Wilders wil actie tegen Marokkaanse site

Extremist WildersDe anti-Islam partij van Geert Wilders wil dat minister Ronald Plasterk van Media actie onderneemt tegen de website marokko.nl, omdat daarop de dit weekend gesneuvelde Nederlandse militairen zouden zijn beledigd.

Volgens PVV-leider Geert Wilders waren maandag teksten te lezen als: „Lekker voor ze” en „2 zware criminelen opgeruimd die zo veel verkrachtingen op hun naam zullen hebben en burgermoorden”. Deze uitlatingen waren maandagavond verdwenen, maar volgens Wilders hebben ze er uren opgestaan. De PVV heeft ook kopieën bewaard, aldus Wilders.

De site marokko.nl wordt volgens De Telegraaf gesubsidieerd uit het Stimuleringsfonds voor de Pers. De PVV heeft al eerder vragen gesteld aan Plasterk over teksten op deze site.

4 REACTIES

  1. Tja, hij roept toch zo hard dat alles mag in Nederlad in het kader van de vrijheid van meningsuiting. Niet dat ik het gepast vind wat er allemaal geroepen wordt, het gaat soms heel erg ver. Maar dat is op elk willekeurig site. Moet je de reacties eens lezen op Nederlandse sites als het gaat over moslims. Daar kraait geen haan over!

  2. Guus wilders is onvoorstelbaar ijdel en episch dom. Hij is oppervlakkig, boers, impulsief en lafhartig. Hij is kennelijk vol van zichzelf, een doortrapte bedrieger en een intellectueel vacuum. Hij kan in extase geraken door een paar saaie slogans, spreekt in clichés en is een uitslover voor geestafmattende propaganda. Kortom: een stereotype Hollander die een soort marktwerking ten gunste van zichzelf in zwang heeft gezet om in het viezer te kunnen blijven. Hij heeft nooit commentaar willen geven op de uitkomst van een onderzoeksrapport volgens welk document Hollandse jongeren in grotere aantallen radicaliseren dan moslimjongeren.

  3. Waarom maakt die man mij toch steeds aan het lachen en tegelijkertijd teleurgetsteld. ??Waaaaar gaat dit heeeeennn. ??Ohw dus hij weet wel dat kwetsende uitlatingen niet bij ieder mens acceptabel zijn. Wat een pestkop..Wat een ramp!!. Ik heb medelijden met de regering in dit land. Wat moeten wij dan met hem doen. ???De man die ons Geloof beledigt. Maghreb.nl moet aangepakt worden! Er moet actie worden genomen! Volgens meneer Ik weet alles en ik mag alles!!Wat moeten wij dan met hem doen!! Iemand die niet alleen ons mensen beledigt en tot de grond verlaagt, maar ook ons Geloof. Whahahahah wat is het toch een pestkoppie. Ik sta steeds versteld van hem. Soms denk ik dat hij Satan zich zelf is. Het enige waar ik dan aan denk. Waar gaat meneer z’n ziel heen na zijn dood! Ik hoop niet naar Allah oe Akbar.

  4. Verwachten ze dat er 24 uur per dag gemoderate worden? by the way, ze hebben de teksten toch uit zichzelf weggehaald, dus wat is het probleem dan?

    Wel respectloos op zich , om dat soort uitlatingen te posten, maar het zijn maar woorden, en geen dreigmenten of beloftes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.