Wilders: ‘oprotpremie’ voor moslims

IslamofoobIslamofoob Geert Wilders heeft weer van zich laten horen. In een gesprek met dagblad De Pers pleit hij voor een premie voor moslims die vertrekken naar het land waar zij of hun ouders vandaan komen. Ook noemt Wilders de profeet Mohammed een duivel.

In de krant geeft hij aan dat de problemen rondom de islam volgens hem alleen maar groter worden. “De criminaliteit onder moslims neemt toe, de immigratie gaat door, de demografische ontwikkelingen gaan ook niet de goede kant op. Onze voorstellen zullen alleen maar pregnanter en steviger worden.” Wilders wil allochtonen aanmoedigen om vrijwillig weg te gaan en wil daarvoor de zogeheten remigratiewet inzetten.

Wilders ergert zich ook aan het feit dat autochtonen zich minder snel voortplanten dan allochtonen. “Nu zitten allochtonen, overwegend moslims, voornamelijk in de grote steden. Over twintig jaar zitten ze overal, van Apeldoorn tot Emmen en van Weert tot Middelburg. We verkopen ons land aan de duivel die Mohammed heet, en niemand doet er iets aan” zegt het enige lid van de anti-moslim partij PVV in De Pers.

22 REACTIES

 1. Ik snap niet waarom hij onze geliefde profeet mohammed vrede zijn met hem uitmaakt voor een duivel.
  Hij is verweg om op de duivel 3ada allahoe 3alaih te lijken het is zelfs onmogelijk.
  Als de duivel op iemand lijkt dan zal het hem wel zijn.

 2. De Partij van de vrijheid bestaat alleen in oorlog’s tijd , verdomme!
  Durft hij een partij van de vrijheid te stichten tijdens Hitler of had hij voor de Vraaders Partij gekozen.Verdomme!
  Janmaat was vogens de joden in Nederland, een extreem rechts, nu Wilders is een gewoon rechts , maar niet extreem.Tjongen jongen.
  Mensen bepalen wat de moslims moeten denken.Nee het is niet extreem!
  Maar volgens mij als Marokkaan, voldoet Wilders aan Hitlers definitie.
  Nee???vervang het woord moslim met het woord jood in zijn teksten!
  Je schrikt in uw broek als jood!!

 3. Deze kerel zal zeer goed moeten opletten: als hij zonder die bodyguards troepen op straat komt, zal hij zonder enige twijfel vermoord worden, of het nu door een autochtoon of een allochtoon is (cf. P.Fortuyn en T.Van Gogh). Er zal ooit iemand zijn die zijn hoofd zal willen hebben en daar ook de moeite zal voor doen. Maar kijk, je moet het positief zien: hij zal dan weer media-aandacht krijgen en zelfs misschien tot Nederlander van het jaar/eeuw verkozen worden!

  Het enige wat hem nu kan redden is een goed gesprek met een islam-theoloog. Doordat hij niet eens islamitische kennissen heeft, zal hij natuurlijk verkeerde interpretaties opdoen.

 4. Misschien had Shaw het mis toen hij zei dat het enige dat men van de geschiedenis leren kan dat mensen niet in staat zijn om van de geschiedenis te kunnen leren.

  Maar wat een ironie dat de ongetwijfeld met de geschiedenis van Israel bekend zijnde Geert Wilders van alle mensen juist Karl Marx’ observatie dat de geschiedenis zich de eerste keer als tragedie en de tweede keer als farce voordoet, met dit aan de http://www.transferagreement.com/ ontleende idee bevestigt. Zijn racistische “demografische dreiging” idee (“demografische zelfmoord” in het Wildersiaanse jargon) is ook één op één gekopieerd uit het Israelische politieke begrippenstelsel. Maar het heeft natuurlijk ook historische wortels in het vroegere Zuid-Afrikaanse Apartheids-ideaal.

  Erg Verlichte gedachtengoed allemaal.

 5. Broeders wat hij wil dat er een gekke op staat en een kogel door ze varkenkop schiet geef mij die Oprotpremie hoe jij ook dat ook noem dan ben ik weg, dat zou me leven veranderen liever in marokko dan met zo een varkenskind leven gatver jouw vieze kop past niet eens in de Tweerde Kamer je bent gewoon een vieze kutkind je bent gewoon uit een varken gekomen

 6. Das discriminatie, Moslims wel geld geven om het land te verlaten.

  EN ik werk de ballen uit mijn broek, om genoeg geld te verdienen om te emigreren.

  En ik krijg niks.

  Misschien geld de premie ook als ik me officieel tot moslim bekeer?

 7. hoe hoog moet de premie zijn om wilders te laten vertrekken? ik denk met een nationale inzamelingsactie is zo’n ongetwijfeld hoog!! bedrag zo bij elkaar verkregen, maken we er een leuke avondvullende show van. vuurwerk erbij. alle bekende nederlanders erbij. we zwaaien m uit als ie met een schip vertrekt. rechtstreeks verslag vanuit de haven v rotterdam hihi.

  omlijst door muziek van natuurlijk allochtonen frans bauer en andre hazes via video wall haha

  1 ding valt me wel erg tegen hier van sommige inzenders. t gore taalgebruik en t beledigen van wilders in alle soorten en maten. dat past niet. t is en blijft een gekozen volksvertegenwoordiger. ook al ben je t niet met hem eens. dat soort toon taal past niet vind ik.

 8. Neem nou toch gewoon lekker zo’n uitkering in marokko. Daar is het tenminste lekker warm, wat heb je hier nou te zoeken? Voor die remigratie uitkering hoef je ook niet te werken hoor? Ik hoop dat dit werkt, maar die uitkering zal wel te laag zijn. En criminelen worden in marrokko natuurlijk veel zwaarder gestraft dan hier.

 9. om te beginnen zeg ik tegen wilders je praat zo over onze profeet je hebt een gevoelige snaar geraakt het zal je spijten ?zijn dat jou woorden of ben je verplicht dat te zegen of krijg je daar geld voor bestel dan maar jou eigen doodskist met dat geld want het zal onverwacht zijn (zoals je vriendje)en je zult ervan lusten je weet wel dat je zo je eigen graf graaft we verdedigen onze profeet met hart en ziel en ben niet bang om dat allemaal te zegen ben geen terrorist maar ik zal je graag willen terroriseren hij is de beste wat de mensheid is overkomen je bent een lafaard(chiken) ga kijken in de spiegel en je zult zien wie de echte duivel is je hebt verschilende gezichten je lijkt ook op een varken… en het is goed wat met je vriendje (theo van mijn kloote)is gebeurt eigen schuld dikke built Boontje komt om zijn loontje ik pis op zijn graf en binnen kort op die van je het sta je nog erger te wachten en zeg maar dat moslims lhamdo lilah alleen maar groeien en groeien (crepeer) zo veel nederlanders die moslims worden ontelbaar en nog veel meer andere nationaliteiten en je kunt er niks aan doen en nederland is niet van je vader en niet van je moeder ok en zeker niet van je weet je we blijven hier op je hart zitten zo voel je het he en gaan nergens naar toe tot jij oprot naar je donkere graf waar je je verdiende loon zult krijgen ah ja een vraagje jullie land? hahaa (corectie) de hele wereld is van allah en jij ook lomperik en een dmerik dat je bent je strijd niet echt tegen moslims maar wel tegen allah de enige echte loser meen je dat je stelt niks voor en dat weet je en we mogen gaan en staan waar we willen (crepeer)en je kunt niks veranderen (crepeer)wat je ook doet we zijn vrij geboren en lopen vrij in de nederlandse straten en in heel de wereld rond zonder bang te zijn van racisten en facisten zoals jij dat durf je niet he op straat vrij te lopen zonder bang, bevreesd, bezorgd, benauwd, vervaard, angstig, vreselijk, vreesachtig ongerust, verlangend, begerig nerveus, zenuwachtig, zenuw-, bang, gespierd, pezig timide, verlegen, bang, bedeesd, beschroomd, benepen winderig, opgeblazen, wind verwekkend, breedspraki kleinmoedig, laf, lafhartig, vreesachtig, versaagdje je weet wat wat met zal gebeuren en het zal toch gebeuren (belooft)je weet zelf dat je geen leven hebt je leven is een hell door de moslims die van niemand bang zijn en zeker niet van je je stelt niks voor en een stinkerd dat je bent die pen van je eerst in je gat reet steken en dan in je neus gat…steek maar nog dieper in ,je tijd komt nog dat mag je zeker van zijn zoals alle machtige hitlers voor je bent niks tgenover hun van ons kan je je verbergen vluchten en verstopen maar niet van allah hij weet alles over jou en weet wat je plannen zijn.

 10. ik bedoel met wilders alle racisten en facisten van heel de wereld die met hem mee eens zijn, maar niet alle nederlanders respect vr die mensen echtwaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.