Aboutaleb in Marokko onderscheiden

Ahmed AboutalebStaatssecretaris Ahmed Aboutaleb (Sociale Zaken) heeft tijdens zijn vakantie in de Marokkaanse kustplaats al-Hoceima een onderscheiding gekregen uit handen van koning Mohammed VI. De bewindsman ontving de onderscheiding die vergelijkbaar is met een lintje in Nederland, voor zijn bijdrage aan een positieve beeldvorming van Marokkanen in ons land.

Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van Sociale Zaken zondag bekendgemaakt. Volgens de zegsman werd Aboutaleb door de koning zaterdag totaal verrast tijdens zijn vakantie in de kustplaats aan de Middellandse Zee en voelt de bewindsman zich zeer vereerd.

6 REACTIES

  1. Dat is pas een man die kan zeggen dat hij het gemaakt heeft, 1ste generatie nog wel! Hij zit in een positie waar die nooit iets goeds kan doen. Is het in voordeel van Marokkanen dan is hij een slechte politicus, doet hij het in het nadeel van de Marokkanen dan is het een landverrader. Respect voor deze man, en voor de haters, gun anderen wat je jezelf gunt en wie weet overkomt het je ook een keer! ps: begin met een grammatica cursus!

  2. […] werd onlangs door de Marokkaanse koning Mohammed VI onderscheiden voor zijn bijdrage aan de goede beeldvorming van Marokkaanse Nederlanders in Nederland. ,,Deze […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.