Justitie ‘straft’ Appa na interview

Rapper Appa is weer terugDe Marokkaanse rapper Appa wordt niet meer door het ministerie van Justitie ingehuurd om in jeugdgevangenissen workshops te geven. De reden is de ophef die ontstond nadat de rapper vorige week dreigende woorden in een interview zou hebben geuit over Geert Wilders.

In een interview zei Appa het niet erg te vinden als iemand Wilders “een kogel door zijn kop schiet”. Daarop heeft de politicus aangifte gedaan. Appa gaf vrijdag een workshop rappen in de Overloonse jeugdinrichting De Hunnerberg. Hij viel in omdat een vriend van hem niet kon.

Appa ’s reactie aan de partysite PartyPeeps op deze “straf”: “Ik snap hier echt niks van. Een vriend van mij belde me om te vragen of ik voor hem wilde invallen bij deze workshop. Ik ben nog nooit door de Justitie gevraagd een workshop te geven.”

“Voor mij was het gewoon een vriendendienst. De media maakt er toch van wat ze zelf willen. Ik wilde overigens alleen een discussie losmaken met mijn opmerking. Dat is zeker gelukt, maar er wordt niet door iedereen even goed op gereageerd.”

Over de aangifte zegt Appa: “Overal staat dat hij me heeft aangeklaagd, maar ik heb zelf nog steeds niets ontvangen. Ik denk dat hij alleen maar dreigt. We zullen zien.”

6 REACTIES

 1. Dit is de orginele rijksoverheid, bepalen dat iemand niet meer mag worden ingehuurd die nog nooit is ingehuurd.
  Kijk en daarom kloppen de begrotingen van de overrheid ook nooit, de linkerhand weet niet wat de rechterhand doet.

 2. Mariom. kom eens onder je rots vandaan.
  WIlders heeft al een paar aangiftes ontvangen.

  Lekker zinloos van belastinggeld van zowel zaak Appa als van zaak Wilders.
  Beide willen een beetje aandacht trekken op kosten van ons belasting geld.
  Of dacht je dat deze onderzoeken en processen gratis zijn?

  Laat ze liever wat zinnigs met dat geld doen in plaats van dit soort mega PR stunts.

 3. ja burgemeester, ik ben het hier wel met je eens. nee tuurlijk is het niet gratis, maar hoe meer aanklachten tegen wilders hoe beter. en al kost het geld vind ik de kritiek van appa op wilders wel lekker. en voor alle duidelijkheid: ik heet mariam en geen mariom uhhahaha:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.