Moslim fascinatie van de Telegraaf

De Telegraaf is wel heel erg gefascineerd door Moslims en de Islam. Getuige deze kop die vandaag op de voorpagina van hun site te zien was. De kop ‘Nederland moslimstaat‘ is bijna even groot als hun eigen naam boven aan de pagina. Zulke berichten zijn natuurlijk koren op de molen van die achterlijke krant. Oproepje aan de vormgevers van de krant; probeer een nog groter lettertype, mischien horen nog meer mensen jullie dan schreeuwen.

telegraaf_kutkrant.jpgtelegraaf_kutkrant.jpg

23 REACTIES

 1. Ik walg van deze dictatoriaal krantje, waar je niet eens de keuze krijgt om te kiezen op welke artikel je wil reageren. Ze selecteren zelf nieuwsberichten, die vooral negatief staan tegenover buitenlanders en moslims, waar je op mag reageren. Op positieve dingen kun je niet reageren. Ik las vroeger altijd de krant op de site. Ik ben nu overgestapt naarhet ad

 2. Het is algemeen bekend dat de Telegraaf echt een haatzaaiende krant is. Waarschijnlijk zijn de hoofdredacteur, journalisten en schrijvers allemaal wilders aanhangers. Want dat maak ik wel op uit in deze waardeloze, geen kwalitatief, hersenloze krant.

  Een krant die ook KEER OP KEER Dubai verkeerd schrijft!!!!

  Echt een achterlijke krant!!!

 3. Wat was de rol van de Telegraaf voor en tijdens de vervolging van de joden in Nederland in de jaren begin 1940? durft de Telegraaf nu dat archief te openen?
  Deze krant schrijft ooit in de voorpagina: ” laat ze vrij” , om zijn journalisten vrij te krijgen die was zatten weigens het beschermen van hun criminele bron!!
  Onafhankelijk? ja hoor, ik versta hier aardappels.

 4. Mostafa,
  Toen in Rotterdam de mariniers nog bezig waren de moffen de strot af te bijten en het land te verdedigen stonden ze in Amsterdam bij de telegraaf de wagens van de moffen te bewonderen en ze toe juichen.
  Rotterdam is niet voor niets gebombardeerd door dat vuile nazi tuig.
  En de heulende moffenkrant is niet voor niets na de oorlog 5 jaar verboden geweest wegens “heulen met de vijand”.

 5. Zo min mogelijk aandacht geven aan dit dictatoriaal krantje, dan zullen de inkomste vanzelf verdwijnen. Wilders telt immers minder dan 10 procent van de bevolking.

 6. Henk, we gaan toch niet nu ook al amsterdammers discrimineren he he he?

  Tjsa ber seegers en zijn maten zaten nou eenmaal niet in amsterdam.
  wel grappig detail trouwens dat er toen al een surinamer in het korps scheen rond te lopen.

 7. Buremeester.
  deze daad van landverraad was onvergevelijk,en als echte en raschte Rotterdammer geboren na de “vakantieperiode”van dat tuig hier kan ik nog steeds geen begrip opbrengen voor deze verraders.
  Ik heb R

 8. vervolg:
  Ik heb Rotterdam nog gekend als een grote kale vlakte en ben geboren aan de rand van het centrum van het bombardement,kende de armoede en de gevolgen van de oorlog maar al te goed.
  Omtrent Surinamers in het korps dacht ik er wel eens zelfs foto’s van te hebben gezien in deze toen de kazerne nog op het Oostplein stond voor het bombardement.

 9. oui rotterdam premiere!!

  rotterdam is gewoon stad der steden, amsterdam tilburg en utrecht kenne optieffe

  wij kenne het verschil niet tusse kenne en kunne en daar zjn we trots op!!!!!!!

  SCF ROTTERDAM
  ROTTERDAM KRALINGEN

 10. De Telegraaf is een looser blad met Debielen die niets van journalistiek kennen en ook er niets van bakken, het zijn altijd loosers die deze waardeloze krant overeind willen houden met het verkopen van leugens over etnische minderheden, het is blijkbaar een gat in de markt voor hun en alleen de dommeriken die trappen maar elke in om deze hatelijke krant te lezen. Persoonlijk gebruik ik deze krant in de WC.

 11. daarom morgen stemmen op PvdA,
  niet op PVV en op VVD stemmen dan kreeg je
  jaren ellende.
  Telegraaf haat als wat Moslim ,een voorbeeld
  is Badr Hari die kapot gegaan en dat is allemaal
  om een klap!Zeker reporter John van Heuvel.

 12. Mijn mond valt open….sinds wanneer kunnen marokkanen kranten lezen? Het moet niet gekker worden! Wel eens gehoord van persvrijheid? Geloof het niet. Als het je hier niet zint kan je altijd nog opsodemieteren naar dat oh zo mooie Marokko.

 13. Maghrabi, laat die reactie staan. Geeft toch mooi aan hoe dit soort hersenloze apen niet eens weten hoe ze *inhoudelijk* moeten reageren. Er zijn veel van dit soort domme apen die onzin verkondigen en dat mag iedereen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.