Luikse in finale Star Academy Marokko

Mona BoukidarEen 21-jarige Luikse van Marokkaanse afkomst, Mona Boukidar, neemt zaterdagavond deel aan de finale van de Marokkaanse Star Academy. Het programma wordt in de studio’s van televisiezender 2M in Casablanca opgenomen. De jonge vrouw is naar eigen zeggen “erg gelukkig” met haar plaatsje in de finale. “Het is in mijn ogen een erg mooi geschenk”, verklaarde de Luikse aan het persagentschap Belga. Mona zingt zaterdag zowel een lied in het Engels als een lied uit het oosterse repertoire.

“Gezien de Marokkaanse Star Academy ook open staat voor Marokkanen uit Europa en de Verenigde Staten, zijn er twee categorieën: het oosterse en het westerse repertoire. In de finale moet elke kandidaat een lied uit beide categorieën ten beste brengen”, legt ze uit. De Luikse verblijft al een maand in Casablanca waar ze samen met de andere kandidaten zang- en sportlessen volgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.