Aziz brengt bewoners bij elkaar

azizModevormgever Aziz Bekkaoui stort zich het komende jaar op Kralingen en Crooswijk. Op uitnodiging van stichting Kosmoplis brengt de Marokkaanse vormgever bewoners bij elkaar in een culturele voorstelling in de Rotterdamse Schouwburg. Het thema? Bedrituelen!

Kralingen en Crooswijk. Ze worden vaak in één adem genoemd, maar verschillen onderling enorm. Dat viel Aziz Bekkaoui meteen al op tijdens een wandeling door beide stadsdelen. ,,De wijken liggen tegen elkaar aan, maar de bewoners leven in gescheiden werelden’’ zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Bekkaoui laat zich echter niet afleiden door de façade van een voorname villa in Kralingen of de gevel van een arbeiderswoninkje in Crooswijk. ,,Ik ben de architect van het gevoel. Het gaat erom wie er achter die voordeur leeft en wat diegene voor talenten in huis heeft.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.