Ehsan Jami wil in PvdA-bestuur

Ehsan JamiEshan Jami, de oprichter van een Comité voor ex-moslims, stelt zich kandidaat voor het nieuwe PvdA-bestuur. Hij heeft dat dinsdagavond aangekondigd in het tv-programma Nova meldt het ANP. De uit Iran afkomstige Jami, die raadslid is in Leidschendam-Voorburg, is omstreden in de PvdA.

Eerder zei hij onder meer dat de partij ,,gegijzeld is door allochtonen en door moslims”. Vanuit de PvdA is hem een aantal malen gevraagd zijn toon te matigen. Jami zegt in het partijbestuur te willen om de PvdA van binnenuit te veranderen. Het partijcongres kiest in oktober het nieuwe bestuur

7 REACTIES

  1. Deze mensen komen en gaan jullie hoeven niet bang te zijn voor dit soort lager wezens die allah s.w.t heeft vervloekt niks gebeurt zonder de wil van allah s.w.t kijk maar naar de geschiedenis hoeveel mensen de profeten woden doden en plannen maakten om de islam te stoppen maar ze niet lukt want allah s.w.t maakt plannen tegen hun die wel geschieden

  2. Ik denk dat hij beter op zijn plaats is bij de partij van Wilders of bij de VVD. Hij wil graag carriere maken over de rug van moslim (zeg maar een nieuw hirshiali) en daarvoor zit hij bij de verkeerde partij.

  3. Waarom is iemand die een geloof de rug toekeerd direct een “lager wezen” of “tuig”!? Ik begrijp werkelijk waar de ophef niet. Mijn mening als niet molsim is dat deze man zijn eigen verantwoordelijkheid moet dragen voor zijn beslissingen. Ik heb vroeger altijd geleerd dat uitsluitend God (of in jullie geval Allah) alleen een oordeel zal geven en niet de mens.

  4. @slobo

    het is tuig omdat hij over de rug van mensen met een bepaalde geloofsovertuiging cariere wil maken. Hij beledigt mensen die een bepaalde geloof aanhangen, terwijl je als politicus juist met alle mensen in dialoog moet gaan en ze niet voor rotte vis uitmaken. daarom is het TUIG van de bovenste plank.

  5. Als hij alleen de geloof de rug keert geen probleem op de dag desoordeel zal god hem de rug keren maar waarom beledigt hij mijn geloof , En je wilt niet dat ik hem tuig noem deze man heeft geen leven hij is een satan speeltje die uit eindelijk niks bereikt hij kan geen echte moslims niet schaden die de islam en god vrezend in hun bloed zit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.