Wilders: Marokkanen straf uitzitten in Marokko

anti-islam politicus Geert WildersPVV-leider Geert Wilders wil Marokkanen en andere niet-Westers allochtonen, ‘ongeacht of zij wel of geen dubbele nationaliteit bezitten’, hun straf laten uitzitten in het land van afkomst. Nederland zou hiertoe verdragen moeten afsluiten, om te beginnen met Marokko, Turkije en Suriname’, aldus Wilders.

Wilders doet deze uitspraak in zijn nieuwste column op Geenstijl. Als andere oplossingen van het probleem noemt Wilders hogere minimumstraffen, strafkampen en meer agenten op straat.

10 REACTIES

 1. Dus als ik het goed begrijp is Nederland schuldig aan het gebrek aan opvoeding die onze Berberse prinsjes niet hebben genoten waardoor ze nu full-time rondhangen en voor overlast en criminaliteit zorgen? Begrijp ik goed dat de Marokkaanse boefjes (alle goede Marokkanen laat ik buiten schot uiteraard) maar achterover moeten hangen tot Nederland met een oplossing komt voor een probleem die ze zelf creëren? Ik denk dat heel veel onwelwillende criminele Mocro’s die het verpesten voor de welwillende Marokkanen met goede bedoellingen wel anders zouden piepen als ze een pak slaag krijgen in marokko. Ok, Wilders is vaak wereldvreemd maar denk er eens goed over na. Zou wel eens erg positief kunnen werken. De kwaadwillenden onder ons zullen het voorstel uiteraard niet toejuichen dus trek je conclussie!

 2. Volgens mij is hij besmet met het virus dat hersenvliesontsteking veroorzaakt.
  Trouwens de klootzak spreekt alleen weer over “niet westerse allochtonen”. Dus de nieuwe versie criminelen die uit het oostblok komen mogen hie wel blijven.
  Die vent is echt knettergek.

 3. Misschien een soort van 3 strikes out systeem invoeren.

  Als je dan echt zo graag crimineeltje wilt spelen, waarom dan niet deze criminelen uit de samenleving trekken en heel lang apart zetten op een low budget basis.

  En misschien dan eens in het buitenland kijken of er daar straf / gevangenis systemen zijn die beter werken dan ons nederlandse.

 4. Vandaag is er een achterlijke debiel gepakt in Haasbergen wegens verkrachting van een schaap in een weiland. Hij is op heterdaad betrapt
  Onderzocht word of het schaap er hinder van heeft gehad want dan is de dader strafbaar.
  Je en nou niet lachen want het is de trieste werkelijkheid dat het in dit land is toegestaan om sex met dieren te hebben als het dier er maar geen last van heeft
  Kijk in dit land leven we nu,de ene idioot die in de politiek ronddwaald op zoek naar zijn eigen ego vol met haat tegen Marokkanen en de Islam en de andere idioot die een schaap neukt en dan naar huis mag.
  Ik begin hoe langer hoe minder van dit land en zijn politiek te snappen.
  Wel dat het niet lang meer door moet gaan want eens breekt de pleuris uit en dan hebben we het zelf weer gedaan,maar dat een of andere idioot elke dag door kan gaan met het verspreiden van zijn idiote imbecielige voorstellen schijnt normaal te zijn.
  Je snapt de strekking van mijn verhaal niet?
  Nee ik zelf ook niet meer in dit land.
  Wat de overeenkomst is ?
  Weet ik niet
  Wat ik wil?
  Een land waar in ruimte is voor iedereen en vol met respect voor elkaar,meer vraag ik niet.
  Is dat teveel gevraagd soms ?
  Anders zoek ik wel een plekje in Marokko>

 5. @ drubu: het feit blijft dat de aanpak in Marokko voor deze kutmarokkanen werkt. Maar ze ontsporen daar in eerste instantie niet omdat ze weten wat ze te wachten staat als ze de fout in gaan! Hier in Nederland zou dezelfde aanpak gehanteerd kunnen worden, ben ik helemaal mee eens, gewoon de zweep erover. Maar naar Marokko sturen om de regering het probleem te laten oplossen is laf, de marokkaanse regering heeft totaal geen invloed gehad op de opvoeding van deze kutmarokkanen aangezien ze opgegroeid zijn in Nederland. Maar dat begrijpt piggy Wilders blijkbaar niet.

 6. Hmmm, wat zou het schaap liever hebben als hij mocht kiezen?
  Vermoord worden voor Henk en opgegeten worden door Henk ,
  of verkracht worden door 1 of andere mongool uit Haaksbergen?

 7. Khalid heeft volkomen gelijk in zijn stelling dat het een probleem van Nederland is.
  Als we dit zouden doen dan breken we de grondbeginslen van onze democratische rechtstaat tot de grond toe af en word tevens de basis gelegd voor een regime dat bepaalde bevolkingsgroepen,die hen niet bevallen gaat vervolgen.
  Hte volgende zal dan wel zijn dat ze herkenbaar over de straten moeten lopen en zonder vorm van rechtsbescherming kunnen worden vastgezet.
  Het is duidelijk dat er moet worden opgetreden tegen deze “etterbakjes”,maar dat moet hier gebeuren en nergens anders.
  De afgelopen periode is er heel veel te doen geweest over de problematiek m.b.t de Marokkaanse bevolkingsgroep in Nederland.
  Daarbij is door de politiek geen verschil gemaakt in de de onderscheidng van de groepen die het uitstekend doet en volkomen in dit land is geintegreerd en een klein gedeelte dat er een zooitje van maakt.
  Nogmaals dat gedeelte is maar een heel klein beeteje van de totale bevolkingsgroep,maar door de uitgebreide aandacht van de media ontstaat het beeld dat het grootste gedeelte van de Marokkaanse inwoners van dit land crimineeel zijn.
  De politiek die altijd zijn mond vol heeft over hoe het moet, is nog steeds niet verder gekomen dan praten over hoe het zou moeten.
  Alle tot nu ingediende motie of voorstellen van een motie zijn niet haalbaar gebleken of niet uitvoerbaar gebleken.
  Ik heb tot nu toe nog geen enkele partij een motie met een voorstel van wet of wetswijzinging zien indien om maatregelen te nemen om de problemen aan te pakken,dat uitvoerbaar was.
  Het enigste voorstel voor wet wat er is geweest was van de PVV inzake het burkaa verbod en dat is afgewezen als onhaalbaar en niet terzake dienende vanwege de ruimte in het voorstel en de onvolkomenheden daarin.
  Laten we niet vergeten dat 98 % van de mensen met een Marokkaanse achtergrond hier uitstekend functioneren en hun huis en have hier hebben gevonden en gewoon bij ons land horen,zeer zeker gelet op het aantal van hen die hier geboren zijn.
  Het indienen en het stellen van de vragen zoals gedaan door de PVV bewijst alleen maar de afstand van partij met de werkelijkheid en de haat die druipt tegen de Marokaanse inwoners van dit land waarwij samen wonen leven en werken.

 8. Tsja wat Wilders betreft is duidelijk een beetje stennis maken, eromheen draaien, geen inhoudelijke vakkennis en lager geschoold. Dat is mijn mening… Met een korreltje zout nenem deze ongelezene. Een minderheid verziekt het hier, gewoon strafrechtelijk aanpakken met harde straf. Succes mag hier of elders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.