Afellay mogelijk terug in Oranje

24

afellayBondscoach Marco van Basten heeft Ibrahim Afellay opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de vriendschappelijk uitwedstrijd op woensdag 6 februari tegen Kroatië. Afellay ontbrak vorig jaar tijdens de laatste interland van Oranje tegen Wit-Rusland.

Robin van Persie en Arjen Robben ontbreken nog steeds bij het Nederlands elftal. Beide aanvallers zijn nog te geblesseerd om mee naar Split te reizen. De voorlopige selectie van Oranje bestaat uit 27 spelers. Van Basten presenteert op vrijdag 1 februari zijn definitieve selectie voor de oefenwedstrijd in het Poljud Stadium.

Voorlopige selectie Nederlands elftal:
Doel: Van der Sar (Manchester United), Stekelenburg (Ajax), Timmer (Feyenoord);

verdediging: Bouma (Aston Villa), De Cler (Feyenoord), Emanuelson (Ajax), Heitinga (Ajax), Jaliens (AZ), Mathijsen (Hamburger SV), Melchiot (Wigan Athletic), Ooijer (Blackburn Rovers);

middenveld: Afellay (PSV), Van Bronckhorst (Feyenoord), Engelaar (FC Twente), De Jong (Hamburger SV), Landzaat (Wigan Athletic), Maduro (Valencia), Seedorf (AC Milan), Sneijder (Real Madrid), Van der Vaart (Hamburger SV), De Zeeuw (AZ);

aanval: Babel (Liverpool), Huntelaar (Ajax), Koevermans (PSV), Kuijt (Liverpool), Van Nistelrooij (Real Madrid), Vennegoor of Hesselink (Celtic).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.