Stadsdeelvoorzitter bezoekt Asilah

AsilahOp uitnodiging van de vereniging Asilah en de Toekomst woont devoorzitter van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer Robin de Bood op 5 augustus de nationale marathon in de Marokkaanse stad Asilah bij. Tevens zal hij daar samen met de burgemeester en de voorzitter van de gemeente Asilah het startsein voor de marathon geven.

De marathon wordt jaarlijks georganiseerd in het kader van de viering van de nationale dag van de migrant in Marokko. Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer is momenteel bezig om de contacten met Marokko een nieuwe impuls te geven. De gemeente Asilah is één van de mogelijke gemeenten waar samenwerkingsmogelijkheden mee gezocht zullen worden.

2 REACTIES

  1. […] VVD-fractie in Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer uit kritiek op de studiereis van stadsdeelvoorzitter Robin de Bood. De PvdA’er zit een week in het Marokkaanse stadje […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.