Boussoufa overwoog vertrek bij Anderlecht

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa heeft tijdens de zomerstop overwogen Anderlecht te verlaten om elders een nieuw avontuur aan te gaan. De Marokkaanse aanvaller blijft Paars-Wit echter toch trouw meldt VoetbalPrimeur.nl.

“Ik ga eerlijk zijn, ik heb er inderdaad over nagedacht om een nieuwe uitdaging op te zoeken”, erkent Boussoufa in Het Laatste Nieuws. “Er waren ook een aantal mogelijkheden. In grote competities. Maar ik heb ook de conclusie getrokken dat ik nog niet ben uitgekeken op Anderlecht. Alles is hier uitstekend geregeld, het bevalt me in deze club, én er is Frank Vercauteren.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.