Vervolging vrouw die tasjesdief doodreed

68

Ali el B.Het Openbaar Ministerie in Amsterdam gaat de vrouw vervolgen die begin 2005 in Amsterdam-Oost een 19-jarige Marokkaanse tasjesdief doodreed. Dat maakte een woordvoerster vandaag (vrijdag) bekend.

Ali el B. griste op de avond van 17 januari aan de Derde Oosterparkstraat met een metgezel een tas uit de auto van Germaine C.. Het tweetal vluchtte op een brommer. De automobiliste reed achteruit achter de jongens aan en raakte hen daarbij. El B. kwam klem te zitten tussen de auto en een boom en overleed.

16 REACTIES

 1. Deze vrouw verdient een lintje, iedereen die een kudtmarokkaan over de kling jaagt moet een standbeeld krijgen. Dat is nou eenmaal het risico dat een crimineel loopt als hij een misdaad begaat. Eigen schuld, dikke bult of kennen jullie berbers dit gezegde niet ? Ali el Bejatti ( what’s in a name, hoe toepasselijk ! ) kwam notabene net uit de rechtbank voor een veroordeling wegens jawel, een overval. Dus niet zeiken, hij heeft een risico genomen en verkeerd gegokt. Trouwens het was een ongeluk geen opzet wat die lafbekken door islamietjes geïntimideerde van het OM ook beweren.

 2. ALLAH heeft hem gestraft, als moslim weet je dat stelen haram is waarom doe je dat, vooral hier in Nederland waar iedereen geen honger leed.

 3. @ antiberber: Zo te lezen verdien jij een lintje voor “kampioen hersenloosheid”. Ook ik ben van mening dat het heerschap een risico heeft genomen door stout te zijn. Laat ik overigens hier aan toevoegen dat ik het net zo had gevonden als het bijvoorbeeld een blonde Hollandse Klaas was geweest met blauwe ogen. Triest dat je gemakshalve alle Marokkanen over één kam scheert. Overigens doet je nickname bevestigen wat ik al dacht, dom dom dom….

  Groeten van een Kaaskop

 4. Als ik de reacties hier lees en op andere forums valt het op dat unaniem iedereen wel vind dat het zijn eigen schuld is.
  Ik geloof niet dat een god ofwel allah whats in the name dit als een straf bedoeld.
  Dit is gewoon doelbewust achteruit rijden van een persoon die zoals velen gefrustreerd is doordat jongeren uberhaubt kunnen doen en laten wat ze maar willen hier omdat er toch wel soft wordt ingegrepen,zeg maar gerust totaal niet.
  Dat is het probleem,die tasjesdief kwam al op proefverlof vrij nadat ie een maand daarvoor een gewapende overval had gepleegd,waar hebben we het over,hij had nog vast horen te zitten.
  Het softe klimaat hier en gebrek aan eigen verantwoording bij velen creert hier de onderlinge haat.
  Harder directer straffen die scooterdieven maakt niet uit wie,uberhaupt meer discipline klaar uit.

 5. waarom oordelen jullie over deze jongen eentje zegt god straft gelijk stelen is niet goed maar hoe jullie praten daar op kan je zien hoe achterlijk zijn wat deze jongen gedaan heeft is tussen hem en zijn heer je moet ook een beetje meeleven met zijn moeder en zijn familie die een dierbare hebben verloren wat als het jou broertje was moet elke kleine diefstal met de dood gestraft worden terwijl over de wereld de grote dieven zijn de blanken zijn die de hele planeet geroofd hebben van slavenhandel tot diamenten in africa goud enzo

 6. Het is zijn eigen schuld ,maar als je jong bnt doe je nou eenmaal domme dinge.
  De vrouw deed het niet met opzet dus geen straf

  INSHALLAH vergeeft ALLah hem en komt hij inshallah in zjinna
  Ik ga voor hem bidden daat allah hem vergeeft

 7. Tja yassin,de blanke dit en dat is een beetje makkelijk he.
  Wel eens de geschiedenis van het arabische rijk gelezen?
  Vrouwenhandel,slavenhandel,ook roven en stelen dus kom wel realitisch blijven denken.
  En stelen is niks tussen hem en de heer,dat is simpelweg dom.
  Wat dacht je van de slachtoffers die en pistool tegen hun hoofd kregen door een persoon die te slap is om iets van zijn leven te maken en zelfverantwoording toont.
  Het is maar net wat je wil geloven en wil horen.

 8. Salam Azul Flan

  Ik vind dat dat vrouw een straf verdiend, wat is het verlies van wat geld in vergelijking met het verlies van je leven?????

  Waarom heeft zij het recht in eigen handen genomen?

  Moest het een Nederlandse jongen zijn dan had ze ongetwijfeld anders gereageerd, bewust of onbewust, het is een feit dta wanneer Nederlanders in confrontatie zijn met Allochtonen, ze bewust of onbewust anders reageren,

  Waarom is Moslimbloed goedkoop?

  Waarom heeft zij niet onmiddellijk de Politie gebeld, en de politie zal haar werk doen, waarom heeft zij haar tasje niet beter beschermd?

  Deze dode is de zoveelste jongen, die gestorven is, indien een Marokkaanse jongen sterft, na een maandje of zo is men hem allang vergeten,……………..

  En nog iets, oke hij heeft gestolen, dat si nooit goed, dat praat ik niet goed, maar daarom moet je hem dan toch niet vermoorden zoals wild,

  Verdient hij geen eerlijk proces, verdient hij geen verdere toekomst?

  Waarom wanneer een Marokkaanse jongen als hij een misdrijf heeft gepleegd waarom moet er een ele heisa zijn?????? Waarom akn men hem gewoonweg niet in de gevangenis steken, proces laten komen, en dat is’t en we zwijgen derover, waar al die heisa rond marokkaanse jongens, ??????

 9. Nee oen.
  Ze wilde gewoon haar tasje terug.
  Waarom heeft zij het recht in eigen handen genomen? omdat hij het onrecht ter hand heeft genomen.
  zij heeft nooit erom gevraagd dat haar dit werd aangedaan, dat heeft deze gore lafbek gedaan.

  ze had haar tasje niet moeten afschermen.
  Hij had gewoon met zijn stinkpoten van iemand anders haar eigendommen moeten afblijven.
  Had hij dat gedaan dan was hem ook niks overkomen.

  En waarom wachten op de politie terwijl je zelf nog in staat bent om het te voorkomen?
  Als jou portomonay word gestolen, en je kan de dader nog te pakken krijgen, wat ga jij dan doen? de politie bellen, en wachten totdat de dief vertrokken is?

  Dit heeft er ook geen flikker mee te maken van welke afkomst deze jongen is.
  Dit gaat niet over een moslim, marrokaan of wat dan ook, dit gaat over een laffe dief, die zelfs zo laf is dat hij van een vrouw moet stelen.
  Hij had trouwens net een eerlijk proces achter de rug voor een overval.
  En wat voor een toekomst heb je het over trouwens? dat ie doorleerd voor nog zwaardere misdaden?

  Ik hoop dat ie mag rotten in de ergste plekken van de hel.

  Enige gevoel van medeleven dat ik heb is voor zijn ouders , die altijd moeten herinneren dat hun zoon slecht was, en door zijn slechtheid aan zijn einde was gekomen, in plaats van met trots over hun overleden zoon te kunnen spreken.

  wat ben je voor een satan als je dat je ouders kan aandoen?
  Ik denk dat het maar het beste was geweest als niemand zich deze jongen na een maand had kunnen herinneren.

  En of Allah hem zal vergeven?
  als die dit vergeeft vergeeft die alles. wat denk je dat de religieuse reden is dat we hier op aarde zijn in eerste plaats?

 10. dat hier over nog gediscuseerd wordt is toch wel heeel zielig (ookal doe ik er zelf aan mee). die gappie die dood is gerede VERDIENT het. Een echte KUT MAROKKAAN, of je het nou wil of niet.
  Ik ben blij dat er weer 1 klootzak minder op de wereld is. die andere had ook dood gemoeten of in iedergeval het licht zien en denke of hij wel een goed leven heeft en hopelijk ze leven verbeterd.

  En “deburgemeester” het is altijd het zelfde: Marrokanen. Altijd als ik (jongere) marrokanen tegen kom in amsterdam, lopen ze stoer te doen. Maar dan niet aleeen, ze zijn te laf daarvoor maar met een groepje. lopen ze “allah allah” te roepen. Jij ziet mischien niet wat ik zie, dus kom eens naar amsterdam en je ziet het zelf.

  Ze hebben het zelf aan zich te danken.

  DOOD AAN KUTMARROKANEN (je weet zelf of je dat bent of niet)

 11. Gast kijk eens naar de datum van de laatste posting.

  En waarom haal je mij naar voren zonder ergens op mijn posting in te gaan?

  Als je zo nodig wilt discussieren met me, geef dan wel even aan waarover AUB.

  maar ik denk dat je gewoon een beetje boos bent op het moment, en dit als uitlaatklep wilt gebruiken.

 12. Pas op Marrokaanse broeders, het gaat hier niet om een Nederlandse vrouw maar om een Surinaamse vrouw. In de Nederlande pers wordt gedaan alsof de Marrokanen een Fatwah willen uitroepen, gewoon de zoveelste poging van de Hollanders om ons allochtonen tegen elkaar uit te spelen.
  Peace out.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.