Geitenneuker is moslim in woordenboek

Het prestigieuze Nederlandse woordenboek Van Dale, noemt moslims geitenneukers.
En dan vinden ze het gek dat Moslims radicaliseren?

geitenneuker.jpggeitenneuker.jpg

Toch wel raar dat zo een oer-Hollands gebruik wordt toegekend aan een geloofsgroep.

22 REACTIES

 1. ieder volk kent scheldwoorden voor anderen so what????

  moffen, kaaskoppen, centen neukers zo gierig als een schot , ongelovige honden
  als een of andere GOD dit niet bevalt moet hij? of zij , zelf maar ingrijpen , dat is geen taak voor de gelovigen

  Mijn advies: studeren werken , een mooi leven hebben en een voorbeeld zijn voor anderen
  niet racisme misbruiken als het je niet meezit das niet eerlijk
  waar een mens zich op focust , dat alleen zal hij zien
  open your mind
  en dat is natuurlijk een advies voor alle mensen

 2. er zijn dingen die je gewoon moet accepteren.
  maar dat betekent niet dat als het tever gaat, zoals met dat woordenboek normaal is. en als het in dat woordenboek staat, en we zeggen dat het normaal is omdat er in dit land zoveel scheldwoorden zijn, dan geven we aan dat iedereen ons zo kan noemen. en dat vind ik niet acceptabel.
  wat denken ze wel niet. Ik vind dit echt een schandaal dat dit in het woordenboek staat!!!!!!!!
  staat het er echt in?

 3. Tsja, vind je het gek. Hoe zou dat toch komen. Het wordt eens tijd dat de Marokkaanse gemeenschap eens kritisch naar zichzelf kijkt i.p.v. anderen continu te beschuldigen.

 4. ach weet je ,wat ik vind dat wouter is een keer ,zijn goed advies zelf moet opvolgen want een goed mens begint bij zich zelf of niet wouter !!!!!!! ene bedankt he afz tetouanie en peache he !

 5. ha-ha-ha peter en wouter, jullie voelen je ook heel wat blijkbaar, hee beter voor je naar je zelf kijken a gierigerds, ” tsja vind je het gek” , jullie zijn niets beter dan ons als je dat denkt,
  hou je commentaar voor je en indd volg jou goede advies zelf maar op!
  Gr.

 6. Beste wouter en peter

  Je komt hier en maakt duidelijk dat je wat tege marokanen hebt
  maar warom kom je dan op maghreb.nl
  wat zoek je hier dan wat kom je hier doen ???
  ik vraag me dat echt af ik wacht wel op je antwoord !!! en daar niet te lang over doen alsjeblieft
  Nou bye bye

 7. hé vieze moppen makkers, kijk mensen wat voor gedachten ze hebben over ons, jullie weten toch waarom zij zo praten over ons, om dat ze ons haten, en voor ons neus niks kunnen zeggen ,die zijn lafaarden, wij zijn better dan hun in alle opzichten ,ze zeggen dat we geitenneukers zijn, maar wat kunnen die anders zeggen, dat hun vrouwen ons graag in hun bed hebben ,haha mmm… inderdaad we neuken better dan hun, en langer dan hun, en lekker dan hun ,we neuken hun vrouwen, en dochters, en klein dochters tot moes,en ze zijn gek op ons kloooot.? jaloersiiie ha ha kapotlachen ha ha crepeer vieze handenneukers, dat is pas de waarheid binnen kort hebben jullie geen vrouwen meer allen maar jullie handen en dat zal op Het prestigieuze Nederlandse woordenboek Van Dale komen dat jullie handen neukers zijn, ah ja sorry vergeten jullie doen dat met of zonder vrouw in huis, viezerikken jullie neuken jullie handen ,en wij neuken jullie vrouwen ha haa

 8. nou ja lieve masrya maakt u niet druk over wat die zeggen ,ik ken hun die Beste wouter en peter, die nemen elkaar vanachter, en willen ons in de maling nemen,die zullen nog tegen de lamp lopen ,belooft

 9. en nu jij harryu ,je wilt stoer doen achter je ps,met jou witloof tussen je bennen, ken jij badr harry je zult hem nog tegen komen ,en daar zal ik nog voor zorgen, alleen maar om te weten waarom je zijn naam gebruikt, en je mag natuurlijk ook je menning zeggen tegen hem over de moslims als je dat durft natuurlijk ? kieke (chiken)dat je bent, antw als je een man bent???

 10. Rebel jongen ,je laat me lachen oh ,wat ben je toch een achterlijke friek, waarom begin je in iets dat je niet kan eindigen, ,je weet toch dat je moeder graag onder manelijke marokanen ligt ,tot ze een naam matras kreeg remember, en al die vieze dingen dat ze wil uit proberen en ik kan nog meer dingen te weten komen hoor, niet verschieten kind ,je tijd komt nog , je onderschat ons hé

 11. zeg lafaarden durft niemand nog te antw dat had ik al gedacht.here i go do stop me if you can.de waarheid is. van dale is een klootzak hij is een kaaskop en een stinkende varken een homo hij is zelfs een pedofiel en ook zijn hele vriendenkring echtwaar en dat is nog erger dan wat jullie over ons beweren dat is pas onmenselijk jullie hebben een gevoelige snaar geraakt racisten het zal jullie spijten wij verdedigen onze godsdienst en de qoran met hart en ziel en met wat gaan jullie die fucking van dale verdedigen en jullie eigen met jullie ps’s of met jullie achterwerk hij verdient wel wat hem is overkomen en er sta hem en jullie nog veel meer te wachten innerlijk zijn jullie als dieren(racisten) dierren zijn nog slimmer en better dan jullie denken jullie dat jullie slim zijn ha ha daarom zijn jullie hitlers geworden jullie zijn haatdragers jaloers en racisten en facisten dat hoef ik jullie niet te vertellen jullie weten dat al hoe was de einde van hitler en zin el abideen(tunesie)en de lachende koe (egypte)en kadafi(libie)en die fucking van dale van jullie mietje(chiken)dat hij is die zijn allemaal hetzelfde goed voor hem eigen schuld dikke bult en dat staat jullie allemaal te wachten als jullie de moslims en onze goedsdienst niet met rust laten zullen jullie…

 12. Tv-producent Harry de Winter zegt volgens het AD met de dood te zijn bedreigd. De Winter plaatste maandag een advertentie op de voorpagina van de Volkskrant, waarin hij hard uithaalde naar PVV-Kamerlid Geert Wilders wegens diens uitspraken over moslims en de islam.

  De advertentie bevatte de tekst: ‘Als Wilders hetzelfde over Joden (en het Oude Testament) gezegd zou hebben als wat hij nu over moslims (en de koran) uitkraamt, dan was hij allang afgeserveerd en veroordeeld wegens antisemitisme.’

  De Winter (zelf ook Joods) zegt daarover in de krant: ,,Terwijl hij niemand aanval, word hij voor idioot en demagoog uitgemaakt en ontvangt hij doodsbedreigingen per mail. Dit land is gek geworden.” Hij overweegt aangifte te doen.

 13. ahahah en jaaa hoooor, daar hebben we weer zo’n smerige puur Hollandse onder de tafel geschijt!!! gadverdamme echt zo smerig en miezerig dat ze kunnen wezen hé die gore nederlanders hahaha. nou ik ken ze tenminste, we leven tussen die hollandse mensen en hun iets wat eigenaardige manier van leven. haha ze lopen allemaal met een rechte rug en ze3ma mooie moderne kapsel (kort haar met stekels en paarse plukken) en plus hun lelijke oufits tfoee ze3ma sexy hollandse vrouwen met kort haar en strakke spijkerbroek met platte kont haha iewll en laten we niet over die mannen van hun spreken en hun huwelijks leven hoe dat allemaal in elkaar zit. hun vrouw laten gewoon scheten wanneer het komt. totaal geen rem op die anus. vindt je het gek als je man je anaal neemt! je hebt toch een kut a lelijke hollandse luie onverzorgde rooie huid!

  nou al noemen ze onze mannen weet ik veel wat, ze mogen dromen dat ze in buurt komen van enige mannelijk heid en hoffelijkheid die onze mannen wel allemaal hebben met hun mooie ogen en krullen en alles. sorry hoor niet dat je je beter moet voelen als een ander maar sorry zelfs belgische mannen zijn knapper en duiters zelfs!!! en ze hebben geen mannier, stinken allemaal naar worst uit hun mond, hebben altijd lange nagels met iets vies er onder. teennagels knippen ze be3da nooit want die breken gewoon af als ze te lang worden. zo erg zijn die hollanders. hun moeder gooien ze op oude leeftijd als ze zwak en toch niks meer kan herinneren en dement is gewoon uppa zo zonder moeite in een bejaarde huis, met een weekelijkse bezoek zo ongeveer 10 min gewoon koffie drinken en weg wezen. terwijl die moeder de hele dag in een vieze poep en plas luier zit. zijn dat nou mensen? dat zijn toch geiten hahaha. ga weg joh lelijke nederlanders met hun achterlijke gedachten goed. ze kunnen geen eens een huwelijksleven aan. op een 80este zijn ze al 9x getrouwd geweest in bruidsjurk en pak en al iedere keer dat het weer zo ver was. ze scheiden altijd en ze eindigen ook altijd met al hun geld eenzaam verlaten in een verzorgingshuis in een zeer verwarde situatie met een kamer die je huis moet voorstellen en meer weg heeft van een ziekenhuis op gekkenhuis opvang. en vaak liggen ze kreupel in een poep luier voor uuren. ja dat is het einde van het hollands leven en nederlander zijn. en ik verafshuw het met heel mijn hart dat rot leven van hen!!!!!!!! it is worhtless!

 14. en daarbij een hollandse vrouw die mag me werkster komen worden in marokko, nu het daar goed gaat en het licht aan de einde van de tunnel helderder schijnt. haha ze mag dromen dat ze kan lijken op een Lalla Maghriba, een lalla maghribia ezien wa drafat, met zowaqa dyel lhenna lk7ol fi l3ayb en lange volle gezonde mooie haren, wa taksita wa skali lh7or met mdama. wat heeft die hollandse huis behalve haar dildo en hond wat ik niet in huis heb????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.