Man doodgeschoten in Utrecht

131

SchutterEen familieruzie is volgens buurtbewoners de oorzaak van een bloedige schietpartij gistermiddag in Leidsche Rijn, waarbij Abdel Edoujaji om het leven kwam. De zwager van Edoujaji is ervan overtuigd: de buurman is de dader, schrijft Het Algemeen Dagblad.

Volgens de zwager, die niet met naam in de krant wil, is Abdel opgejaagd. Zijn vrouw haalde de vier kinderen op van de Ridderhofschool elders in de wijk. Hij was dus alleen thuis. De daders zijn volgens de zwager via het tuinhek aan de achterkant van de woning gekomen en hebben toen een schot gelost. De kogel heeft een gat in de voordeur achtergelaten.

,,Hierna zag het slachtoffer nog kans om te vluchten. Hij rende weg, maar werd op de Franz Leharsingel ter hoogte van het bruggetje in zijn been en vervolgens in zijn hoofd geschoten. De daders, die bivakmutsen op hadden, zijn toen gevlucht met een auto.’’

Edoujaji wordt door buurtbewoners omschreven als een goede vader die veel met zijn kinderen bezig was. ,,Hij bracht mijn zoontje altijd naar de voetbaltraining bij VV De Meern, zegt een geëmotioneerde buurman. Hij haalde zijn kinderen meestal ook zelf van school. Waarom hij dat dinsdagmiddag niet deed, is niet bekend schrijft de krant.

Over de oorzaak van de schietpartij wil of kan de politie nog geen mededelingen doen, maar volgens omwonenden gaat het om een burenruzie.

3 REACTIES

  1. Ik kan me niet voorstellen dat een burenruzie zo ver zal gaan. Ik zie het eerder als een afrekening, maar zo lang de daders niet zijn gepakt weet alleen Allah wat de reden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.