Woning na gasexplosie uitgebrand

15

BrandweerEen uitslaande brand heeft zaterdagavond een tussenwoning in de Amersfoortse wijk Liendert verwoest. Aan de brand aan de Vinkenbaan ging een explosie vooraf. De bewoners waren een paar dagen geleden voor zes weken naar Marokko op vakantie gegaan.

De brandweer hield het zaterdagavond op een gasexplosie. Volgens een brandweerman leek het er op dat er een slang van het gasfornuis was losgeraakt. ,,Als de woning vol gas staat en de verwarmingsketel springt aan, dan is het gebeurd.’’

Toegestroomde wijkbewoners leefden mee met de getroffen bewoners. ,,Ze zijn een paar dagen geleden vetrokken. Je zal je huis maar zo aantreffen als je terugkomt.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.