Ontknoping zaak Maddie in Marokko

29

Madeleine McCannVolgens diverse Engelse media ligt de sleutel voor de vonst van Madeleine McCann in Marokko. Ze zijn daarom massaal neergestreken in een Marokkaans Berberdorp vlakbij Fes want ze weten zeker: daar kan Maddie gevonden worden. In dat kleine stoffige dorpje zou een ongeveer 40-jarige vrouw moeten wonen die de antwoorden heeft.

Volgens De Telegraaf heeft de Marokkaanse politie al een deur-aan-deur onderzoek gedaan in het 2000 huizen tellende dorp. Zonder resultaat. Maar nu worden de enclaves buiten het dorp bezocht. Maddie zou wonen bij een vrouw van in de veertig en een ander tienermeisje.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.