Achterlijke berichtgeving van De Telegraaf

WEER? Het zoveelste bewijs dat De Telegraaf een achterlijke krant is: “Weer Marokkaan in de steek gelaten door PvdA”.

Weer Marokkaan? Ahum, Ehsan Jami komt uit IRAN. Tsja, ‘we’ lijken allemaal op elkaar he…

weer_marokkaan.gifweer_marokkaan.gif

29 REACTIES

 1. Jawel, dat impliceert het woordje “weer” in de titel.

  De titels van de Telegraaf zijn belangrijk, omdat de krant weet dat dit de enige regels zijn die hun lezers ook daadwerkelijk lezen.

 2. Wat de telegraaf kent is MAROKKAAN, het maakt niets uit wat je afkomst is, ze moeten het woord marokkaan gebruiken, daar kikken ze erop, stelletje dommen.

 3. De telegraaf lezers zijn over het algemeen laag opgeleid. En daar richt de krant zich op: Veel foto s, op merkelijke titels en weinig inhoud. We weten dat de telegraaf een sensatie krant is, neem het niet al te serieus. Dat doen de meeste Nederlanders ook.

 4. voor de gene die het nog niet weten… zoiets heet aaandacht trekken…

  want de kranten willen aandacht en dat krijgt men door veel over marokkanen te schrijven… dat maakt het ook volgens de lezers een goede krant.
  BN De Stem begint ook al een krant te worden die veel over marokkanen gaat schrijven omdat het bij de telegraaf ook heeft gewerkt

 5. Marokanen zijn gewoon hip in Nl
  een krant die geen marokaan vermeld of moslim word tegenwoordig gewoon niet gelezen .
  ik denk dat ze meer profijt moeten halen uit die beroemde marokanen allemaal..

  L aat ze een hoofdrol spelen in GTST

  Of Rtl nieuws presenteren en derg.

  MAROKANEN ZIJN IN ..

  Marokanen Marokanen Marokko Marokko Marokanen Marokanen

 6. nou we kunne ook zegen dat geert wilders ook een marokkaan is naah jah slaar nergens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 7. Hahahaha, laat de blaadjes maar blaatten en roddelaars, roddelen. Zolang wij het lezen, blijven ze natuurlijk ook bestaan! Oh ja, en dat Hollanders niet het verschil weten tussen een Turk en een Marokkaan, ze weten niet eens Nederland op de kaart aan te wijzen, laat staan de wijsheid te hebben of Marokko in Noord Afrika ligt….:)

 8. Jammer dat je een zo’n bekrompen gezichtveld hebt. Zat weet minder van zijn eigen marokkaanse geschiedenis dan deze kaaskop. Dat weet ik voor 95% zeker…..haha….

 9. Laat ons ook een keer kritisch zijn naar jullie toe.
  wij voelen ons minder snel aangevallen dan jullie.
  bij ons gaat het in de linker oor erin en de rechter erweer uit.
  Jullie eisen bij 1 scheve opmerking, meteen verantwoording, of dienen meteen motie van wantrouwen in.

 10. jongens en meisjes natuurlijk is het makkelijk om over ons marokaantjes te oordelen maar mag ik dan ook een keer als ik heel eerlijk moet zijn moet ik zeggen dat ik toch wel een beetje trots ben over ons cultuurtje want ik heb al heel wat krantjes gelezen in de afgelopen 28 jaar want vanaf mijn zevende jaar was ik al behoorlijk leergierig wat ik heb geleerd is namelijk dat elke huis van bewaring vol zit met marokaantjes en nederlanders surinamers jugoslaven antilianen maar eelijk is eerlijk de marokaantjes zitten meestal grotendeels voor vemogensdelicten surinamers en turken voor drugs jugos en anti voor moorden en nederlanders voor zeden delicten geld zat maar sex ho maar ze kunnen niet eens van hun dochters afblijven laat staan dat ze hun naar de kerk sturen want dan doet de pastoor de rest allles uit de krant goed he generaliseren noemt men dit en wie is nu de kampioen de telegraaf of ik

 11. Triest eigenlijk dat de meeste Marokkanen niet eens het woord “Marokkaan” goed kunnen spellen! En waar moeten ze eigenlijk trots op zijn…? Op het feit dat de meesten hun VMBO niet afmaken..? Of…. dat de bevolking in Marokko hen ziet als de “rijke patsers” die zes weken lang tijdens de zomerperiode de boel komen verstieren..?
  Trots mag je pas zijn als je een positieve bijdrage levert aan de samenleving waarvan je zegt deelgenoot te zijn. Een groot deel van de Marokkaanse jongeren kan (ondanks het feit dat zij in Nederland geboren en getogen zijn) niet eens foutloos Nederlands spreken of schrijven…!

 12. ik durf te wedden dat ze in bijv. zuid-amerika, of in iran het verschil tussen een duitser en een hollander ook niet kennen. er wonen hier nou eenmaal meer europeanen.
  aziatische mensen lijken voor een europees oog ook op elkaar, totdat je een tijdje in een aziatisch land hebt gewoont.
  de telegraaf is trouwens prima, even een vergelijking:

  volkskrant: “agente schiet man dood.”
  de telegraaf: “agente redt collega.”

  “wie jong is , en rechts stemt, die heeft geen hart, maar wie ouder is en links stemt, die heeft geen verstand”

 13. @abdel

  achterlijke cultuur en geloof? dat de Nederlandse cultuur achterlijk is heb je gelijk in, het is immers onze schuld dat jij nooit een normale opleiding hebt kunnen genieten.
  maar “geloof”?
  er zijn christelijke nederlanders, maar de meeste nederlanders voelen zich beledigt als je ze zo noemt, NLers zijn – integenstelling tot SOMMIGE ANDEREN – al een paar honderd jaar verder, en hier denken mensen na, en komen we tot de conclusie dat het christendom achterlijk is. zo ook het geloof dat daarop gebaseerd, de islam.

 14. Beste mensen.

  Sorry dat ik dit zeg hooor. Maar de meeste van jullie schrijven keer op keer Marokkaan met 1 k…..please probeer het….maroKKaan. En ja Telegraaf is een sensatie krant….de koppen zijn belangrijker dan de inhoud.
  En in de tekst staat niet echt helemaal duidelijk, al staat er weer. Wel een heel erg dom foutje van de Telegraaf.

 15. wat maak nou uit met 1 k of 2,zal toch altyd marokkaan blijfen
  ik heb vroeger logestiek gedaan ,mij buurman wis niet hoe hy een paar dingen moet opschrijven in het nls, want hy blijf naar mij kijken hoe ik dat doe.toen vroeg ik wie is alochton jij of ik daar wis hy geen aantwoord op ,domme mensen heb je overaal ook onder kaaskoppen

 16. beste moslims en moslima’s
  laat mensen gewoon praten laat ze doen wat ze willen
  en focus op jezelf en hou je bezig met de islam
  elk moslim weet wat er dat er altijd mensen tegen de islam zullen zijn
  als sinds onze eerste profeet adam vzm
  maar dat is niet onze taak om ons met hun hobby bezig te houden
  assalamoe aleikoem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.