Khalid Boulahrouz naar Sevilla

boulahrouzKhalid Boulahrouz voetbalt komend seizoen bij FC Sevilla. De Spaanse voetbalclub heeft dit donderdag bekendgemaakt. De Nederlandse international heeft een contract voor een jaar ondertekend.

De 25-jarige Boulahrouz kwam het afgelopen seizoen uit voor Chelsea, maar kon bij de Engelse club geen basisplaats afdwingen. Hij was ook niet opgenomen in de selectie voor de trainingsstage naar de Verenigde Staten.

Boulahrouz speelde voor zijn overgang naar Chelsea in de zomer van 2006 bij Hamburger SV in de Duitse Bundesliga. In Nederland voetbalde hij voor RKC Waalwijk. De verdediger wordt bij Sevilla ploeggenoot van oud-Ajacied Tom de Mul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.