Nourdin Boukhari krijgt leidersrol

Nourdin BoukhariDe 27-jarige Marokkaanse aanvaller Nourdin Boukhari wil na omzwervingen bij Ajax, NAC Breda, weer Ajax, Nantes en AZ Alkmaar in Rotterdam gaan fungeren als anker voor jonge spelers. Zijn eerste oefensessie werd abrupt afgebroken wegens onweer. En als het aan de Rotterdammer ligt gaat het de komende tijd vaker donderen op het Kasteel schrijft Het Algemeen Dagblad.

Tegen de krant zegt hij: ,,als ervaren speler zal ik proberen de jonge talenten een beetje te sturen. Rachid Bouaouzan is bijvoorbeeld een speler met kwaliteiten. Ik ga er alles aan doen om hem naar een hoger plan te tillen. Maar ook de andere jongens. Toen ik als 19-jarige van HOV naar Sparta ging, was mijn rol natuurlijk anders. Dan koos ik af en toe voor een trucje. Maar nu heb ik als voetballer veel meer meegemaakt. Dat zal ik proberen over te brengen.”

4 REACTIES

  1. Maroufi.
    Sparta zal altijd een middenmoter blijven en soms hard moeten vechten tegen de degradatie,toch zal dit cluppie er best komen en Nourdi heeft daar zijn voetsporen verdient .
    Is graag en goed gezien in spangen en heeft een positieve aantrekkingskracht op de jeugd aldaar.
    Hij hoeft niet op en in de top te voetballen,spelers zoals hij heb je in een elftal keihard nodig en dan bedoel ik Sparta.
    Hij is weer een aantrekkingspuntje in de streekbderbij tegen Feyenoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.