Moslima’s weigeren man als arts

moslimaMedisch specialisten luiden de noodklok: de eis dat moslima’s alleen door vrouwelijke artsen kunnen worden geholpen, levert levensbedreigende situaties op, zowel voor arts als patiënt. Het vakblad ‘Medisch Contact’ komt deze week met schokkende voorbeelden van acute situaties waarin mannelijke artsen vanwege culturele of religieuze redenen niet hun werk kunnen doen.

Ook komt het voor dat specialisten worden gedwongen om vervoer te regelen naar ziekenhuizen, waar wél vrouwelijke artsen beschikbaar zijn. Dit leidt tot situaties waarin de levens van de moslima’s en hun ongeboren kinderen op het spel worden gezet, meldt het Nederlands Dagblad.

Volgens Ben Crul, hoofdredacteur bij Medisch Contact, moet er direct worden ingegrepen: „,,Zometeen weigeren patiënten nog een neger, een homo of een Chinees als arts aan het bed. De discriminatie van mannelijke artsen moet stoppen. We moeten heel duidelijk zijn: wij doen hier niet aan mee, anders vallen er nog doden.”

De PvdA zal in de Kamer de situatie aan de orde stellen. ,,Die mannen brengen de levens van hun vrouwen in gevaar”, vindt Kamerlid Khadija Arib. ,,Ik wil onderzoeken of we ze strafrechtelijk kunnen aanpakken.”

43 REACTIES

 1. Subhana Allah.

  Wat een reactie van mevrouw Gharib. Zij als een Moslima zou dat beter moeten weten, maar helaas, ook zij is onwetend. Zij trekt meteen conclusie en dat ´hun´mannen van deze vrouwen die wel de Islam en zijn regels volgen, hun dwingen om niet naar een mannelijke arts te gaan.

  Terug naar de waarheid van onze Geloof. En de waarheid achter dit bericht.
  Islam is meeste vredelievende religie op deze chaotische wereld. Discriminatie in de Islam komt niet voor, onze Profeet VZMH heeft nooit iemand gediscrimineerd en zo horen wij te zijn. Helaas zijn er wel Moslims die wel discrimineren.
  Een Moslima hoort door een vrouwlijke arts behandeld te worden, een Moslima nog ook, is er geen Moslima als arts, dan maar een vrouw, is er geen vrouwlijke arts dan een Moslim man als arts, en als die er niet is dan pas aan arts die geen Moslim is. En in Nederland zijn er genoeg Moslimas als arts en zeker mannelijke Moslim-artsen, dus mevrouw Gharib doe uw huiswerk goed.

  Wat betreft reacties van ´ongelovigen´, zij zullen het niet begrijpen en willen weer de islam in kwaadlicht neer zetten door te zeggen dat we straks negers of chinezen gaan discrimineren. Onzin natuurlijk.

  M

 2. Ik snap iets niet.
  Het bericht begint met
  “Moslima’s weigeren man als arts” en eindigd met “,,Die mannen brengen de levens van hun vrouwen in gevaar”, vindt Kamerlid Khadija Arib”

  Wie weigert hier nu?
  Weigeren de vrouwen door een manlijke arts te worden geholpen?
  Of weigeren mannen dat hun vrouw door manlijke artsen worden geholpen?

  En waarom in godsnaam?
  Zal effe lekker worden. als we het nu over discriminatie hebben , dan is dit toch wel het toppunt, iemand die heeft gestudeerd om mensen beter te maken discrimineren vanwege zijn geslacht.

  Nog effe en dan gaan artsen weigeren om moslimas te opereren.

 3. Het artikel lijkt in eerste instantie heel schokkend maar er zijn, vind ik, kanttekeningen te plaatsen bij de inhoud. Ik vind dat je in acuute situaties moet ingrijpen of je nou man of vrouw bent. In wat minder gevaarlijke situaties mag je best als patiënt vragen of er een vrouwlijke arts beschikbaar is. is dat niet zo dan heb je in principe je plicht gedaan. Dat wordt trouwens gedaan door veel mensen ongeacht geloof of cultuur. Je betaalt tenslotte ook niet weinig voor je verzekering en je mag iets te kiezen hebben.

  groet,

 4. De kop behoort lijkt mij te zijn : “Moslimmannen weigeren hulp aan echtgenote door mannelijke arts”. Wat een achterlijkheid is dit, onvoorstelbaar. Ik ben zelf ook werkzaam in de gezondheidszorg en weet dat er levensbedreigende situaties zijn geweest omdat meneer niet wilde dat vouwlief werd geholpen door een mannelijke arts. Persoonlijk ben ik van mening dat dat dus weigeren is van noodeisende hulp, dus moet dat dan maar niet worden geboden. Alsof de moslim gaat bepalen hoe zorg moet worden geboden. Moslims schreeuwen in Nederland om gelijke rechten, accepteer dan ook gelijke behandeling in medische zorg. Deze vrouwen moeten worden beschermd tegen al die achterlijke mannen. Zou het dan toch zo zijn dat moslimvrouwen zich sneller ontwikkelen dan de mannen??!!

 5. @ rachid.
  Ik wil je niet beledigen, maar dit valt wel onder discriminatie.
  dit is gewoon iemand beoordelen op geslacht en geloof.

  Het gelijkheidsbeginsel (artikel 1)
  Artikel 1 betreft een voor Nederland fundamenteel beginsel, het luidt:

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  en daar heeft dus iedereen die zich op Nederlands grondgebied bevindt zich aan te houden.

 6. Weet je wat het probleem is met die hooggestudeerde marokkaanse vrouwen

  Dat zijn meestal vrouwen die het ver geschopd hebben MAAR zij zijn meestal single, ze dragen geen hoofddoek, of ze werden in hun jeugd door een playboyke in de steek gelaten en nu proberen ze wraak te nemen op de Marokkaanse mannen in het algemeen,

  Zoals Mimount Bousakla die eiste dat er een totale hoofddoek verbod moet komen, dit is toch te erg voro woorden?

  En nog iets by the way, ik had een aantal reacties biojgevoegd dat ging over het feit dat vele marokkaanse vrouwen in de Prostitute terecvhtkomen, maar het verbaast mle dat alles weg is, zelfs dat nieuwsartikel is verdwenen,

 7. Voor de Moslims onder ons.
  Ga terug naar het BOEK en de SOENNA en vraag Onze Geleerden (Al3lama) wat ze hierover te zeggen hebben.
  We moeten ons niet door zulke mensen als PVV laten beinvloeden, we volgen de Soenna incha´allah en zo hoort het, accepteer het of niet, de beste medicijn is de Soenna en de Koran, als we die volgen hebben we niet eens een arts nodig.

  Terug naar het artikel, het gaat hier niet om acute situaties maar om gewoon artsbezoek en behandeling. Dan mag de patient best voorkeur hebben, immers we betalen zelf ervoor.

 8. selam

  Marijnt

  al heel lang is het bekend dat mannelijke artsen vaak op plaatsen voelen bij vrouwen waar zij geen pijn hebben.

  De moslim vrouw heeft het recht om geholpen te worden door een vrouw.
  Dit betekent ook dat de vrouw gestimuleerd moet worden om een arts opleiding te volgen.

 9. Er wordt hier gesproken over de Moslima’s in zijn algemeenheid,maar het is wel nodig om duidelijk aan te geven welke groepen dat zijn dus van welke landsherkomst de weigeringen komen.
  Dit om te voorkomen dat we straks weer mensen gaan beschadigen en beschuldigen die er gewoon buiten staan en zich gewoon door een mannelijke arts laten behandelen.

 10. Echt ongelofelijk. IK maak me ernstig zorgen over deze ontwikkeling die nu gaande is. Ik heb het gevoel dat de moslims teveel ruimte wordt geboden. Het enige wat ze willen hebben zijn hun rechten. Plichten hebben ze nauwelijks aan voldaan. Als ik die ziekenhuis was had ik gezegd of u vrouw wordt geholpen door een man of u vrouw sterft voor u ogen. Kiest maar wat u wilt.

  Niet moslims krijgen deze ruimte niet in islamitische landen. Moslims zijn ontzettende slechte ambassadeurs van hun eigen geloof. En zijn niet bewust van de tijd waarin ze leven. Ze creeren hier alleen maar haat mee. En ze worden al uitgekost. Zelf in marokko zullen ze hard lachen om dit bericht.

  Geloven is goed maar probeer je bewust te zijn van de omgeving waar je bent. Je bent hier in Europa. Probeer de gulden middenweg te vinden. En overdrijft niet in jouw geloof. De islam waarschuwt tegen overdrijving en extremisme. De islam is gekomen om de mens gelukkig te maken en niet te verstikken.

 11. gelijke rechten oke voor man en vrouw je accepteert in ziekenhuis maar een man als arts in spoedgevallen dat heet naar mijn idee geintergreerd zijn en niet overal tot vervelens toe die culturele voorschriften en tradities er bij halen zogenaamd gebasserd op t geloof

 12. Weet je, de meeste marokkaanse meisjes en getrouwde vrouwen hebben een persoonlijke gynaecoloog, waarbij ze regelmatig op onderzoek gaan, en wat doet deze gynaecoloog? Ja natuurlijk hij gebruikt zijn vinger om je weet wel iets te doen

  En veel van deze gynaecologen zijn mannen, welke “echte” man met gezonde jaloersie of algheerah zou zoiets aanvaarden? Dat zijn vrouw betast wordt door een man?

  Het is aangeraden dat een Moslimvrouw bij een vrouwelijke moslimdokter gaat , het is beter voor haar,

  Uit een onderzoek is gebleken dat vele dokters de grenzen overschrijden en avances maken naar hun patienten en het is ook omgkeerd patienten maken avances naar dokters,
  Dit is geen discriminatie, hoe zit het dan met de Joden, waarom krijgen Joden een voorkeursbehandeling? Waarom mogen Joden alles doen wat ze willen met hun vrouwen?

  Waarom worden Joden niet lastiggevallen?

  Moslims moeten hun eigen ziekenhuizen hebben, hun eigen scholen, hun eigen moskeeen, wij Moslims moeten zelfstandig en onafhankelijk zijn,

  een niet)moslim heeft niet te beoordelen over zaken van Moslims, zoals Moslims niet te oordelen hebben over niet)moslims

  Een Maori gaat toch niet oordelen over een Eskimo? Wel dit is gelijkaardig met de Moslims en niet-Moslims

 13. Dom commentaar! (en natuurlijk weer van Henk-Rotterdam) Waren het Turken , Marokkanen , Afghanen misschien?
  Wat doet dat er nou toe? Ze beroepen zich allen op Islam. Of is de Turkse Islam zo verschillend van de Marokkaanse Islam? Moeilijk Henk , om de zoveelste dissonant weer goed te praten? Je doet me denken aan Mohammed Saeed al-Sahaf , die beroemde “voorlichter” van wijlen Saddam.
  Terwijl de (geallieerde) kogels hem om de oren floten , verkondigde hij door dik en dun de overwinning. Zo belachelijk en tegelijk zo triest!!
  En terwijl 93 % van de Nederlanders de Islam als intolerante ,om niet te zeggen , het Westen-vijandige godsdienst heeft ontmaskerd en zelfs artsen
  het helemaal hebben gehad met Islamitische potentaatjes , begin jij te zeuren over “groepen”. Of ben je soms een Marokkaan die zichzelf een Nederlandse voornaam heeft aangemeten? Dan ben je iets minder zwakbegaafd dan het nu lijkt , want tenminste nog “trots” op je roots. Ik houd het voorlopig minder eervol op “meeloper”.
  Kun je ook nog “gewoon” rationeel denken , Henkie?

 14. Azidan,

  Jij vroeg welke man het zou toelaten. Hier heb jij je antwoord: ik namelijk. Verder verzoek ik jou het land te laten en te immigreren naar saudi arabie. Hoe weet jij wat het beste is voor de vrouw. Laat de vrouw het zelf beslissen.

  Het probleem is met jou dat jij zo gelovig bent dat jij met de meest idiote visie komt die er is.

 15. selam

  Azidan
  Allah Jatauwal oumrek

  Dit is de mooiste zin die ik ooit op dit forum gelezen heb

  Moslims moeten hun eigen ziekenhuizen hebben, hun eigen scholen, hun eigen moskeeen, eigen organisaties, wij Moslims moeten zelfstandig en onafhankelijk zijn

 16. Dit heeft niets met de Islam of moslima’s te maken. Nergens in de Koran staat dat een vrouw geen mannelijke arts mag hebben. Het is een cultuur fenomeen, d.w.z. het is onderdeel van de cultuur van sommige mensen, niet een geloofskwestie. Ook bij niet-moslims komt dit verschijnsel voor, dat er niet ‘geaccepteerd’ wordt dat mannelijke artsen vrouwen helpen. Bij de Hindoecultuur is dit ook zo evenals bij sommige blanke Amerikanen.

 17. Indien moslima’s uitsluitend door een vrouwelijke arts geholpen willen worden
  is dat hun goed recht en als zij dat op grond van de Koran kunnen verdedigen houdt
  niemand hen tegen
  Echter dan moeten zij emigreren naar een moslim-land en Nederland verlaten.

 18. het moet niet gekker worden zeg! Mooie is ook nog; ze komen er nog mee weg ook en dit allemaal onder de noemer “vrijheid van godsdienst”. Als ze niet geholpen willen worden omdat de dokter toevallig een man is laat ze dan maar fijn kreperen, beter nog; optieften wat een onzin zeg! Totaal gehersenspoeld. laters.

 19. @abdel.

  Misschien ook nog een eigen Moslimwet misschien? of een eigen moslim provincie of een eigen moslim regering?

  Weet je wat. laten we alles wat we in dit land hebben ook nog een keertje speciaal alleen voor de moslims alleen maken.

  Of misschien een beter idee nog.
  de delen Nederland gewoon in tweeen, dikke muur ertussen. alles moslims aan de ene kant en alle anderen aan de andere kant.

  Kan je lekker alles op zijn moslims doen op je eigen kantje van de muur.
  En heb je ook geen last meer van al die vervelende nederlanders.

  Ik bedoel wil je nu zelfstandig en onafhankelijk zijn, of wil je je gewoon afzonderen van de nederlandse maatschappij?

 20. Ik heb vandaag ook het nieuws gezien en gaat in dit geval dus om spoedeisende hulp.Als er op dat moment geen vrouwelijke arts aanwezig is dan zal een mannelijke arts de hulp moeten verlenen dan is er gewoonweg geen keuze meer.In alle andere gevallen bestaat er wel de keuzemogelijkheid.

 21. Inayat,

  Weetgierig als ik ben : kun je me voorbeelden geven van Hindoe- en “blanke
  Amerikaanse” culturen waar hulp van een mannelijke arts wordt geweigerd op
  religieuze gronden?
  Ben echt benieuwd.

 22. @florent: je kunt wel lezen neem ik aan. Ik zei “het is onderdeel van de cultuur van sommige mensen, niet een geloofskwestie. Er wordt dus niet geweigerd op basis van religieuze gronden. Want dat staat in geen enkel ‘heilig boek’. Het heeft te maken met de cultuur/gewoonte van die mensen. In mijn werk kom ik heel veel oudere hindoestaanse vrouwen tegen wier mannen niet willen dat ze door mannelijke artsen worden behandeld. Heeft niets met hun geloof (hindoeisme) te maken. Ook bij mormonen in de VS is dit zo.

 23. selam

  Burgemeester nee absoluut niet , ben ik zwaar tegen
  Ik wil dat wij Marokkanen ( moslims ) hier in Nederland, het koningshuis en de wet respecteren zoals die is!

  Ik wil dat wij Marokkanen ons gaan verenigen en gaan ondernemen en jullie Nederlanders gaan leren hoe je moet leven en hoe je met een ander omgaat, en dat het niet draait om egoïsme.
  De Marokkanen van vroeger waren een voorbeeld voor de Europese mens, en zie nu wat de Marokkaan van nu doet.
  Het doet mij pijn als Marokkaan (elhamdoe lilah) dat wij een slechte naam hebben in Europa.

  Ik ben hier ( god zijdank) niet geboren maar in Marokko, maar na vele jaren hier te wonen heb ik de conclusie getrokken dat de Nederlander uit is om de ander te besodemieteren, en te manipuleren, het draait allemaal om seks bij jullie , en ja ik scheer iedereen over 1 kam , ik ben niet naïef.

  Hoeveel van jou Nederlandse broeders zijn er wel niet, die misbruik maken van Marokkanen , zowel meisjes als jongens. Voor tien euro trekken ze hun broek uit. tfoe wat erg.

  En nee ik haat geen joden of homo’s dus ga niet denken dat ik een moslim extremist ben , nee ik ben een trotse Marokkaan die niet opkijkt naar jou of naar bush of naar paris hilton, ik ben meer waard dan jou , want ik heb een geloof,een nationaliteit om trots op te zijn en een mooi cultuur , en dat kun je van een blanke niet zeggen.

  Even terug naar het verhaal waar het om gaat
  Er zijn feiten genoeg van artsen die aangeklaagd zijn, en berecht omdat zij vrouwen betasten, en hen geheel laten uit kleden terwijl dat niet hoeft.
  Dus ben het eens met de moslima of autochtoonse die zich wil laten behandelen door een vrouwelijke arts.

  groeten

 24. Marijnt, zoals ik eerder gezegd heb, een niet-modlim heeft niet et oordelen over een moslim, en voor zover ik weet heet jij marijnt en dat is een naam van een niet-moslim, dus je moet niet interfereren in moslimzaken,

  En je zegt “ik zou dat toelaten” ja natuurlijk dat is omdat je een niet-moslim bent, dat is toch logisch he, maar wij Moslims zijn jaloerse mensen van nature, ik kan dat niet zeggen van niet-moslims die het geen probleem vinden dat hun vrouw gekusd wordt door een vriend of zo, dit is wat ik bedoel, en ik ga niet terug naar Saoedie Arabie,

  Waarom worden Joden met rust gelaten, waarom hebben Joden in Belgie en Nederland, eigen ziekenhuizen, eigen scholen, eigen wijken, alles zelf, wij Moslims moeten een voorbeeld nemen naar de Joden,

  Onze eigen ziekenhuizen en wat voor ziekenhuizen moeten het zijn, het moeten de beste ziekenhuizen zijn, wij moslims moeten de besten zijn in alles, zoals Onze Profeet vzmh ons goedheid aanbevolen heeft in alles, dus moeten we goed zijn in alles,

  Elke Islamitische geleerde raad het aan, dat een “Moslim”vrouw dient verzorgd te worden door een vrouwelijke dokter, zodat zij zich op haar gemakd voelt, en vice versa een moslimman dient behandeld te worden door een mannelijek dokter, dat is alles, maar indien het niet lukt, dan is het geen probleem,

  Nu de vraag is waarom is dat zo, waarom moet het zo gebeuren? Zoals we weten is de mens zwak, en er kunnen gevoelens ontstaan, en ik weet persoonlijk een geval van een Marokkaanse vrouw die haar successvolle ondernemende man en kinderen heeft achtergelaten voor een Nederlandse dokter,

  En oproep aan de moslims, alstublieft met mouwvegen en vertel de Islam zoals hij werkelijk, is

  Er is een vers in de Koran die zegt “en nooit zullen de ongelovigen stoppen met het oproepen van de Moslims tot het ongeloof totdat jullie ongelovig worden”

  En Marijnt is daar een goede voorbeeld van

 25. Azidan,

  Je hoort hier niet thuis. Als je echt zo erg met je geloof bezig bent. Moet je niet in Europa gaan wonen. Denk nou eens logisch na en ga weg

 26. Reagerend op Azidan en ik reageer liever niet op individuele personen moet mij
  toch van het hart, dat zijn pleidooi diep triest is , hoe kunnen we met deze
  verdwaasden ooit een dialoog tot wederzijds begrip voeren.

 27. @ Azidan:
  Ik vind jou wel grappig. Als ik je goed begrijp EIS je dat moslims (ik begrijp niet waar je de drang vandaan haalt om voor mij en miljoenen anderen te praten, best arrogant vind je niet!) totaal onafhankelijk worden van alles en iedereen, dat wij moslims eigen ziekenhuizen krijgen en niet zomaar ziekenhuizen, DE BESTE nog wel! Ik vraag me alleen af hoe je dit wil realizeren, zeker INCHALLAH roepen en je benen over elkaar gooien en wachten tot het er komt?? Ben alleen bang voor je dat dit niet zo werkt in deze wereld. Waarom denk je dat Joden alles voor zichzelf hebben?? Denk je dat ze alles op hun schoot geworpen hebben gekregen? Joden staan er al bekend om dat ze ondernemers zijn en niemand nodig hebben om voor ze te zorgen. Wil je graag zo onafhankelijk worden van elk ander geloof, sta op loop naar de spiegel en vraag je af of JIJ (en niet wij, heb hier geen behoefte aan!) het voor elkaar kan krijgen, zo niet, ga dan lekker weer in je bedje liggen, en verder dromen hoe we al onze problemen kunnen oplossen!!

 28. Azidan,

  Je posting getuigt van grote wijsheid en diepgang. Ach , waren alle Moslims in Nederland maar als jij , dan waren er geen problemen meer. Vervelend probleem is , dat je in Nederland woont en dat 99,999 % van de Nederlandse stemgerechtigden jouw visie als “wartaal” of zelfs “gevaarlijke gekte” zullen bestempelen. Volkomen ten onrechte natuurlijk ! Dat ben ik wel met je eens.
  Maar , verd… nog aan toe: Nederland is wel een democratie. Aan dat feit dank jij het , dat je hier je gevoelens van minderwaardigheid en haat t.o.v. de autochtone Nederlanders vrijelijk mag spuien. Tel je zegeningen , Azidan en verlos jezelf met een enkeltje Islamistan. Misschien geen 70 (of 77?) maagden , maar wel onuitsprekelijke dank van vele , vele , zeer vele Nederlanders.
  Moge Allah je rijkelijk zegenen.

 29. Sorry azidan, maar dit is echt falliekante onzin.

  Elke islamgeleerde zal je vertellen dat het leven en gezondheid voorop staat in de Islam accepteert geen discriminatie van sekse.
  Dat elke geleerde zal zeggen dat vrouw geholpen dient te worden een andere vrouw is een falliekante leugen van jou.

  Mijn vrouw zou ik zeker laten helpen door een mannelijke arts en wel hierom. Haar gezondheid staat voor mij voorop niet mijn overdreven ego.

  Verder zeg jij dat moslims vannature jaloerse mensen zijn. Dit heeft niks met de islam te maken. De man van de laatste reactie heeft gelijk. Met mensen zoals jou valt niet te te praten. Jij bent rots overtuigd van jouw waarheid(let wel jou waarheid).

  Die vers die jij aansmeert heeft geen betrekking op dit onderwerp.

  Nogmaals verlaat dit land. Jij bent een belemmering voor jezelf maar vooral voor jou geloofsgenoten.

 30. Ik weet zeker dat bij iedere man zijn vrouw voorop staat als zij in nood is spreek uit ervaring , mijn lieve vrouwtje heeft vorige week miskraam gehad en is afgevoert naar ziekenhuis ,vond haar bewusteloos in de wc dan ga je niet vragen om vrouwelijke arts dan telt alleen haar belang niet je eigen belang.

  De groetten Rotterdam rulez

 31. Hleegwater,
  sterkte en beterschap met je vrouw, hopen en bidden dat het volgende keer wel een mooi gezond kind zal zijn tot jullie vreugde en geluk

 32. @Khalid, ja inderdaad Khalid moslims moeten sterk zijn, slim zijn, Moslims moeten totaal onafhankelijk zijn, en zelfstandig zijn, en wij moeten over ons eigen lot kunnen beslissen en niet iemand anders, wij moeten de beste zieknehuizen hebben, niet van de staat maar van onszelf, het pas niet voor een moslim om te bedelen, Joden hebben er ook hard voor gewerkt daarom dat ik zeg dat we een voorbeeld moeten nemen aan de Joden, Wij moslims zijn ook ondernemers, zoals onze Profeet vzmh gezegd heeft dat Tijara (ondernemerschap) veel zegeningen bevat maar Alah heeft de Intrest of Riba verboden verklaard terwijl de Joden bedrijven wel woekkerrente om de arme armer te maken en om de rijke rijker te maken, en ikke persoonlijk ben wel degelijk ondernemend, wat denk je wel, denk je dat ik een of andere luierik, ben???? Als de moslims niet zoals in Srebrenica willen eindigen dan moeten zij sterk in hun schoenen staan,

  Khalid, jij bent maar een zwakke schakel voor onze gemeenschap, wij hebben losers zoals jij niet nodig, die het niet verkroppen dat wij Moslims hogerop geraken,

  @Florent

  In plaats van mijn postings als wartaal af te stempelen probeer eens met argumenten mijn posting te weerleggen om mij dan duidelijk te maken dat het wartaal is,

  Volkomen ten onrechte natuurlijk ! Dat ben ik wel met je eens.
  Maar , verd… nog aan toe: Nederland is wel een democratie. Aan dat feit dank jij het , dat je hier je gevoelens van minderwaardigheid en haat t.o.v. de autochtone Nederlanders vrijelijk mag spuien. Tel je zegeningen , Azidan en verlos jezelf met een enkeltje Islamistan. Misschien geen 70 (of 77?) maagden , maar wel onuitsprekelijke dank van vele , vele , zeer vele Nederlanders.
  Moge Allah je rijkelijk zegenen.

  Dus je zegt dat ik haat verspreid ten op zichte van de autochtone nederlanders?Vanwara haal je dat? Dus als ik opkom voor de Moslims dan spuit ik haat tegenover de autochtonen hahaha laat me niet lachen

  Is Nederland een Democratie? Dat denk ik niet? Indien men telkens wetten wijzigd om Moslims te kloten? dan denk ik niet dta het een democratie is, indien Nederland een Democratie was waarom heeft Nederland de Arme Moslimmannen van Srebrenica in de Klauwen gelaten van Milosevic, Karadzic en Mladic???????????????????????????????

  @Marijnt

  Marijnt, het is gene faliekante Onzin, ik hoef zelfs niet tegen jou te spreken omdat jij gewoon ene niet)moslim bent, een niet-moslim kan geen oordeel vellen over een moslim, zoals een Indiaan geen oordeel kanb vellen opver een Bosjesman, dit is juist hetzelfde, begrijp dat dan, en hou u bezig met uw eigen ras,

  Ik heb niet gezegd dat Gezondheid niet op de eerste plaats staat, Islam is een en al “scheiding der geslachten” Vrouwen apart en mannen apart tenzij het dichte bloedverwanten zijn,

  Je zegt “dit heeft niks met de Islam te maken” sinds wanneer spreekt een Niet-Moslim over de Islam??.?????????????????Heb je dan zo veel kennis over de Islam om zo te spreken?

  Die vers die ik geef en niet aansmeer gaat over het karakter van ongelovigen, jullei gaan nooit stoppen met ons lastig te vallen totdat wij uit de Islam treden, dan pas gana jullie gerust maar dat zal jullie NOOIT lukken,

  Verlaat jij maar dit land, want dit land is een multiculturule REALITEIT ga in Lapland wonen of in de Noord-Pool en leg je erbij neer en bemoei je niet met de Moslims,

  Groeten

 33. […] weigeren, volgens het Provinciale Zeeuwse Courant, sommige moslima’s behandeling door een mannelijke arts. Het gebeurt ook dat hun islamitische echtgenoot medische hulp door een mannelijke dokter verbiedt. […]

 34. selam

  Azidan wist je dat discussie met een niet moslim over de islam verboden is !
  het doel van een niet moslim is jou onzeker maken over je geloof!
  Jy weet wat goed voor je is en vrede mee hebt , jy hoeft je niet te verantwoorden bij een niet moslim

  en al helemaal niet bij Marijnt

 35. mensen praat voorjezelf en niet voor anderen..
  En wat een bull shit allemaal, een man hoort zijn vrouw te steunen tydens de bevalling en niet
  zichzelf bezighouden met de verloskundige die toevallig een man is. Zijn vrouw kan op de weg naar een ander ziekhuis uitgeput raken en overlijden.
  Of vindt men zijn eer/trots belangerijker dan het leven van zijn vrouwtje en unborn child??
  Daarom ben ik het eens met mevr. Khadija Arib , strafrechtelijk aanpakken die handel.
  Spelen met leven en dood is gewoonweg onacceptabel.

  @Azidan: ” Weet je, de meeste marokkaanse meisjes en getrouwde vrouwen hebben een persoonlijke gynaecoloog, waarbij ze regelmatig op onderzoek gaan, en wat doet deze gynaecoloog? Ja natuurlijk hij gebruikt zijn vinger om je weet wel iets te doen

  En veel van deze gynaecologen zijn mannen, welke “echte” man met gezonde jaloersie of algheerah zou zoiets aanvaarden? Dat zijn vrouw betast wordt door een man? ”

  ***Wat als je vrouw een schimmelifectieheeft of iets ergers, heb je liever dat ze no matter what genezen wordt of loop je gewoon weg van het probleem waardoor je by the way ZELF ook het risico loopt op een ziekte omdat ook jij aan je trekken wilt komen, ofniet??
  Egoisme is in de Islam verboden, en jezelf hoger plaatsen dan je medemens laat jij duizenden malen dalen bij Allah (swt)
  Laat de oumma in hun waarde.
  Ieder lijdt zijn eigen leven en wie ben jij om te oordelen?

  Salaam ma3leikom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.