Laagste opkomst ooit in Marokko

31

verkiezingen 2007De opkomst bij de parlementsverkiezingen in Marokko vrijdag zal naar verwachting bij slechts circa 41 procent liggen. Dit heeft minister van Binnenlandse Zaken Chakib Benmoussa vrijdagavond gezegd.

Dat zou de laagste opkomst ooit zijn bij parlementsverkiezingen in het Noord-Afrikaanse koninkrijk.

3 REACTIES

  1. héhé precies Kano! Wat doet er nu toe hoeveel mensen er komen? Het gaat hem over verstandige mensen die op een bepaald partij willen stemmen omdat ze die goed vinden (waarvan het resultaat ook eerlijk wordt bepaald zoals Kano zei) Maar pas op, er zijn héél wat analfabeten in Marokko. Daardoor kunnen ze de verkiezingen niet zo goed meevolgen en gaan ze dus niet gaan stemmen. Maar gelukkig dat alles eerlijk is verlopen! (ik dacht weer van:” Nou verkiezingen in Marokko? Daar zal corruptie weer een belangrijke rol spelen.” Ik heb mij vergist…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.