Kids-Suikerfeest in A’dam

Vanwege het grote succes in 2005 en 2006 gaan wij dit jaar weer het Kids-Suikerfeest organiseren. Het spectaculaire Kids-Suikerfeest is gericht op alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Geheel volgens de filosofie van het Ramadan Festival komen op deze dag kinderen met verschillende achtergronden bij elkaar. Het feest staat dan ook in het teken van ontmoeting en plezier. Alle kinderen kunnen het festijn gratis bezoeken.

Het Kids-Suikerfeest wordt op 20 oktober a.s. tussen 10:00 uur en 14:00 uur gehouden in de Passenger Terminal te Amsterdam, gelegen achter het Centraal Station. Met verschillende activiteiten zal het een geweldig programma worden: een optreden van EliZe, het Kinderkoor El Wahda, springkussens, schminken, henna en nog veel meer verrassingen…

Datum: 20 oktober
Aanvang: 10.00 uur
Entree: Gratis
Locatie: Passenger Terminal, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.