Zijn aanklacht luidde doodsbedreiging. In het nummer Kelder, op internet een hit onder jongeren, rapten de twee Brabanders over Wilders en diens kapseltje dat ze eraf zouden zagen. In de kelder van Youssef en Kamal moest niet alleen het haar van het Tweede Kamerlid het zwaar ontgelden. Met een over de top Marokkaans accent en overstuurde stemmen vertelden de Brabanders ook hoe ze de gedrogeerde politicus met prikkeldraad vastbonden op een stoel, alwaar ze hem schoonmaakten met wasbenzine.

Online groeide het anonieme tweetal sindsdien uit tot een populair cultfenomeen meldt de site. Na de aangifte van Wilders lanceerde hiphopsite State Magazine T-shirts met Free Youssef en Kamal en op hun eigen website dropten ze de afgelopen jaren nummers waarin mensen als Rita Verdonk, Martin Gaus en rapper Lange Frans er flink van langs krijgen. Eind deze maand verschijnt hun debuut ‘Sorry’, wederom geadresseerd aan Wilders, maken de jongens zelf duidelijk wat hun intenties zijn. ‘Neem het niet zo serieus meneer Geert, ik wil niet naar de gevangenis.’

6 REACTIES

 1. ja man. vet respect voor die WANNABEE GANGSTERS.

  Vooral dat aggresieve gebrabbel van ze. vet stoer man.

  een vrouw is een puta. en we leggen iedereen gewoon een gun in zijn nek.

  denk dat mijn oma spontaan een hartaanval van angst krijgt als ze dit soort figuren op straat tegenkomt.

  respect man. ze zijn echt wreed cool . als nou iedereen lekker agressief gaat lopen doen word het nog wel eens wat.

  fuck man. voel opeens een artistieke schilderbui opkomen.

  Denk dat ik ook maar eens wat respect ga zoeken.

  Kijken of ik ook eens wat oudjes het stuipen op het lijf kan jagen.

  OOWNEE

  dat is niet mijn stijl. heb altijd van mijn ouders geleerd dat ik me niet moet verlagen tot het niveau van dit soort uitschot van de samenleving.

 2. RECPECT 5000 RECPECT VOOR YOUSSEF EN KAMAL IK HAAT WILDERS EN IK BEGRIJP OOK NIET WAAROM HIJ DE ISLAM HAAT DAAROMW WIL IK HEM DOOD maken met een GARNAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.