Nepagenten beroven Marokkaanse man

geldEen 37-jarige man uit Marokko is zondagmiddag 22 juli door twee nepagenten van een geldbedrag beroofd. Dat meldt BlikOpNieuws.nl. De man werd op de Haagse Laan van Meerdervoort door twee mannen aangesproken. De mannen vertelden dat ze van de politie waren en dat ze de man wilden waarschuwen voor de buurt.

De man moest zijn paspoort en portemonnee aan de ‘agenten’ geven. De ‘agenten’ controleerden het paspoort en keken in de portemonnee, daarna gaven ze alles weer terug aan de Marokkaan. Toen de ‘agenten’ klaar waren met hun controle liepen ze in de richting van de Van der Spiegelstraat. Nadat de ‘agenten’ verdwenen waren, keek de man in zijn portemonnee en bemerkte dat hij € 600 miste.

7 REACTIES

  1. ik heb gehoord dat dit ook vaak gebeurd in Spanje gaan ze in The Middle Of Nowhere staan met hun politiepakjes dan stoppen sommige mensen terwijl t beste is om door te rijden tot tankstation
    dat is niet slim wat de meeste mensen doen en dan word je ook nog eens beroofd dat is gewoon hard lkkr naar mrokko met kleren geld en shit gebeurd datdan no money no passports Where to go???

  2. Die zij effe corrupt he.
    Linke shit trouwens om dat ook nog eens te gaan filmen.
    Maar dat gebeurd trouwens in veel landen, is me in Moscow ook meerdere keren overkomen.
    En dan kan je maar beter wel wat geld in je hand hebben, anders heb je kans dat ze toevallig opeens een zakje drugs in je zak vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.