PVV meet met twee maten bij rellen

anti-islam politicus Geert WildersNa de voetbalrellen in Deventer bij de vriendschappelijke wedstrijd Go Ahead Eagles tegen Ajax, stelde de anti-Islam partij van Geert Wilders ook kamervragen. Weblog Sargasso vergelijkt deze vragen met die na de rellen bij de vriendschappelijke wedstrijd met Marokko in Tilburg en komt erachter dat de PVV met twee maten meet.

Bij de rellen in Tilburg heeft de PVV het over ’terroristen’, zijn deze Marokkaanse terroristen schuldig, mag geen enkele Marokkaan 5 jaar in een stadion komen, moeten de daders de rotzooi opruimen met een tandenborstel en mag de Marokkaanse voetbalploeg hier niet meer spelen. Bij de rellen in Deventer ligt de schuld bij de politie, zijn het relschoppers, moeten alleen de relschoppers gestraft worden en had alleen deze wedstrijd eigenlijk niet door mogen gaan.

Meten met twee maten is eigenlijk nog zwak uitgedrukt, schrijft Sargasso, die ook nog alle kamervragen naast elkaar heeft gezet.

1 REACTIE

  1. 90% van de achterban van de PVV zijn zelf relschoppers, ben niet verbaasd dat hij de politie beschuldigt en niet zijn achterban. En jah, ons marokkanen beschuldigen, dat is een bekend verhaal…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.