Vogelaar praat met extreme moslim

minister VogelaarEen kopstuk van de fundamentalistische Moslim Broederschap blijkt sinds kort te functioneren als officiële gesprekspartner van de Nederlandse regering. Het gaat volgens De Telegraaf om Yahia Bouyafa, een 45-jarige Marokkaan uit IJsselstein.

Hij is onlangs benoemd tot voorzitter van de Contact Groep Islam (CGI) als opvolger van de naar Duitsland uitgeweken imam Abdullah Haselhoef. Bouyafa duikt op in onderzoeken van inlichtingendiensten naar vertakkingen van de Moslim Broederschap. De beweging streeft naar islamitische wereldoverheersing.

2 REACTIES

  1. Ja , natuurlijk praat zij met extremistische figuren, Welk , zichzelf serieusnemend mens leent zich voor zo’n voorgekookt stukje theater?
    Vogelaar is lief , onnozel en krijgt een kleine knuffel (omdat ze het “goed” bedoelt) en tegelijkertijd een pak voor haar 50 – jarige billen , vanwege grenzeloze domheid en minachting van haar PvdA- aanhang.
    Door het stupide gedrag van dit mensje ( hoe goed ook bedoeld) , zal de PvdA bij de volgende verkiezing nog een substanttieel aantal stemmen verliezen. Ook PvdA-stemmers wensen geen Sharia in Nederland , of iets wat er op lijkt! !!
    Nederland moet Nederlands blijven en elke goedwillende , integrerende migrant zegge : Amen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.