Harry Mens dumpt Marokkaanse vriendin

Harry MensMakelaar Harry Mens uit Lisse heeft definitief gebroken met de Marokkaanse Mouna Boukhrouf met wie hij tien jaar in het geniep zijn voormalig echtgenote Suze bedroog en bij wie hij ook twee kinderen heeft.

De afgelopen twee jaar had de society-makelaar en tv-presentator naast Mouna al een bijvrouw in de persoon van Lara den Haan. Volgens ZijOnline mag iedereen het weten nu: Harry kiest definitief voor Lara en Mouna blijft alleen met haar twee dochters achter.

En daarmee flikt Mens volgens de site opnieuw hetzelfde kunstje als hij deed met echtegnote Suze. Vijftien jaar geleden begon Harry een heimelijke affaire met Mouna toen hij nog getrouwd was met Suze, de moeder van zijn dochters Suze (29) en Marlous (27). Jarenlang leidde Harry een dubbelleven, tot het moment dat het kroost dat hij bij Mouna verwekte op school vertelden dat hun papa tv-presentator was. Harry Mens kon niet anders dan de waarheid vertellen waarop wettig echtgenote Suze hem buiten de deur zette. En nu overkomt Mouna precies hetzelfde.

9 REACTIES

  1. Ter verdediging van deze vrouw, het is het vrouwelijke instinct, evolutionair bepaald dat maakt dat ze deze gedragingen vertonen. Het is puur natuur, daar helpt niets tegen, behalve ouder worden en kinderen krijgen en dus niet meer voorkomen op de love-radar van de gemiddelde sigaarpaffende Bentley-coureur.

  2. nou Toth, volgens mij zijn wij mensen, en weten we heel goed wat wel kan en wat niet kan.

    je hebzucht achterna gaan om anderen kapot te maken heeft niets met fatsoen te maken.

  3. @Ali – Natuurlijk je hebt gelijk, maar de vrije wil strekt zich maar in zeer beperkte mate uit tot in sexuele aangelegenheden, daar beginnen de evolutionair vroeger gevormde hersenstructuren de latere te “overrulen” en dat geldt voor de man misschien nog wel meer dan de vrouw. De hogere functies worden dan gebruikt om soms van de ingewikkeldheid alweer kansloze strategieen te bedenken om de lagere bedienen. Fatsoen komt in de berekeningen niet voor, anders was de mensheid allang uitgestorven.

    Dat het lang niet altijd de meest prettige plaatjes oplevert staat verder buiten kijf.

  4. goed voor haar hoe kun je met zo een rascist leven vieze pvv er hij heeft de pvv gesponsert ik hoop dat ze alle bij snel kapot gaan einde van die viezerikken

  5. veel marokkanse vrouwen denken alleen aan geld tfoee 1000x de prins met het meeste geld he duivelse sletten zonder te denken aan familie of het geloof goed voor haar beter gaat ze snel dood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.