Bensellam in de race voor EO-prijs

22

Saïd BensellamSaïd Bensellam is genomineerd voor de Helpende Hollander Award 2007. De prijs wordt door de EO uitgereikt “aan iemand die een groot deel van zijn of haar leven geheel belangeloos wijdt aan ontwikkelingswerk en/of hulpverlening.”

Bensellam is werd in 2006 verkozen tot Amsterdammer van het jaar. Hij won die prijs voor zijn organisatie Karam die rolstoelen en medisch materiaal inzamelt en naar Marokko, Turkije en Suriname stuurt.

De Helpende Hollander Award vormt de finale van het tv-programma Nederland Helpt, van de EO. Op 31 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.