Live webcast van Kasba

KasbaZondag 10 februari speelt de Nederlandse/Marokkaanse band Kasba in Paradiso. Dit hele concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op online concertzender www.fabchannel.com. Achteraf wordt de opname toegevoegd aan het online archief van Fabchannel en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het Kasba concert gratis te zien. De live uitzending begint om 20:15 op www.fabchannel.com/kasba_2008.

Kasba speelt een mix van gnawa, reggada, ra, reggae, rock en funk. De naam Kasba is een samenvoeging Gasba; de traditionele Marokkaanse fluit en Kasbah; een ontmoetingsplek voor dorpsbewoners in de Maghreblanden. Door de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden, weet Kasba een geheel eigen stijl neer te zetten. Traditionele instrumenten en veel trommels gaan moeiteloos samen met gitaren, drums en toetsen.

Fabchannel zendt wekelijks concerten in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 800 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als Mimoun Rafroua, Gevende, Aynur en Cheb Hicham.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.