Nabila Marhaben in jury verkiezing

Miss Marokko Nederland - Nabila MarhabenNa de Mis(s)verkiezing van Lingo-presentatrice Lucille Werner, voor vrouwen met een lichamelijke handicap, komt er nu de verkiezing van The Model Of The Year: voor valide én minder valide vrouwen. De vakjury van deze Missverkiezing tegen het hokjesdenken bestaat o.a. uit Miss Marokko Nederland Nabila Marhaben.

Volgens Christian Houkes, oprichter van de stichting Nederland Positief, moet de verkiezing een jaarlijks terugkerend evenement worden. Houkes houdt 2 september deze verkiezing, maar dan voor zowel ‘gewone’ als gehandicapte vrouwen. „Met onze verkiezing Model of the Year willen wij helemaal af van het hokjesdenken. Bij deze verkiezing maakt het niet uit of je wel of niet gehandicapt bent. Iedereen mag zich aanmelden.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.