Slotervaart vraagt om rust

Ahmed MarcouchVoorzitter Ahmed Marcouch van het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart heeft buurtbewoners gevraagd zich beheerst te gedragen nadat de identiteit van de aanvaller op het politiebureau maandag bekend werd. Hij krijgt daarbij de hulp van jongerenwerkers, buurtmoeders, buurtvaders, religieuze leiders en andere actieve bewoners. Ook de moskee in het stadsdeel houdt de hele dag door bijeenkomsten meldt het ANP.

De doodgeschoten 22-jarige Bilal B., die zondag twee agenten neerstak op het politiebureau aan het August Allebéplein, komt volgens het stadsdeel uit de wijk Overtoomse Veld. ,,Marcouch leeft mee met de gewonde agenten en hun geschokte collega’s en ook met de familie van de dader”, aldus het stadsdeel. Marcouch bezoekt de ouders van de dader waarschijnlijk maandagavond. Bilal woonde nog thuis.

3 REACTIES

  1. Tja triest allemaal , zoals velen ouders gefaald met de opvoeding . Geen Nederlands geleerd niet opgelet en hun kinderen maar hun gang laten gaan. Slechte klinieken, slap beleid en het demoniseren van de problemen met groeperingen is hier debet aan. ben bang dat de Marokkaan het in Nederland nu echt verbruid heeft. partijen als de PVV en wie weet welke er nog meer komen vinden snel hun opmars. het mes snijd aan twee kanten is het spreekwoord toch? Ga m`n opleiding afmaken en zo snel mogelijk weg hier !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.