Riooljournalistiek van De Telegraaf

Ook vandaag weer een sterk staaltje riooljournalistiek van De Telegraaf.

Het is al lang bekend dat de hoofddader van de mishandeling van Eshan Jami een in Ethiopië geboren jongeman is (zie 1e plaatje van dagblad De Pers hieronder). Toch presteert De Telegraaf het om een Marokkaan van hem te maken (zie 2e plaatje).

Jongens, die Marokkanen-haat zit wel diep bij jullie he? Of is het meer een obsessie?
riooljournalistiek

20 REACTIES

 1. Ik vind dat een rectificatie op z`n plaats is, indien de redactie van de Telegraaf hier niet inhoudelijk op in wil gaan dreigen we met een rechtzaak wegens bewuste stigmatisatie en discriminatie.

  Niet goed schiks dan schikken bij de rechter.

 2. Ik bezorgde de telegraaf een maand. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel goed uitbetaalde voor alleen een zondag. Maar ik ben veranderd van krant namelijk nrc-handelsblad en ad. Dat kwam hoofdzakelijk door de achterlijke en soms racistische berichtgeving van dit rot krantje. Ik hoop dat we dit krantje met z’n allen gaan vermijden. Geen aandacht geven, dan verdwijnt hopelijk vanzelf hun eerst positie op de Nederlandse dagbladen-markt.

 3. Met een Marokkanse dader dan is het pas nieuws, deze k k krant weet dat de lezer geintresseerd is in het lezen van een artikel wanneer het om de Marokkaanen gaat.

 4. waar slaat dat nou weer op eddie?

  oooh ja de telegraaf, nou volgens mij hoef ik hier niks aan toe te voegen.
  jullie hebben het duidelijk gemaakt en kben het er met jullie eens.

 5. Geboren in Ethiopië en Marokkaan zijn sluiten elkaar niet uit…

  … dubbele nationaliteit? Ook dat komt wel vaker voor!

  Misschien heeft de Pers het wel fout? Misschien bestond het groepje van drie uit in ieder geval een Ethiopiër en een Marokkaan? Of wilde de Pers bewust het M-woord vermijden en bleek M.I. “gelukkig”geboren in Ethiopië, dat is minstens even laakbaar.

  In plaats van uit te zoeken hoe het echt zit, een beetje fulimeren op de Telegraaf! Niet dat de Telegraaf dat niet verdient, maar zorg dan wel dat je tenminste weet hoe het wel zit.

 6. Die NSB krant zwatelt altijd alleen maar shit…..in de jaren 70 waren ’t volgens de nsb krant de Molukkers, daarna de Surinamers en nu…….laat die gasten lullen….zwakbegaafde biggen zijn intelligenter

 7. iwaa tjaa life goeson

  salak oe saffiee

  shab nesssssssssss. rwinaaaaaa marokkkoo 4 lifeeee .maarokaansee bloeddddddddddd

 8. dit wist ik al.. ttis eenracistekrsnt.. ik was net een online spel aan het doen.. ook allemaal racisten.. de telegraaf is niet alleen tegen marokanen.. ook tegen surinamers.. ik werd vroeger peop genoemd omdat ik bruin ben.. kom op ik haat racisten..

 9. said zegt:

  en de meeste van hun bezorgers zijn allemaal maroknaase jongens

  Stoppen die krant te bezorgen, is een vieze krant. De telegraaf is leugen krant.

 10. De Telegraaf wil Nederlanders wakker schudden met ”Wakker Nederland”,met leugensbel? of met een leugens toeter? of met een leugens Megafoon? of gooit hij met stenen op hun zolders?
  Als ik een Hollander was blijf ik in mij lekker bedje liggen hoor.
  Van de Televaag word ik niet wakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.