Poster: Geert Wilders is een extremist

wildersposter.gifwildersposter.gif

De politie heeft zaterdag 12 januari 2008 in Amsterdam drie actievoerders aangehouden die protesteerden tegen Geert Wilders. Ze deelden op de Dappermarkt posters uit met met een foto van de politicus en de woorden ‘Extremist – brengt u en de samenleving ernstige schade toe’. „Wij vonden dat die tekst iets te ver ging”, aldus een politiewoordvoerder.

Wilders mag oproepen om de Koran te verbranden. Wilders mag Mohammed een duivel noemen. Wilders mag Marokkanen door het slijk halen, allemaal en zonder aanzien des persoons, als collectieve straf voor het Marokkaan zijn. Maar je mag niet zeggen dat Geert Wilders een gevaarlijke extremist is?

93 REACTIES

 1. donderop met wilders
  verspeel je tijd niet laat hem zeggen wat hij wil…!!!!!!!!
  allah zal hem straffen….!!!!!!!!!!!!!!!
  hou van je zelf en ook van andere mensen ……!!!!!!!!!!!!!!
  respect hebben voor moslims, jooden, christenen, en ook voor andere geloofen…!!!!!!!!!!!

 2. Sallaam Oualaikum,

  Ik wou heel even zeggen, trek jullie niks van die G. Wilders aan
  Allah (S.W.T) zal hem zij GROTE straf geven! Juist als wij der op
  in gaan dan denkt hij ”Oh kijk chek die rellen die die mocro’s
  (moslims, allochotonen) hebben veroorzaakt. Ik had ook weer
  gelijk!” . Ja tuurlijk geef ik ook geen ene fuck om wat hij te zeggen
  heeft maar goed als wij dat doen dat geven ze hem misschien
  wel het recht om de Qoraan te verbieden (lukt ze nooit maar goed).
  Kortom: FUCK WAT HIJ TE ZEGGEN HEEFT WIJ ZIJN MOSLIMS EN
  BLIJVEN MOSLIMS WAT G. WILDERS OOK DOET!!!

  Beslama!

  La ilaha illalah Muhammed Rassuluallah!!

 3. Mokro door zulk soor figuren dat jij bent , krijgen de Nederlanders de pest aan Moslims. hou toch je waffel man . De BVD is machtiger dan je denkt. En ik geloof dat jij op dat lijstje staat.
  Je denkt zeker dat ze niet meekijken hier, ze hacken zelfs deze site om de gegevens eraf te halen.

 4. Trouwens ik lees hier nergens iets wat onbeschamend is als uitspraak door Mocro,ten slotte is de vrijheids van meningasuiting voor iedereen in dit land en mag hij zeggen wat hij wil.
  Ook al bevalt een ander dat niet,maar daar stond men massaal achter met die peroxidekop.
  En nu ineens moet Mocro zwijgen?

 5. Vrijheid ja voor mokro maar moet dat dan gepaard gaan met ziekte verwensingen en dreigen met hel en meer grove taal. Is dat normaal? Dat lijkt mij behoorlijk onbeschamend, henk mokro heeft daar een handje van om dat regelmatig te doen. Triest voor hem hoor.

  Dat gebrek aan woorden wat hij en sommige anderen dan maar compenseren door vuiligheid te bezigen. Kritiek mag maar niet op de persoon zelf gaan spelen

  Kritiek geven betekend dat je hetgene wat de persoon zegt of doet bekritiseerd maar niet de persoon zelf aanvalt . Een grap over peroxidekop of blonde greet kan nog maar daar ligt dan wel zo ongeveer de grens op het persoonlijke vlak vind ik

 6. Dit is toch gewoon schrijnend in tegenstelling van wat we allemaal vonden over die peroxidekop,haatzzzier.kwetser.schoffeerder, die de hele moslimsgemeenschap op de meest schofferende wijze afspiegelde,continu bezig was en nog is om deze mensen te kwesten.
  Dus waarom hij met toestemming van de rechter wel en Mocro niet?
  Wat is het verschil.
  Toen ik stelde dat de vrijheid van meningsuiting het hoogste is waar we vakkundig mee om moesten gaan,dus geen beledigingen en kwesten gaven er vele hier een tegenovergestelde mening want dat hoorde bij de vrijheid van meningsuiting.
  Nu is het Mocro en nu mag het niet.
  Dat is pas echte discriminatie.
  Het si trouwens voor iedereen zijn persoonlijke opvattingen van wel en niet kan
  Trouwens het is ter beoordeling van en aan de admin om op te treden of te weigeren.
  En voor wie het niet bevalt?
  Gewoon op een andere site gaan zitten,heb je er geen last van ook.
  Wie zei ook alweer:
  ” Meneer ik ben het met uw uitspraken absoluut niet eens”
  ” maar ik ben bereid om te sterven omdat u uw woorden kunt blijven zeggen”

 7. @Henk Verschil is dat Wilders zegt tegen een religie te ageren en niet tegen mensen. En mokro wenst mensen ziektes en dood toe. Das t verschil tussen een geloof systeem of beweging aanvallen ipv personen.

 8. Inhoudelijk maakt dat in het geheel niets uit.
  Het gaat om de vrijheid van het recht van spreken en het inhoudelijke is niet van belang,daar waren vele onder wie jij het over eens toen men enook ik wilde dat men die peroxidekop zou manen te dimmen in zijn uitspraken c.q. gerechtelijk te vervolgen.
  Toen was jij ook en van degene die het recht van spreken hoor in het vaandel had ongeacht de gevolgen die dit kon hebben,
  We moesten dat recht volgens jou en volgens en vele andere ten koste van het het kost verdedigen.
  Nu Mocro dingen zegt die niet het NT2 niveau hebben mag hem ineens het zwijgen worden opgelegd.
  WAAROM????????????
  En wou je nu beweren dat die peroxidekop geen personen heeft aangevallen?
  Waren de Marokkanen waar hij altijd over ouwehoert zonder enige fatsoenlijke onderbouwing en zijn vocabulaire niet verder komt dat het land uitrotten, geen mensen dan?
  Is dat niet persoonlijk dan?
  Is dat niet vol met haatzaaierij dan?
  Wat is het verschil dan met Mocro?
  Trouwens die hypocriete peroxidekop zei pas na het verschijnen van zijn kassucces FLOPNA dat hij het niet tegen de moslims had maar tegen de religie,maar zullen we de vragen van dat stuk ellende er even bij halen en kijken hoeveel maal hij het over de moslims had.persoonlijk en niet in de derde verwoording?

 9. HE IK WAS HELEMAAL VERGEETEN TE ZEGGEN DAT GERT HELEMAAL GEEN EXTEMIST IS
  HOE DURVEN JULLIE ZO IETS TE ZEGGEN!!!!!!!! HIJ IS EEN EXTREVARKEN HHHHAAAAAAJHHAAAA ZAMA NOG VARKLIJKER DAN EEN VARKEN
  JULLIE HADDEN EIGELIJK OP DIE BLAATJE MOETEN SCHRIJVEN
  gert IS EEN EXTREVARKEN ( ik heb zijn naam klein geschreeven bzaf3lih dat ik zijn naam groot schrijf) hij brengt het varklijke samen leving ernstige schaden toe

 10. @nayma Schrijf je dit terwijl je nog dronken bent van koninginnedag? Je dacht laat ik eens lollig doen? Zoniet, ga dan cursus schrijven volgen. Van zo’n reactie is werkelijk niks te maken. Totale onzin. Haha

 11. allah zal hem straven inschallah hij heeft nu al geen leven durf niet alleen op straat dus wat voor leven heeft die nu is tog erg als je zo een leven moet hebben waar hij voor kiest hahah succes met je beveiligen.

 12. Het is erg genoeg henk dat je van sommige mensen geen vrije meningsuiting mag hebben in Nederland, maar hoe meer jullie dreigen , hoe meer jullie schelden op hem, hoe meer zetels hij krijgt bij de volgende verkiezingen, en wat denk je van Verdonk, ik zou alvast maar het land verlaten als ik jullie was, anders leven jullie echt op de vuilnisbelt

 13. tfoe 3la kk kop
  geen een marokkaan
  is zo levenloos om wat
  over de bijbel te lullen
  dus wat zit hij te lullen over de koran
  dit dat doet net of die er ervaren mee is
  klauwie 3la 3inihe

 14. Het zijn de moslims als Moh B. en SamirA (en langharige hippies) die Wilders helpen aan zoveel steun en zetels, niet de slimme ideeën/ programma van hem.

 15. Assalam wa3alaikom broeders en zusters!

  Ik wilde ook even reageren op alle reacties die hier geplaatst zijn! Zeker over peter!!!!! Ik weet niet waar jij een cursus hebt gehad, maar Wilders is een haatzaaier en als jij achter hem staat dan ben jij ook al besmet, vandaar die opmerkingen! Dat is precies hoe een JOOD praat, simpel en brainwashend! Laat iedereen zeggen wat hij wil zeggen, “vrijheid van meninguiting ” dit kan zwaar misbruikt worden en niemand weet hoe ver hij / zij kan gaan. Als ik tegen een officier zeg, “ik vind je een varken”krijg ik een boete en gevangenisstraf, en waarom!??!! Maar ja, dat terzijde, wat met hem ( Wilders ) gaat gebeuren, weet niemand, alleen Allah (swt). Maar zo’n persoon kan je toch niet laten praten in de politiek. Dat er mensen zijn die naar hem luisteren, dat is achterlijk, maar ja …democratsiche land, alles kan! Het is jullie LAND, maar zonder de allochtonen, was Nederlan NIKS………. platteland (betekenis Nederland…lage land) alleen maar boeren op klompen en een paar koeien! De economie is door onze vaders omhoog geholpen! Dat ook terzijde,

  Islam moet je niet aanvallen, en zeggen dat het een achterlijk geloof is, laat iedereeen in zijn waarde en zijn geloof volgen en misschien als jij de quran eens zou lezen en goed begrijpen, dan zo je anders denken en geen Wilders aanhanger worden, Geloof me! Wij moslims hebben veel geduld, maar kom niet aan ons geloof, want dan zal het geloof aan jou komen! Hierbij wil ik zeggen aan mijn broeders en zusters, please hou je netjes op de site en ga elkaar niet aanvallen. Iedereen zal indidvidueel bereecht worden in het leven hiernaamaals! Laat peter zijn ding zeggen, het is allemal ontwetendheid = hij weet niet beter, dan wat hij hoort van wilders.

  Assalam wa3alaikom broeders en zusters

 16. De Profeet Mohammed (vzmh) heeft de laatste en universele boodschap van God gekregen. Voor de boodschap aan de Profeet Mohammed (vzmh) heeft God zich aan veel Profeten (vzmh) geopenbaard. Volgens een overlevering van de bekende Imaam Ahmed ibn Hanbal zijn er in totaal 124.000 Profeten geweest. Van al deze Profeten zijn er maar een paar nog echt bekend tegenwoordig. De bekendste Profeten zijn Adam, Noah, Abraham, Mozes, Jezus en de laatste Profeet Mohammed (vzmh).

  Toch is er een verschil tussen al deze Profeten (vzmh) en de Profeet Mohammed (vzmh). De andere Profeten (vzmh) zijn gestuurd naar hun volkeren en de Profeet Mohammed (vzmh) is gestuurd naar de gehele mensheid en hij (vzmh) heeft door Allah een vervolmaakt religie achtergelaten.

  Vandaag heb Ik jullie godsdienst voor jullie vervolmaakt en heb Ik Mijn gunst voor jullie volledig gemaakt en heb Ik de Islam voor jullie als godsdienst gekozen.

  (Heilige Koran soerah 5 al-Maeda : Aya 3)

  De Islaam is dus geen geloof dat alleen maar voor Arabieren is geopenbaard (in werkelijkheid zijn bijna 80% van de moslims geen arabieren). De Islaam is de boodschap van de schepper van de mensheid naar de gehele mensheid.

  Juist omdat de Islaam de boodschap van God naar de gehele mensheid is is de bekering naar de Islaam eigenlijk erg simpel. God heeft het voor ieder mens makkelijk gemaakt om Hem te aanbidden, want de aanbidding van God is namelijk reden van onze schepping.

  En Ik heb de Djinn’s en de mens slechts geschapen om Mij te dienen.

  (Heilige Koran soerah 51 adh-Dhariyat : Aya 56)

 17. Wie heilig in de vrijheid van de meningsuiting gelooft maar niet in de vergissing, is een halve-crimineel en een ezel met twee hele lange oren.

 18. “Wilders mag oproepen om de Koran te verbranden. Wilders mag Mohammed een duivel noemen. Wilders mag Marokkanen door het slijk halen, allemaal en zonder aanzien des persoons, als collectieve straf voor het Marokkaan zijn. Maar je mag niet zeggen dat Geert Wilders een gevaarlijke extremist is?”

  VOLKOMEN MEE EENS!

 19. Ik wil niet veel zeggen hoor,

  maar een socialistische staat is praktisch en moreel zo goed als failliet….

  Ohja, om ontopic te blijven, ik vind zo’n reactie nogla kinderachtig om Wilders zo af te beelden. Daarmee verlaag je jezelf zo enorm.

  Mazzel

 20. Tony zegt: “wat komen jullie uitleggen, als het allemaal zo slecht is hier flikker je toch lekker op naar een land met jou geloof. tis ons land”

  De zoveelste afgezaagde en clicheopmerking. Slaapverwekkend.
  De zoveelste Nederlander ergert zich aan de allochtoon, die hier naar toe komt op zoek naar een beetje welvaart, die hij niet kan vinden in zijn land, omdat die zelfde Nederland, Europeaan, amerikaan of andere Westerling oneerlijke handelsbetrekkingen oplegt aan die zelfde derde wereldland, waar die allochtoon vandaan komt. Dus om die Nederlander, andere Europeaan of Amerikaan in welvaart te laten leven heeft diezelfde allochtoon mede dankzij het corrpute gedrag van zijn regeringsleiders, die aan de leiband lopen van het Westen offers moeten brengen.
  Tony. zonder de grondstoffenroof uit de derde wereld door het Westen zou je nog in een grot of plaghut wonen zoals je voorouders dat deden. Bovendien schermt het Westen haar markten af, voor producten uit de derde wereld en moet de derde wereld zich verplichten als afzetmarkt te dienen voor Westerse producten. Het is deze formule die de derde wereld arm houdt en het Westen laat parasiteren op diezelde derde wereld.
  En landen uit de derde wereld, die zich niet willen onderwerpen aan die wurgdictaties van het Westen kunnen op problemen rekenen, zoals het steunen van zogenaamde oppositiegroepen die het Westen goed gezind zijn met financiele en militaire middelen om een coup te weeg te brengen
  En als het dan daarmee ook niet lukt, valt het Westen zelf aan om een buitenlandse regering zelf af te zetten. De VS heeft niet voor niets na de tweede wereld oorlog meer dan 50 maal derde wereldlanden militair aangevallen. Cuba bijvoorbeeld lijdt al meer dan veertig jaar onder een handelsembargo, omdat het niet wil bukken voor de VS.
  En als nou zo’n uitgehongerde derde wereldlander hier naar toe komt, om een graantje mee te pikken van de welvaart die voornamelijk opgebouwd is van de roof van de bodemschatten uit zijn land, dan is hij ineens een “gelukzoeker”, “parasiet” of weet ik veel wat voor andere benaming en zien ze hem het liefst vertrekken dan komen.

 21. Mostafa,
  Het trieste is dat op de site van Maghreb radicaliserende oproepen van wilders worden doodgezwegen.
  Kleine onbelangrijke lulletjes ( zie hierboven)met wat zwakzinnige opmerkingen worden doorgelaten,maar over de sluimerende aanzet tot haat zwijgt men liever.
  Zelfs het vernielen van graven van voorouders is geen nieuws meer.
  Waar gaat dit heen?
  Zwijgen en de ander kant uitkijken?
  Net doen of je het niet weet ?
  Of net doen of er niets is gebeurd ?
  Triest,triest,triest!!!!!

 22. Hassan,
  Inderdaad een zionist is van mening dat iedereen de vrijheid moet hebben om te zeggen wat hij wil en te doen. Behalve dan natuurlijk als het tegen hem of haar keert, want dan zijn ze als des
  duivels. Begin maar eens in het openbaar kritiek op de Joodse staat en haar misdaden tegen de mensheid en haar apartheidswetten. Of de nationalistische Joodse ideologie van een thuisland voor Joden en alleen voor Joden en dat nota bene op de lijken en puinhopen van de oorspronkelijke Arabische inwoners. Dan zijn ze als de kippen bij, je als “anti-semiet”, “nazi” of “islam-fascist” te bestempelen.
  Als het gaat om vrijheid van meningsuiting dan hanteren zij dubbele standaarden. Als een figuur of groep een groep aanvalt waar zionisten het niet zo ophebben zoals moslims dan stromen ze van alle kanten om hem of haar daarbij te helpen en zijn uitbraaksel te verdedigen als ” vrijheid van meningsuiting”. Keert dat vrije woord zich tegen hun dan worden alle middelen uit de kast gehaald om deze te bestrijden.
  Of een partij rascistisch of niet wordt genoemd hangt af of deze partij zich wel of niet tegen het zionisme keert. Of zoals de hoofdredacteur vanhet zionistische blad “Elsevier” zei: ” Fortuin is geen rascist, want hij is pro-Israel”. Het Vlaams Blok had jarenlang te maken met aanvallen van Joodse zionisten dat het een rascistische partij is, totdat het Vlaams Blok pro-Israel werd. Het Vallms Blok kan zelfs rekenen op Joodse specialisten, die haar instrueren hoe zij te werk moet gaan om kiezers te trekken.

 23. Willy Vanilly zegt:
  Het zijn de moslims als Moh B. en SamirA (en langharige hippies) die Wilders helpen aan zoveel steun en zetels, niet de slimme ideeën/ programma van hem.

  Dus moet de hele moslimbevolking collectief boeten voor de wandaden van deze twee
  figuren? Ik ruik een fascistisch luchtje aan je. Bovendien was een grote groep Nederlanders voor de tijd van 11 september, Mohamed B en Samir A al vijandig tegenover allochtonen. Alleen nu grijpt deze groep steeds meer naar deze excusus om hun rascisme te kunnen verklaren. Nederlanders zijn van jongsaf met rascisme groot gebracht. Ik maakte al rascisme mee in de beginjaren tachtig al mee. De eerste rassenrellen waren er ain 1972, toen een groep Nederlanders in Rotterdam pensions van Marokkanse arbeiders vernielden, in brand staken en hun bezitting vernielden. De marokkanse immigranten stonden als verbaasd va deze actie’s.

 24. Nieuwsbronnen DeBeurs Discussies Mijn Pers Reizen Auto 185 km 20°C AEX: 314,06
  Binnenland Buitenland Cultuur Economie Entertainment Opmerkelijk Sport Wetenschap Columns Video Uitleg DePers.nl
  Interview Sir Ian Kershaw
  Uiteindelijk heeft de PVV te weinig steun
  Door: Camil Driessen
  Gepubliceerd: vandaag 00:02
  Update: vandaag 08:17

  Roemruchte Hitler-kenner voorspelt dat er ook in de toekomst genocide is. Maar niet in Nederland.

  ‘Er wordt nooit iets aan gedaan, we constateren genocide altijd pas achteraf als het al te laat is.’ De Britse hoogleraar Moderne Geschiedenis Sir Ian Kersaw (wereldberoemd vanwege zijn Hitler-biografieën) gaf gisteren in Amsterdam een lezing op uitnodiging van het Centrum voor Holocaust- en Genocidestudies van de Universiteit van Amsterdam. Dagblad De Pers sprak na afloop met de historicus. ‘De belangrijkste voorwaarde voor genocide is dat een land etnisch verdeeld is naar religie of ras.’

  Hij kwam op het juiste moment op bezoek in Nederland. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt een bevolkingsgroep in Nederland door een deel van de bevolking als minderwaardig gezien omdat ze moslim of Marokkaan zijn. Als het aan de PVV van Geert Wilders ligt gaan moslims het land uit. Volgens de laatste peilingen zou 15 procent van het electoraat (23 zetels) op een man stemmen waarvoor de regering zo bang voor is dat ze geen gedetailleerde informatie over allochtonen durft te verstrekken.

  Extreem-rechts

  Moeten we bang zijn voor het ergste? ‘De opkomst van dit soort extreem-rechtse partijen is heel zorgelijk. Ze krijgen steeds meer stemmen door heel Europa en in Nederland is dat misschien nog wel een tikje erger’, constateert Kershaw. ‘Maar de situatie nu is wel erg ver verwijderd van de omstandigheden waarin genocide kan ontstaan. Ik kan het me gewoon niet voorstellen in dit Europa.’

  Kershaw wijst erop dat een paar jaar geleden bij de opkomst van Jörg Haider in Oostenrijk hetzelfde werd geroepen. Maar die raakte snel buiten beeld en reed zich vorig jaar onder invloed dood.

  ‘Ik probeer de buitenlanderhaat en anti-moslim praat niet te bagatelliseren, maar laten we wel wezen. Wilders heeft maximaal 20 procent steun. Dat betekent dat 80 procent hem niet steunt. Dat positieve mag je ook best benadrukken.’

  Leiders

  Kershaw, die vanwege zijn boeken over Hitler en nazi Duitsland tot ridder werd geslagen, dicht leiders zoals Wilders of Hitler minder roem toe dan ze zelf zouden willen hebben.

  ‘Leiders zijn altijd het product van omstandigheden. Daarmee wil ik niet zeggen dat Hitler voor de eerste de beste man van de straat had kunnen worden ingeruild. Iedere leider, of het nou Hitler, Stalin of Pol Pot is, heeft natuurlijk wel iets bijzonders. Maar ze zijn altijd een product van een tijd waarin men zijn ideeën wil accepteren.’ Zo kon Hitler volgens Kershaw enkel aan de macht komen na de trauma’s van de Eerste Wereldoorlog.

  Nog steeds

  Kershaw vindt dat de omstandigheden in het Westen zo veranderd zijn dat genocide niet snel meer zal voorkomen. Maar in werelddelen als Afrika is dat een ander verhaal. ‘Er was genocide in het verleden, het is er nu en ongetwijfeld ook in de toekomst.’

  Met een fluitje bier in de hand windt Kershaw zich erover op dat in gebieden als Darfur duizenden mensen worden afgeslacht omdat de Verenigde Naties te sloom zijn om in te grijpen.

  Toekomstige problemen

  Volgens de hoogleraar is het duidelijk waar de problemengebieden van de toekomst liggen. ‘Dat is in landen die etnisch verdeeld zijn, waar competitie is om hulpbronnen zoals olie en waar de partijen elkaar makkelijk in de haren kunnen vliegen.’ Kershaw houdt zijn hart vast voor verschillende landen in Centraal-Afrika.

  Of hij het aan het rechte eind heeft, kan Kershaw niet met zekerheid zeggen. ‘Jammer genoeg zijn historici alleen goed in het voorspelen van wat al is gebeurd.’

 25. Henk,
  Maghreb. NL is gek op voetbal, liever informeren ze ons over Voetbal en voetballende Marokkanen dan over Wilders.
  Heeft Maghreb .NL ook een mening?
  Weet ik niet, echt niet.

  Het is triest inderdaad dat Wilders ons met roddels blijft constant bekogellen en Maghreb. NL maar genieten de voetbal.
  Wedden! dat Maghreb.NL op hun redactie, tijdens de pauze, tussen de stoellen voetballen. Wij zijn gek op voetbal!!!!

  Een voorstel: Zou jij en ik, met overleg met deze Voetballende journalisten,1 keer in de week, een artikel hier kunnen plaatssen. “”Geachte Wilders” is de titel en oproep!!1 keer in de Week, een brief naar hem plaatssen via Almaghreb, 1 jaar lang., ”Geachte Wilders”…ik kan het..egoistisch, maar ik kan hier niets doen!!
  Zou dat kunnen? echt? zoja! heel graag.
  Ik zal het leuke vinden, met jou een atrikel te schrijven en hier te plaatssen.
  Jij weet het, mijn zwakke punt Nedernads grammatica en soms het opbouwen van goede zinnen.
  Nou aan de slag, ik hoor het van je.
  Eerst stap, wat vind jij daarvan? Tweede stap is natuurlijk overleggen met de baas van de Site.
  Vriendelijke bedankt.
  Mostafa.

 26. Die henk El….. klakkeloos copieeren en dus ook enkele leugens in het stuk en wel enkele zeer onjuiste conclusies van de journalist. Welke dat zijn, weet hij zelf ook wel. Aan henk om daar wat mee te doen. Of de betreffende passages herrschrijven hier of deze reactie met enkele leugens erin laten staan.

 27. P de Z,
  Als je zo overtuigd bent dat er leugens staan dan weerleg je die toch even gewoon.
  Wel graag met te controleren bewijzen,en niet met de jou bekende anti-islamtische uitingen en propaganda voor Israel en de PVV.

 28. @Henk. Jouw feestje, jouw artikel. Als jij naar mijn mening zo onnadenkend bent om zomaar iets te copieeren zonder het kritisch te lezen, is het aan jou om je commentaar te geven. En als jij dat niet doet of wilt, is dat jouw probleem. En tekent dat jouw manier van reageren. Veelal onnadenkend en niet in staat om inhoudelijk in te willen/kunnen gaan op de onderwerpen. Vermijdingsgedrag heet dat ook wel.

  Het is belangrijk dat wie vermijdingsgedrag vertoont, het ook als dusdanig erkent, zeker wanneer het gaat om weinig belangrijke voorvallen. Om aan zelfkritiek te doen, is veel eerlijkheid nodig ten opzichte van zichzelf.

 29. P de Z.,
  Zelden zo’n lafaard als jij tegengekomen.
  Overal commentaar op geven,mensen beschudigen, maar geen tegenbewijs kunnen leveren.
  Vaklse beschuldigingen over de 2e WO inzake het Marokaanse volk.
  Wat een enorme klootzak ben je toch!!!!!
  LAFAARD!!!!!!
  GEEF HET TEGENBEWIJS!!!!!!!!

 30. Henk ,

  Kijk nooit in de ogen van een hond die niet blaft, wel naar de staart van de hond van die wel blaft. Voor een goed afloop, zei oma het ooit. Of het klopt, weet ik niet, laat staan of ik iets van begrijp!!

  Groten.

 31. Mostasfa.
  Als een hond blaft en hij kwispelt met zijn staart dan heeft hij geen kwade bedoelingen.
  Maar als hij niet blaft,maar gromt en een strakke houding aanneemt kan hij gaan aanvallen.
  Zie je vaak bij mensen ook!!

 32. Peter,

  Ken je dat gezegde van de ketel en de pot? Verder dan een klein tekstje met wat hier en daar geplukte Wildersaanhagersopmerkingen, die gebaseerd zijn op vooroordelen en lasterpraatjes kom je niet echt verder op dit forum.
  Als we hier eens even de stemming gaan peilen wie hier de luis in de pels is, dan is het een uitgemaakte zaak. Dan mag je drie keer raden wie dat zou zijn. Een zinnig mens zou zich af moeten vragen, wat hij nog hier doet op dit forum doet als zijn braaksels die veroorzaakt zijn door ongezonde onderbuikgevoelens slechts zorgen voor een vieze lucht hier. Of je houdt een beetje van SM. In dat geval, adviseer aan iedereen hier om van tijd tot tijd Peter over de knie te halen en billenkoek te delen.

 33. Henk,

  Je hebt het over tegenbewijs. Waarom zouden ze, want die hebben ze niet. Het is hier niet hun bedoeling om mensen te informeren, ergens bewust van te maken. Zij zijn er slechts vanuit hun overarrogantie, blinde haat en vooringenomenheid voor alles waar zij geen gemeenschappelijke (uiterlijke en ideologische) kenmerken meedelen hier hun superioriteitsgevoelens te laten
  blijken. Wie enigszins hun hier met keiharde argumenten om de oren slaat, dat hun denken gebaseerd is op de eeuwenoude koloniale geest kan gewoon niet deugen. Of dat nu de allochtoon is of de autochtoon is zoals jij is.
  Het is zoals ik al eerder zei niets nieuws onder de zon. Het is de VOC- en weet ik nog wat voor andere koloniale en rascistische mentaliteit. Het is dat oude spook dat enkel vijn tijd tot tijd van gedaanten verschijnt.
  Toen Columbus ging varen heeft hij gezegd, dat het zijn religieuze plicht was om verlichting en ontwikkeling te brengen voor de uitheemse inboorlingen. Toen hij voet aan wal zette in amerika en de indianen moette schreef hij: dat deze “inboorlingen” zo gemoedelijke waren dat zij slechts met 50 mannen hun hele gebieden konden innemen. De indianen werden weggejaagd van hun gebieden, hun levende baby’s werden aan hongerige honden gevoerd en de indianen die zich niet wilden onderwerpen werden de ledematen van afgehakt. En om de indianen verder uit te roeien werd massaal op de bizons geschoten, omdat de indianen hiervan leefden. In een paar jaar tijd waren de Caraibische gebieden zowat “indianenvrij”, terwijl voorheen daar miljoenen indianen hebben gewoond.
  Wat toen volgde waren zowat alle Afrikaanse landen en Aziatische landen. Onder het mom van “ontwikkeling” en “beschaving” brengen werden de landen met zowel hun natuurlijke bronnen als haar bevolking geplunderd om daarmee de zakken van de Europeanen mee te spekken. En owee, die het waagde om hier in opstand tegen te komen. Hele terreurcampagnes werden uitgevoerd om iedereen af te schrikken het nog in zijn hoofd te halen tegen de “goede bedoelingen” va deze “verlichters” te komen. Hoe konden ze zo ondankbaar zijn? De Europeanen waren immers ervan overtuigd dat inboorlingen niet in staat waren om zich te kunnen besturen en dat hun morele plicht was om dit voor hun te doen. En dat die “inboorlingen” toevallig over grote natuurlijke bronnen en menselijke bronnen, die je kon inzetten om daar gigantische winsten mee te behalen was natuurlijk mooi meegenomen. En inboorling was je natuurlijk al gauw. Als je niet christelijk en buiten Europa woonde, dan voldeed je snel aan deze termen.
  Het “verlichtingsargument” is tot aan de dag van vandaag springendlevend in de hoofden van de nazaten van slavenhandelaars en kolonialisten. Een bevolkingsgroep is achter gebleven door een bepaalde manier van leven en is achtergebleve in haar ontwikkeling. Het is nu hun “morele” plicht om deze bevolkingsgroepen te “verlichtten” (voornamelijk van hun bodemschatten) .
  en iedereen, die deze “verlichting” niet zo op prijs stelt moet wel een kwaadaardige inslag
  hebben. Zij hoeven niet eens die persoon met argumenten te overtuigen, want zijn zijn net als Columbus en andere rovers heilig overtuigd van hun gelijk. Ook Columbus en andere piraten waren ervan overtuigd dat God hun de opdracht hiervan gaf en het wel goed moest zijn. Net zoals de eerste Joden, die voet aan wal staken in Kanaan (Palestina) waren ervan overtuigd dat Jahwe gesproken had tot Joshua om het land te zuiveren van de goddeloze Kaananieten. Dat deze Kanaanieten gastvrij onderdak aan deze nieuwe vluchtelingen deed er niet toe. Ook niet als zij in de rug werden aangevallen en dat kind, bejaarde of vrouw werd bespaard. Het was daarna mooi meegenomen om het land in te nemen en daar de vruchten van te plukken zonder zich te bekommeren over eventuele inmenging van oorspronkelijke inwoners zoals de kanaanieten.

 34. November 13th, 2009 at 2:39 pm

  wilders zegt:

  tijd dat jullie kankerbuitenlanders oprotten, genoeg belasting betaal ik aan jullie waardeloze uitkeringtrekkers.

  Wildersje
  Weet je ook dat de Justtitie met gemak je IPS nummer kan achterhalen en je kan opsporen,en dat het bovenstaande door jou geschreven reden genoeg om je te vervolgen wegens aanzetten tot haat,belediging en het doen van racitische uitlatingen
  Kijken wat je ouders zeggen als er thuis wordt aangebeld en je mee mag!!!!

 35. @Wilders cq Wildebras. Ik ben een Nederlander en ben het niet met je eens. Ik vind je taalgebruik met die verwensende ziekte erin niet nodig om je woorden kracht bij te zetten.

  Jij mag vinden dat buitenlanders eruit moeten. Vrijheid van meningsuiting. Als jij nou nog verteld waarom, kan er nog een discussie ontstaan hierover.

  Tuig mag er van mij uit, maar dat is maar een bepaald percentage van allochtonen. Wellicht 10 procent? Hopelijk word de wet daarvoor aangepast. En als PVV in de regering zou komen, gaat dat wellicht gebeuren.

 36. Wederom zo’n racistische zio opmerking van P de Zio.

  “Tuig mag er van mij uit, maar dat is maar een bepaald percentage van allochtonen. Wellicht 10 procent? “.
  Hij stelt dus doodleuk dat waarschijnlijk 10 % van de in ons land aanwezige allochtonen tuig is.
  Maar wederom geen bewijzen wederom racistisch geschreeuw,wat hem dus op het zelfde niveau zet als:

  @November 13th, 2009 at 2:39 pm

  wilders zegt:

  tijd dat jullie kankerbuitenlanders oprotten, genoeg belasting betaal ik aan jullie waardeloze uitkeringtrekkers.”

  Hij bedoeld dus het zelfde maar zegt het alleen anders

 37. Beste mensen,

  Nederland heeft buitenlanders nodig maakt niet uit welke geloof, cultuur, volk, enz.., dit is gewoon een FEIT. Nederland is een multi-culturele samenleving die het niet kan permiteren om een partij als die van Wilders in de regering te hebben, dit omdat de samenwerking hierdoor in het buitenland op politieke als economische vlak met veel landen (met name “islamitische” landen) verslechtert kan worden. Wat (mocht het ooit zover komen) weer ongetwijfeld nadelige gevolgen kan hebben voor Nederland…

  Dus iets waar denk/hoop ik heel Nederland niet op zit te wachten…

 38. @hendrik el.. Realistisch noem ik mijn reactie..Ik stel niks maar leg een vraag neer !!. Effe goed lezen. Voordat je weer fout gaat reageren. En de vergelijking met degene die onder de naam wilders reageert is voor jouw rekening.

  En als je uitlatingen rascistisch vind van wie dan ook, weet je hoe je een klacht moet indienen. Via moderatoren bv. Doe dat dan ipv te lopen dreigen. Dat komt helemaal slap en kleinzielig over van jouw kant

 39. P de Zio weet nog steeds geen verschil tussen een gedegen onderbouwde vraag stellen en ongefundeerde racistische uitlatingen.
  En het ingrijpen laat ik aan de moderator over.
  De opmerking van P de Zio in deze bewijst wederom zijn kleinzieligheid / onbegrip en racistische inslag!!!!
  Waarschijnlijk heeft hij een koutje opgelopen in het fietsenhok tijdens het afwerken van
  “zijn klanten”.

 40. @Henk el. Het is ook om je rot te lachen hoe onbenullig jij reageert. Tenminste ik moet er om lachen. Heb je het nou zelf niet door of ben je echt zo dom?

  Jij irriteert je aan mijn reacties en meningen. Als jij het rascistisch vind, moet jij er eventueel wat mee doen. niet ik!!! Dus draai het niet om. Het is schijnbaar jouw probleem.

  Als je denkt dat je gegronde redenen hebt om mij te beschuldigen van rascisme, ga je daar van mijn part wat mee doen . Klacht indienen bij moderator. Je schreeuwt wel een hoop met je grote mond, maar je weet gewoon dat je geen poot heb om op te staan. En derhalve doe je ook niks. Beter gezegd kun je ook niks.

  Ik daag je dan hierbij om je beschuldiging hard te maken naar mij toe en er wat mee te doen. En als je dat niet wilt of beter gezegd niet kunt, zul je daarin je ongelijk moeten erkennen.

  Reageer dan liever volwassen en ga de discussie aan. Met inhoudelijke argumenten. Jouw schelden en vulgaire reageren karakteriseert alleen maar de leegheid van je reacties. Kun je nou echt niet beter reageren ?

 41. ik vind geertwilders een ongedierte een onbeschamend zielig mannetje die de hele dag met zijn pikkie speelt in de kooi waar hij zijn prive tijd doorbrengd,kortom een vies achterlijk ventje die vroeger gepest werd op school en de biografie van hitler met de tijden heeft verheerlijkd.een boosaardige geest een afschuwelijk leleijk kapsel en zal het nooit ver schoppen in de samenleving wie weet volgt hij hirsi ali want als we kijken naar de geschiedenis hebben de vorige geert wilders in ons land het ook niet lang volgehouden dus wees niet betreurd doe je best en allah doet de rest. Allah oe akbar allah is de grootste en alle lof behoord tot hem
  en 9 juni iedereen massaal stemmen!!!!!

 42. wie weet moeten alle nederlanders die in marokko wonen ook het land uit dat zijn er behoorlijk een aantal en in alle arabishe landen,en alle banden met nederland gestopt worden dan weet ik zeker dat nederland een hele diepe crisis zal krijgen,en zal nederland weer uit vuilnisbakken gaan eten als in de tweede wereld oorlog dat is geen pretje.

 43. nou het is eigenlijk wel waar dt er veel problemen zijn met marokanen maar dat heeft niks te mken met het islam meer iets met opvoeding maar het is niet hun schuld ik bedoel ik word soms wel heel vaak gediscrimineerd daar wordt je niet blijer vn !!! ze zijn altijd bang voor me vader maar hij is echt de beste pa
  xxx nora vlissingen zeeland

 44. De rotte appels verkloten ’t voor de verse.
  Als je oude Nederlanders vraagt wat ze van nieuwe Nederlanders vinden,
  flitsen er allerlei negatieve beelden door hun hoofden.
  Die stouterds moeten aangepakt worden, logisch.
  Vergeet niet dat het veel geld kost, die stouterds in goede banen te leiden.
  Oude Nederlanders zijn ook wel stout, maar dat is net als je eigen kind je
  TV sloopt, of het kind van je buren, die buurkids moeten van je spullen afblijven..
  Chinezen zijn al 40 jaar in Nederland, geen wanklank.
  Italianen zijn al 30 jaar in Nederland, geen wanklank.
  Als ze maar lief zijn, en meebouwen aan Nederland.

 45. sommige Hollanders kijken altijd naar iemand anders maar nooit naar zich zelf
  diep triest hoor.
  zij maken geen fouten en hebben altijd gelijk denken ze.
  geloof je toch niet………

 46. kawed met die wilders Thaboundiamek
  wollah
  hocus pocus ik tover die wilders naar de hel
  zemmel vertrek maar snel
  want ik gooi je moeder hoger dan de wtc torens

  wollah toon respect voor marokkanen en toon respect voor Mohammed en Allahh

  je staat niet voor de partij van vrijheid en veiligheid maar die van je eige ras hitler 2 ben jij

  in kort gezegt wilders is een Kabhemoek 😉

 47. Hallo allen, ik ben geen moslim maar ik ben het wel helemaal met jullie eens. Wilders is gewoon een rascist. Hij discrimineert de moslims in Nederland en ook in andere landen.
  Hij is gevaarlijk en extreemistisch. Hij heeft de zelfde ideeen als de fascisten.
  Hij is juist de gene die verdeeldheid zaait en haat tussen Nederlanders met verschillende geloofsovertuigingen. Hij moet gestopt worden. Het zou goed zijn als het kabinet snel valt.
  We moeten oppositie blijven voeren. Fel onze mening tegen blijven uiten. Scherp blijven en altert.
  We moeten ons verenigen en blijven vechten voor de democratie en een vrij Nederland zonder de fascisten die ons land bedreigen.

 48. Broeders,
  We wonen in het huis van de vijand en moeten voorzichtig zijn. We hebben alleen onszelf. Wilders cs zijn erfgenamen van een volk aan wiens handen bloed kleeft. Vraag het aan de Surinamers (Slavernij). Vraag het aan de Indonesiërs (politionele acties) en ga zo maar door.

 49. ik snap niet wat die nederlanders op deze site doen. dat is er toch echt achter zoeken. en allemaal zijn ze niet rasictisch maar toch komen ze op een marokkaanse site op ons te bekritiseren. schandalig maar ja achter een pc zitten is natuurlijk veiliger dan op straat he!!

 50. Die fuckin tattas steunen wilders. Tattas zijn ook rasistisch. Ik haat geert wilders en die bitch staat op de dodenlijst dus…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.