2200 kilo vlees voor daklozen

21

OfferfeestMoslims hebben eind december tijdens het offerfeest ruim 2200 kilo vlees ingezameld. Van het vlees worden worsten gemaakt voor daklozen, verslaafden en mensen met financiële problemen. Ze zullen worden verspreid via de voedselbanken.

Een deel wordt deze maand geserveerd tijdens offerfeestmaaltijden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Dat hebben de organisatoren van de actie, de Samenwerkende Moslim Hulporganisatie en het katholieke Cordaid woensdag bekendgemaakt meldt het ANP.

Tip: lees ook de reacties van onze medelanders hierop, op de site van het Algemeen Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.