Youssef en Kamal geen Marokkanen

Youssef en KamalDe ‘Marokkaanse’ rappers Youssef en Kamal zijn weer in het nieuws en hebben anti-Islam politicus Geert Wilders zo ver gekregen aangifte te doen vanwege hun videoclip. Maar wat Wilders waarschijnlijk niet weet is dat achter de naam ‘Youssef en Kamal’ een jonge, autochtone Eindhovenaar schuilt, meldt dagblad De Pers.

Wilders onthoofden is dus een ‘grap’ van een blank jongetje. In zijn nieuwste clip die vrijdag verscheen op de website Geenstijl snijden gemaskerde jongeren een man die op Wilders lijkt de keel door. ‘Ik heb het zelden zo verschrikkelijk gezien’, aldus Wilders in een eerste reactie. De maker van de clips laat (deels Marokkaanse) vrienden figureren.

De xenofobe Wilders deed twee jaar geleden ook al aangifte tegen ‘Youssef en Kamal’. Onduidelijk was toen nog wie zij waren. Ze rapten destijds hoe ze Wilders in een kelder martelen en vermoorden. Later boden ze hun excuses aan met het nummer Sorry. Wilders zelf lijkt nog niet te weten wie achter ‘Youssef en Kamal’ schuilgaat. Hij was niet bereikbaar voor commentaar schrijft de krant.

12 REACTIES

 1. Asociaal uitschot.
  totaal geen manieren, en het iq van holbewoners.
  Maar gelukkig dat het geen marokkaan is, want dan durft de justitie zonder angst voor discriminatie nu eens wel te vervolgen.

  Tering, ik hoop dat ik in mijn volgende leven terugkom als moslim.

 2. Ik denk dat het nu het blijkt dat het om een autochtone jongen gaat het minder erg zal zijn. Wilders zou het erger gevonden hebben als het om allochtonen zou gaan, want dan kon ie weer campagne gaan voeren tegen de Islam. Want alle allochtonen zijn moslims en alle moslims zijn allochtoons…

 3. Het recht om te beledigen en te bashen is een alleenrecht dat enkel Wilders kan uitoefenen en daarmee is het klaar.

  Please, voor de stupido’s die sarcasme niet herkennen al pist het een meter boven hen op hun hoofd, lees het met een hoge dosis bijtende spot on the side way.

  Najibsri

 4. Hij schiet gelijk met scherp en in de rondingen van de samenleving,krijgt weer aandacht en gaat weer op zijn platte bek nu blijkt dat het blanke niet moslims en geen marokkanen zijn.
  Hetzelfde verging hem toen hij in de 2e kamer voorstelde samen met de PVD om het ritueeel slachten te verbieden.
  Maar op de vraag of hij dan ook wist dat het de joodse gemeenschap zou treffen had hij geen antwoord en trok zijn steun aan de PVD gelijk in,want dat paste niet in zijn hypocriete rascistische straatje.
  Los van het feit wat je van het filmpje vindt,zegt het spreekwoord:
  “wie kaatst moet de bal verwachten”.
  En Ghalil, natuurlijk vindt hij het jammer dat het geen marokkanen zijn want dat had hem weer meer ruimte gegeven voor zijn haat tegen deze samenleving

 5. Youssef en Kamal doen zij dat niet voor de Marokkanen hoor, gewoon op de rug van Marokkanen carriere maken. Er licht helaas veel geld en carriers bij de marokkan en en de moslims.
  Beroemd willen hier worden? gewoon cursus in het schofferen van Marokkanen en moslims volgen. media heeft altijd een staagplek voor je, Verddddome.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.