Lijndienst Transavia.com op Marokko

TransaviaTransavia.com start vanaf 2 november met lijndiensten op de Marokkaanse bestemmingen Marrakech en Agadir. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij, onderdeel van Air France-KLM, gisteren bekendgemaakt.

Transavia.com gaat drie keer per week vliegen op Marrakech en Agadir in een zogenoemde driehoek; van Amsterdam naar Marrakech, door naar Agadir en vervolgens retour naar Amsterdam. Daarnaast zal een keer per week een non-stop vlucht naar Marrakech worden aangeboden. Alle vluchten zullen worden uitgevoerd met de 737-800, wat een totaal van 186 stoelen per vlucht betekent.

De luchtvaartmaatschappij vliegt naar eigen zeggen al jaren op de bestemmingen Marrakech en Agadir, maar tot nu altijd als charter, in opdracht van Nederlandse touroperators. “De vraag naar deze bestemmingen is nu zo groot, dat het opvoeren van de vluchtfrequentie en een omzetting naar een lijndienst een logische stap is”, aldus Transavia.com.

7 REACTIES

 1. EN WAAROM NIET NAAR NADOR EN ALHOUCEMA DAAR KOMEN TOCH DE MEESTE MAROKANEN IN EUROPA VANDAAN MAAR JA DAT TICKET MOET DUUR BLIJVEN 600 EURO VUILE OPLICHTERS.

 2. verdomme goedkopere tickets a zwervers jullie moeten ons helemaal leegplukken
  zo zorgen jullie ervoor dat de marokkanen niet eens hun famillie kunnen zien

  wallahila hsoema

 3. Transavia vlieg dan ook gelijk ff op Mohammed5 want dat moet volgens mij ook veel goedkoper kunnen zeker als er vanaf Rotterdam gevlogen word..

 4. Salam aleikoum

  ik zal vertelen Info

  de transaviaa zal wel goedkoop vliegen naar Nador tussen contact met mltours het zal binnen kort starten maar wanneer weet het nog niet het kan dat pas 20 juli zal starten denk ik maar ik hou me hoog zal ik wel achter komen info wanneer dat transavia vlieg naar Nador _Tanger -Fez –

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.