Openluchtfestival 7ouma

Marokkaans openluchtfestival 7oumaVan vrijdag 1 t/m zondag 3 september vindt 7ouma, het eerste Marokkaans openluchtfestival van Nederland, plaats. In het Sloterpark te Amsterdam West zal de leukste Marokkaanse muziek van artiesten en DJ’s uit Nederland en Marokko te horen zijn.

Het 7ouma Festival is het eerste gratis festival in Nederland dat aandacht besteedt aan vrijwel alle muziekstijlen die Marokko rijk is én aan alle nieuwe muziekstijlen die zijn ontstaan in Nederland met Marokkaanse invloeden. Van Andalousische muziek tot Hiphop S’mazight, van Chaabi tot Raï, het zal allemaal de revue passeren.

De line-up van DJ’s bestaat uit: Saïf, mps Pilot, Iszy Hitz, Mimoun en Aromi. De muziekgroepen zijn o.a.: Orchestre Ismailia, Kasba, Orchestre Abderrahim, Imetlâa, Orchestre Hamouda Slawi, Intersection, Masaca, Raï Experience, 24 karaats, Beatsfabriek, Kingpin & Para-D, MC Nectar en King Salomon. Presentatie is in handen van Pheebz en Tjerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.