Sparta benoemt Boukhari tot aanvoerder

Nourdin BoukhariNourdin Boukhari zal met ingang van het komende seizoen de aanvoerdersband van Sparta Rotterdam dragen, zo weet Soccernews.nl. De Marokkaanse aanvaller werd recentelijk overgenomen van het Franse FC Nantes en krijgt meteen een belangrijke rol toegedeeld van de nieuwe trainer van de Rotterdammers, Gert Aandewiel.

Tot op heden mocht Sjaak Polak regelmatig de aanvoerdersband dragen in de voorbereiding, terwijl Danny Schenkel in het afgelopen seizoen de voorkeur als captain genoot. Echter zal de flankspeler die eerder uitkwam voor Ajax, NAC Breda, Nantes en AZ nu de eerste keuze zijn als leidsman van de Rotterdamse formatie.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.